reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Czarna _mala ja kupuje ta euphorie na tej stronce za 169 zl bodajze i wydaje mi sie ,ze to oryginal ,pachnie dlugo i identycznie jak z sephory mialam[emoji4]
Mowisz extasa przed disco no ladnie,ladnie[emoji23]

@roxie123 tak mi sie wydaje ,ze lepiej miec M przy sobie niz wiecej kasiory[emoji4]
Super,ze tak fajnie wykonali usluge[emoji4]

@magda1208 na prawde dziekuje[emoji5]
Moja sytuacja nie jest zla ,po prostu jak prawdziwy polaczek musze sobie ponarzekac hihi[emoji4]

Dziewczyny siedze juz w poczekalni,jest opoznienie.
@Porzeczka1234 widzialam chyba Twoja Pania doktor,ma bardzo sumpatyczny wyraz twarzy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 stara to Ty przeplacasz ja daje 20 zl i utrzymuja sie dluzej niz te z douglasa a mam tez oryginaly lancome i mowie Wam nie ma roznicy:D
@roxie123 tam nie ma jakis skoplikowanych rzeczy a sport to zdrowie ! kazdy to Ci powie ale oczywiscie w granicach rozsadku.

@zosiak ja wiem ...ale M brzuszki przy mnie robił , bo on tez zapaleńcem nie jest ale nie chce mieć brzuche hehe a ja patrzyłam samej mi się dupy nie chciało ruszyć ;DDD tylko ja się boję cwieczyć żeby nie schudnąć bo to łatwo mi idzie gorzej z przytyciem :) nad tą jogą pomyslę , jak mnie natchnie to może jakoś pójdzie :)

Jutro jadę na służbę , do szwagierki ;) także cały dzień z 1,5 rocznym urwiskiem ;D to będę mieć jogę i ćwiczenia dopiero :p

Zamówiłam sobie garnki do domu edelhoff mama ma 6 lat i nic im się nie dzieje ... chciałam tefala ale nie na mój obecny stan portfela , chociaż czytałam , że wcale nie są takie super . Mogę zachwalać patelnie bo mam wszytskie tefala z uk przywiozłam i są meeega :)

@roxie123 ja Ci wrecz odradzam madmiernego wysilku ja robie cwiczenia na poprawe krazenia wyrownanie oddechu hormonow i na uspokojenie sie. Bardzo duzo czynnikow ma wplyw na przebieg ciazy miedzyinnymi stres ktory zaburza wszystko sa tez inne zly tryb zycia powiedz mi czesto sie dotleniasz wychodzisz na spacery? Nadmierny wysilwk tez jest szkodliwy.

@zosiak codziennie gdzieś tam chodzę to do sklepu to do swojego domu milion razy na dzien , także dotleniam się :) nie stresuję się w sumie , nerwy puszczają , bo wiem że za kilka tygodni idę na swoje :)

@roxie123 a ja z patelniami tefala mam inne odczucia ,mam juz 3 i obiecalam sobie ,ze nie kupie.
Po 2 latach zaczynaja przwierac:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja z taką ciekawostką :) Mamy takie swoje teorie, że takie te nasze organizmy agresywne, że zwalczają choróbska i nie chorujemy, a tymczasem teraz czytam, ze wit D o polowe zmniejsza ryzyko infekcji :)
Każda z nas łyka dużo D, omegi, koenzymy, femibiony itp, itd. My nie chorujemy na grypska, nie mamy przeziębień, bo zwyczajnie jesteśmy chronione naszymi suplementami i witaminami :)

Załączniki

• IMG_3584.jpg
    IMG_3584.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 51
[
USER=152832]@czarna_mala[/USER] tak na youtobie warto ;) dlugo to nie trwa ;) uwazam ze czasami te faszerowanie soe tabletkami moze wiecej szkod zrobic z organizmem nie na da remno lekarze mowia alarmuja zeby sie ruszac;) cwoczyc spacerowac zdrowo sie odzywiac ale kazdy robi jak chce.
Widzisz, znajoma mi kiedyś podrzucila ten pomysł jak miałam problem z endometrium, o którym chyba pisałam Ci na priva ;) chyba spróbuje tego :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry