reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak ale co innego przejść na minimalizm "bo tak chcę", a co innego "być zmuszonym przez sytuację" ;) Wtedy minimalizm boli w dupkę ;) Mnie boli, ale wiadomo, ze wydam kazdą złotówkę na to, czego pragnę najbardziej.
Ja zrobiłam dziś podsumowanie zeszłego roku i tego. Prawie 14 koła w zeszłym roku na wizyty, badania, leki, IUI i ponad 4 koła w tym. Na wizyty, badania, leki, suplementy...... i wciąż w czarnej d........

reklama
@zosiak mowisz ,ze mam przejsc na minimalizm cholerka jasna.
Juz i tak sprzedalismy bmw na rzecz skody haha[emoji23]
Moj ulubiony perfum to euphoria claina i kupuje na i perfumy na prawde duzo taniej ,musze wyskrobac i kupic hehe.

@roxie123 a jak matka zasmairdnie to co hehe?

@marshia ciagle do przodu ,pamietaj,jestes juz o krok dalej[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 oj to akurat najpiekniejszy zapach,tak sie domyslam,bo czyis dzieci obesyjnie nie wachalam hehe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marshia @dżoł @ roxie123 nie pamietam czy ktoś jeszcze pytał allo mlr to są przeciwciala blokujace które w ciązy chronia zarodek przed odrzuceniem
Na kartce od Maliny mam ze powyzej 30 % mozna sie starac. On tego nie bada przed szczepieniami ale inne limfocyty z których chyba można zobaczyc ze z immunologia cos nie tak
Ja z ciekawosci zbadałam w Prokocimiu przed szczepieniami. Jak zapytałam o ten wynik Malinę to mnie zbył że nie uznaje bo tam jakis odczynnik inny.
Pomyślalam no dobra to moze u nich wyjdzie mniejszy ale ze az taka roznica. Przed szczepieniami 37 a teraz 0 to co te szczepionki mi zaszkodziły?
@Porzeczka1234 do tej pory mialam 3 szcepienia od razu pullowane i po nich taki wynik
@bertha mam nadzieję na pozytywny wynik testu jeszcze u Ciebie?
Czemu mąż nie chce się więcej starać? dobrze jest jak w takiej sytuacji ma sie jednakowe zdanie bo i tak jest cięzko. Zycze Wam żebyscie jednak dalej chcieli dzialac podobnie co by nie bylo

@marshia jeszcze o tej ochronie zarodka. Ona wzrasta po szcepieniach ale to sie trzyma kilka miesiecy tylko dlatego mysle ze to nie takie szkodliwe moze?

Do góry