reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Iveo oczywiście, ze po.szczepieniach mlr moze spaść. Dużo dziewczyn z hamowaniem jakim.kolwiek oprocz zero dr P nie szczepi, bo wlasnie może byc taki skutek ze mlr spadnie. Dawniej w Prokocimiu ppdawali nawet ujemny mlr. Enja, założycielka forum wlasnie po szczepieniach miala ujemny mlr. Ona szczepila sie bodajże 11 razy i tak w koncu nie doszla.do poziomu 40%.

reklama
@bertha mam nadzieję na pozytywny wynik testu jeszcze u Ciebie?
Czemu mąż nie chce się więcej starać? dobrze jest jak w takiej sytuacji ma sie jednakowe zdanie bo i tak jest cięzko. Zycze Wam żebyscie jednak dalej chcieli dzialac podobnie co by nie bylo
Bo dla niego to nigdy nie był priorytet, a jak mówi nie chce przeżyć życia non stop się starając, żyjąc jednym tematem ciagle, sfrustrowanym. No i rozumiem go - jeśli dziecko nie jest dla niego priorytetem to rozumiem ze go taka sytuacja meczy. Niestety albo stety dla mnie to jest priorytet i z tego nie zrezygnuje.

@marshia kurcze bardzo Ci kibicuje wiesz o ttm czytalam co przeszlas i podziwiam Twoja walke o dziecko. Dziewczyny ale to tez nie jest tak ze spie na kasie haha nic z tych rzeczy i dobrze rozumiem ze wydajecie kupe kasy na lekarzy i mnie to tez wkurza.

A wytłumaczcie mi jeszcze ...Wam lekarz powiedział , że jak się nie będziecie szczepić to się nie uda ? na jakiej podstawie ? to jest tylko jedno wyjście czy jak ? ...

@bertha hm no to tutaj właśnie chodzi o pragnienie albo chce się tego dziecka albo nie , to prawda człowiek , który chce dziecka będzie wspierał i starał się latami jak trzeba... i nie koniecznie trzeba żyć jednym tematem , bo można też między staraniami robic milion innych rzeczy razem ... może wytłumacz mu , że to jest Twój życiowy cel i nie odpuścisz a albo Cię w tym wspiera albo nie . Nie wiem co Ci doradzić kochana :* mam nadzieje że to tylko takie gadanie i jednak zmieni zdanie :* 3 mam kciuki za was :*

@Funia90 Kochana mogę się dorzucić do twojego perfumiku i nie zrozum mnie źle jeżeli sprawia tobie taką przyjemność Euphoria .
Co do zakupów to przyznam się,że muszę się pilnować.

@magda1208 hehe spokojnie az takim bankrutem nie jestem[emoji4]a poza tym jakby czlowiek nie mial to bez perfum moze zyc[emoji4]

Mowisz ,ze jestes zakupocholiczka?
Ja mam cos takiego ,ze w sklepie jak ogladam rzeczy,to zawsze spoda mi sie to co najdrozsze hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do zakupów to ja tak samo uwieeelbiam...może nie kupowałam drogich rzeczy ale dużo...bo wiecie w UK co tydzień miałam wypłat a rzeczy taniocha
Teraz wyliczam grosz do grosza żeby dom skończyć i żeby na leki nie brakło xD ale jestem happy bo mam M przy sobie i inne życie lepsze mimo kredytu :)

@Kwiatuszekk23 no a jak dziecko będzie mieć troche od matki troche od ojca ? przecież to tak chyba działa , że się ma i po matce i po ojcu ? skomplikowana sprawa faktycznie :) ale przynajmniej wiem na czym to polega :)

Do góry