reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@zosiak dzięki :) kochana z całym szacunkiem ale ćwiczenia i stawanie na głowie , nie pomoże mi z problemami :* a jeśli chcę się wyciszyć to po prostu się modlę :) ale każdy ma swoje punkty brania głębokiego oddechu w tym wszystkim :) jesli Tobie pomaga to super :))

@bertha ja w 10dniu cyklu miałam test negatywny a w 12 dwie kreski także trzymam kciuki i pomodle się za Was
@roxie123 ja w poprzednich ciazach nie brałam nic na tarczycy a w tej postanowiłam brać letrox obniżyłam tsh mam hashimoto może trochę uspokoje tarczyce nim
@magda1208 jak należało się tesciowi to dobrze że mu wygarnelas ja nie mieszkam z treściami i nie muszę ich często oglądać więc się dogadujemy
@iveo myślę że ten mrl podskoczy po kolejnych szczepieniach ale może powinnaś zacząć się starać i jeździć się szczepić zobacz ja miałam biochemiczną przy mlr 30% a Kasi naszej udało się przy 5,5% donosic może nie trać czasu wiem że boisz się kolejnej straty ale u nas to jest loteria i po kilku poronieniach każdej się uda bardzo w to wierzę i słyszałam u maliny jak przyjeżdżamy kobiety się szczepić po totalnej wpadce a że wcześniej się szczepilam to przyjechały się szybko doszczepic
Rano wstałam i miałam taką ochotę na jedzenie ugotowalam biały barszcz i kluski przecierane z kartofli a że mój M nie przepada to dla niego rosół kupiłam też śledzie na sałatkę i już mam na nie ochotę czy to mogą być zachcianki ale na słodkie nie mam ochoty

@bobasek1990 ja biorę od roku letrox zaczynałam od 50tki... ja toczę walkę z tarczycą , bo mam podwyższone przeciwciała , których nie zniszcze więc atakuje większymi dawkami leku eh... swoją pierwszą straciłam prawdopodobnie przez tarczyce jak już któryś raz z kolei piszę nie widziałam i wynosiła 10 norma do 4 :/ teraz mam około 1,5 w ostatniej biochemicznej od razu 3,2 teraz zbadam jak pójdę na bete chyba ze nie pójde haha

Madzia a ja czekam na Twój grudzień, ewentualnie testowanie w styczniu po grudniowym cyklu ;)
A co do teścia, to mnie mój też wczoraj wkurzył, on po moich 6latach małżeństwa nadal chciałby dyktować nam gdzie i kiedy, na który cmentarz mamy jechać i u kogo potem posiedzieć na herbacie... [emoji19] ale ja jeszcze nie pękłam, jeszcze czekam cieprliwie aż mu się uzbiera [emoji849]

Moja cierpliwość już się wyczerpała co do jego osoby .Ulżyło mi jestem osobą ,która mówi to co myśli co nie zawsze popłaca . Jednak wolę tak niż po za plecami . Gdybym pozwoliła to wtrącał by się w każdy aspekt naszego życia.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

[
USER=152832]@czarna_mala[/USER] tak na youtobie warto ;) dlugo to nie trwa ;) uwazam ze czasami te faszerowanie soe tabletkami moze wiecej szkod zrobic z organizmem nie na da remno lekarze mowia alarmuja zeby sie ruszac;) cwoczyc spacerowac zdrowo sie odzywiac ale kazdy robi jak chce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@czarna_mala ja też pamiętam extazę tak sie podniecajaco po nich czułam ;)
@Ilis91 ja z Krakowa u Przybycienia nie byłam bo on podobno od zachodzenia a ja zachodziłam zawsze szybko tylko nie trwało to dlugo...
Immunosupresja to uspienie ukladu immunologicznego zeby nie odrzucal zarodka moze sie udac sterydami jak najbardziej
Mi sie wydaje że to loteria troche

Do góry