reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja też jestem perfumowym maniakiem, ale nie muszę mieć perfum z wyższej półki, ja po prostu lubie mieć wybór. Nie mówię bo Versace "Noir" mam, ale lubię też perfumy z Avonu :D ostatnio szaleje za Nike niebieskimi, przypominają mi dzieciństwo i zapach takiego dawnego dezodorantu "Excstasy" jak moja kuzynka psikała się nim idąc na dyskotekę ;) a ja gówniara, wieczorynka, myć się i spać [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@kwiatuszek23 szkoda ze wczesniej tego nie pisalas albo mi umknelo. Boje sie teraz po prostu czy dobrze zrobiłam ze tam poszłam. Wierze w Maline ze jest super specjalista tylko ja mam 39 lat i sie nie mam czasu szczepic nie wiadomo ile a bez sensu. Wierze ze on by swietnie poprowadził ciaze tylko zeby do niej doszło jak tak bedzie....
Zobaczymy jak inne wyniki co sie stało po szczepieniach w srode Wam napisze
@roxie123 ja poszlam do Maliny gdzie wszystkich szczepia i powiedzial ze tak nie ma innego wyjscia a ja wierzyłam ze mi to potzrebne bo inne wyniki mam ok nawet mutacji MTHR nie mam ani podwyższonego TSH to nie mialam juz gdzie szukac
@bertha mam nadzieję że teraz się jednak uda i nie będzie tego problemu

Sorry to były Extase [emoji23][emoji23][emoji23]
2d2123e368f0c4a78ea3ce667d78f3b9.jpg

@iveo rozumiem już ... ale pamiętaj nawet lekarz nie ma takiej mocy mówić , że się nie uda inaczej :*

A ja ostatnio usłyszałam , ze moim głównym problemem jest tarczyca ...bo ja mam przewlekłe zapalenie < niedoczynność > i jak zachodzę w ciążę to od razu z zagnieżdżeniem ona idzie duuużo do góry , na razie biorę cały czas letrox 100 ale w ciąży 120 ... mimo , że mam w normie przed ciążą to w ciąży gwałtownie się zmienia TSH na moją niekorzyść :/ a hormony muszą grać ;/

@Funia90 Kochana nie napisałam,że jesteś bankrutem , ale skoro mogę zrobić komuś przyjemność i się podzielić to dlaczego nie.
Nie jestem może zakupoholiczką, ale lubię dobrze się czuć i wyglądać oczywiście w granicach rozsądku. Nie sprowadzam wszystkiego do pieniędzy hierarchie wartości mam zachowaną. Choć z perspektywy lat wiem , że pieniądze szczęścia nie dają, ale na pewno ułatwiają wiele spraw.
Nie można służyć mamonie i Bogu i tego staram się trzymać.

@Funia90 Kochana nie napisałam,że jesteś bankrutem , ale skoro mogę zrobić komuś przyjemność i się podzielić to dlaczego nie.
Nie jestem może zakupoholiczką, ale lubię dobrze się czuć i wyglądać oczywiście w granicach rozsądku. Nie sprowadzam wszystkiego do pieniędzy hierarchie wartości mam zachowaną. Choć z perspektywy lat wiem , że pieniądze szczęścia nie dają, ale na pewno ułatwiają wiele spraw.
Nie można służyć mamonie i Bogu i tego staram się trzymać.
Madzia a ja czekam na Twój grudzień, ewentualnie testowanie w styczniu po grudniowym cyklu ;)
A co do teścia, to mnie mój też wczoraj wkurzył, on po moich 6latach małżeństwa nadal chciałby dyktować nam gdzie i kiedy, na który cmentarz mamy jechać i u kogo potem posiedzieć na herbacie... [emoji19] ale ja jeszcze nie pękłam, jeszcze czekam cieprliwie aż mu się uzbiera [emoji849]

@roxie123 moze tez sprobuj tych cwiczen jogi hormonalnej sa tez na tarczyce ja dzisiaj jestem tak wykonczona ze na fotelu zasne :/ a jeszcze sledzia teraz zjadlam o matko kobieta zlapie sie za glowe :D

Prosze Was o sprawdzony sposob na obudzenie tylko nie kawa. I w sumie nie wiem teraz czy mnie tez cos nie atakuje grypsko czy cos bo tqk mi sie zimno zrobilo u mnie dziwni ludzie pracuja chodza do roboty chorzy i zarazaja innych.

@magda1208 kochana Ty i tak wyglądasz jak milion dolarów , laska taka :) :*
@zosiak ja nie nadaje się do jogi hahaha uwierz mi xD

Wow !!! przyjechał mój portret do salonu i zemdlałam prawie z zachwytu jaka jakość kocham tą firmę <3 ...no już ochłonęłam , sorki musiałam gdzieś wyładować emocje, bo ja mam fisia na punkcie zdjęć :D
Muszę jeszcze ramę zamówić z ikea i będzie pięknie :)

reklama
Do góry