reklama
@zosiak, tez mam tylozgiecie i to dosc mocne, ale to nie dawalo az takich dolegliwosci bolowych. A co do rodzenia dzieci w tym temacie, moja mama urodzila trojke, a bol pozostal, wiec nie zawsze to dziala. A poniewaz mialas cp warto sprawdzic endomende. Niestety ona zweza lub zupelnie blokuje jajowody i stad czesto sie trafia przy nieleczonej endometriozie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Fanka BB :)
D
Deleted member 170039
Gość
Konsultowalam juz to z lekarzami i kazda mi to samo powiedzial mam tez kolezanke w pracy jej bole minely po urodzeniu dziecka
Funia90
@czarna_mala bede niuchac po czasie[emoji16]ja za euphorie dalam tam 164 plus wysylka,sprawdzalam wlasnie przed zamowiniem i na to akurat nie bylo kuponow[emoji4]ale cena i tak jest super.
@zosiak wspolczuje bolu[emoji53]ale po ciazy czesto miesiaczki sie zmieniaja,mam nadzieje,ze na lepsze[emoji3]Ty juz mi nic nie polecaj ,nastepne perfumy kupuje za dwa lata hehe,ale serio sparwdzialam i ostatnie zamowienie robilam w 2015 roku,woec az tak duzo sie nie psikam,choc w sumie te ostatnie dwa miechy to juz bylam bez perfum,ale w poniedzialek dotrze kurier[emoji16]
@bea25ta zagadam z Mezem zeby pogadal z lekarzem i przypilnowal hahah[emoji23]
@Destino siostrze mojego M sie przydarzylo tak ,ze w polowie cyklu miala jakby okres,poszla do gina sprawdzic i okazalo sie ,ze ma endometrioze,dwa lata temu miala cc.
Kazali isc jej na lyzeczkowanie 21 listopada.
Zawsze tak jest?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@zosiak wspolczuje bolu[emoji53]ale po ciazy czesto miesiaczki sie zmieniaja,mam nadzieje,ze na lepsze[emoji3]Ty juz mi nic nie polecaj ,nastepne perfumy kupuje za dwa lata hehe,ale serio sparwdzialam i ostatnie zamowienie robilam w 2015 roku,woec az tak duzo sie nie psikam,choc w sumie te ostatnie dwa miechy to juz bylam bez perfum,ale w poniedzialek dotrze kurier[emoji16]
@bea25ta zagadam z Mezem zeby pogadal z lekarzem i przypilnowal hahah[emoji23]
@Destino siostrze mojego M sie przydarzylo tak ,ze w polowie cyklu miala jakby okres,poszla do gina sprawdzic i okazalo sie ,ze ma endometrioze,dwa lata temu miala cc.
Kazali isc jej na lyzeczkowanie 21 listopada.
Zawsze tak jest?
czarna_mala
Nie słyszałam o fabryce zapachów@marzycielka81 to bole na @ niestety meczy mnie tak od 16 roku do niczego soe wtedy nie nadaje bo czuje sie jakbym miala umrzec zaraz i to serio nie przesadzam branie tabletwk antykoncwpcyjnych mi pomagalo ale od 23/24 roku nie biore ich i skutkiem tego sa znoqu te bole
@czarna_mala nie korzystam. Nie wiem czy ktoras Was zamawiala zapachy z fabryki zapachow teraz qiekszosc kobiet tak robi niczym sie nie roznia od oryginalow a warro sprobowac ceny maja powalajace a u nas teraz kasa sie akurat przyda na cos innego
Mój ostatnio też [emoji23] kupiłam Treselle i każdy chodzi za mną i wodzi nosem, pytając co to za zapach [emoji23] jestem fanką perfum z Avonu, pisałam to już kiedyś. Od lat kocham zapach Little Black Dress, to zapach kultowy dla mnie, nigdy mi się nie znudzi tak jak zapach CK "In2U"To ja sie przyznam ze moj ulubiony perfum to z avonu tak of topowo:-)
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
marzycielka81
@czarna_mala moj swego czasu tez ulubiony. Teraz milosc do incandessence.
A co do off topow to u mnie ostatnio tak.
Robie bombki na choinke dla nas. Zrobilam juz dla mamy. Potem dzwonki i choinki i jeszcze koledze obiecalam, ze dla jego mamy zrobie, zeby mial na prezent
A co do off topow to u mnie ostatnio tak.
Robie bombki na choinke dla nas. Zrobilam juz dla mamy. Potem dzwonki i choinki i jeszcze koledze obiecalam, ze dla jego mamy zrobie, zeby mial na prezent
Funia90
@marzycielka81 super[emoji4]pewnie czasochlonne takie bombki
D
Deleted member 170039
Gość
@Funia90 moje bole trwaja przewaznie ok 3 h jesli niczym nie usmierzam natomiast jesli od razu zadzialam wystarczy mi kapiel.
Powiem Wam ze ewidentnie mam problemy z krazeniem bo jak rozgrzeje nawet te nogi to bole mijaja nie wiem czemu a ja caly czas zimne stopy mam a jak dojdzie tez nos to czesto mam problemy z zasnieciem
@marzycielka81 w tamtym roku mielismy takiego pecha zachcialo nam sie zywej choinki wlozylismy ja do stojaka ubralismy i widocznie cos sie poluzowalo choinka gruchla na ziemie a wiekszosc tych ladnych bombek sie potrzaskalo tak mi bylo przykro
Powiem Wam ze ewidentnie mam problemy z krazeniem bo jak rozgrzeje nawet te nogi to bole mijaja nie wiem czemu a ja caly czas zimne stopy mam a jak dojdzie tez nos to czesto mam problemy z zasnieciem
@marzycielka81 w tamtym roku mielismy takiego pecha zachcialo nam sie zywej choinki wlozylismy ja do stojaka ubralismy i widocznie cos sie poluzowalo choinka gruchla na ziemie a wiekszosc tych ladnych bombek sie potrzaskalo tak mi bylo przykro
reklama
marzycielka81
Podziel się: