reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja mam tylozgiecie macicy i stad te bole jedynym dka mnie wyjsciem bylo urodzenie dziecka ale jak juz wiemy z tego dupa wiec czekam do menopauzy

reklama
@zosiak, tez mam tylozgiecie i to dosc mocne, ale to nie dawalo az takich dolegliwosci bolowych. A co do rodzenia dzieci w tym temacie, moja mama urodzila trojke, a bol pozostal, wiec nie zawsze to dziala. A poniewaz mialas cp warto sprawdzic endomende. Niestety ona zweza lub zupelnie blokuje jajowody i stad czesto sie trafia przy nieleczonej endometriozie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak ja tez mam tylozgiecie i nie mam zadnych dolegliwosci bolowych. I urodzenie dziecka nic u mnie nie zmienilo. Sklonilabym sie do tego co napisala Destino.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Konsultowalam juz to z lekarzami i kazda mi to samo powiedzial mam tez kolezanke w pracy jej bole minely po urodzeniu dziecka

@czarna_mala bede niuchac po czasie[emoji16]ja za euphorie dalam tam 164 plus wysylka,sprawdzalam wlasnie przed zamowiniem i na to akurat nie bylo kuponow[emoji4]ale cena i tak jest super.

@zosiak wspolczuje bolu[emoji53]ale po ciazy czesto miesiaczki sie zmieniaja,mam nadzieje,ze na lepsze[emoji3]Ty juz mi nic nie polecaj ,nastepne perfumy kupuje za dwa lata hehe,ale serio sparwdzialam i ostatnie zamowienie robilam w 2015 roku,woec az tak duzo sie nie psikam,choc w sumie te ostatnie dwa miechy to juz bylam bez perfum,ale w poniedzialek dotrze kurier[emoji16]

@bea25ta zagadam z Mezem zeby pogadal z lekarzem i przypilnowal hahah[emoji23]

@Destino siostrze mojego M sie przydarzylo tak ,ze w polowie cyklu miala jakby okres,poszla do gina sprawdzic i okazalo sie ,ze ma endometrioze,dwa lata temu miala cc.
Kazali isc jej na lyzeczkowanie 21 listopada.
Zawsze tak jest?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81 to bole na @ niestety meczy mnie tak od 16 roku do niczego soe wtedy nie nadaje bo czuje sie jakbym miala umrzec zaraz i to serio nie przesadzam branie tabletwk antykoncwpcyjnych mi pomagalo ale od 23/24 roku nie biore ich i skutkiem tego sa znoqu te bole
@czarna_mala nie korzystam. Nie wiem czy ktoras Was zamawiala zapachy z fabryki zapachow teraz qiekszosc kobiet tak robi niczym sie nie roznia od oryginalow a warro sprobowac ceny maja powalajace a u nas teraz kasa sie akurat przyda na cos innego
Nie słyszałam o fabryce zapachów :)

To ja sie przyznam ze moj ulubiony perfum to z avonu tak of topowo:-)

Mój ostatnio też [emoji23] kupiłam Treselle i każdy chodzi za mną i wodzi nosem, pytając co to za zapach [emoji23] jestem fanką perfum z Avonu, pisałam to już kiedyś. Od lat kocham zapach Little Black Dress, to zapach kultowy dla mnie, nigdy mi się nie znudzi :) tak jak zapach CK "In2U" ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala moj swego czasu tez ulubiony. Teraz milosc do incandessence.

A co do off topow to u mnie ostatnio tak.
1509782265-053579e0ae86ee2f-aaaaaa.jpeg

Robie bombki na choinke dla nas. Zrobilam juz dla mamy. Potem dzwonki i choinki i jeszcze koledze obiecalam, ze dla jego mamy zrobie, zeby mial na prezent

@Funia90 moje bole trwaja przewaznie ok 3 h jesli niczym nie usmierzam natomiast jesli od razu zadzialam wystarczy mi kapiel.
Powiem Wam ze ewidentnie mam problemy z krazeniem bo jak rozgrzeje nawet te nogi to bole mijaja nie wiem czemu a ja caly czas zimne stopy mam a jak dojdzie tez nos to czesto mam problemy z zasnieciem
@marzycielka81 w tamtym roku mielismy takiego pecha zachcialo nam sie zywej choinki wlozylismy ja do stojaka ubralismy i widocznie cos sie poluzowalo choinka gruchla na ziemie a wiekszosc tych ladnych bombek sie potrzaskalo tak mi bylo przykro

reklama
@zosiak wspolczuje boli. Z choinka nieciekawie. W tym roku mam styropianowe bombki. Mam tez ozdoby ze slomy.

@Funia90 te akurat sa malutkie. Wiec zrobienie ich trwa godzine one maja 6 cm srednicy.

Do góry