reklama
dżoł
Fanka BB :)
a jak w paru innych to ok, myslalam ze tylko do szczepien@dżoł jak widzisz, test LCT robi się w paru innych celach Także spokojnie, myślę,że lekarz widział co robi. Oj widzę rozgoryczenie i zły humor? Kurcze po tak długich staraniach to nie dziwota,że frustracja puka do drzwi:/
Porzeczka1234
Widzę kochane że dziś burza mózgów.
@burczuś bardzo dobrze to rozpisałaś ja wszystko zrozumiałam. Tak test lct również świadczy o tym ile tego encortonu brać ja miałam dużą dawkę jak na maline także spokojnie moja @dżoł
@roxie123 ty tego nie łapiesz , że tak powiem bo Cię ten temat po prostu nie interesuje bo nie leczysz się immunologicznie tzn źle napisałam nie robisz badań. Wiesz to nie chodzi o lekarzy tylko o nas. Wyobraź sobie jedziesz do lekarza a on mówi encorton Pani nie potrzebny po szczepieniach a lokalny gin mówi potrzebny i tu co robisz.... kłamiesz jednego i drugiego haha jeden wypisuje Ci encorton drugi Cię szczepi. Ot takie lekarki z nas
@mała79 zaczełaś nowy cykl?
@burczuś bardzo dobrze to rozpisałaś ja wszystko zrozumiałam. Tak test lct również świadczy o tym ile tego encortonu brać ja miałam dużą dawkę jak na maline także spokojnie moja @dżoł
@roxie123 ty tego nie łapiesz , że tak powiem bo Cię ten temat po prostu nie interesuje bo nie leczysz się immunologicznie tzn źle napisałam nie robisz badań. Wiesz to nie chodzi o lekarzy tylko o nas. Wyobraź sobie jedziesz do lekarza a on mówi encorton Pani nie potrzebny po szczepieniach a lokalny gin mówi potrzebny i tu co robisz.... kłamiesz jednego i drugiego haha jeden wypisuje Ci encorton drugi Cię szczepi. Ot takie lekarki z nas
@mała79 zaczełaś nowy cykl?
mała79
Tak @Porzeczka1234 zaczelam nowy cykl, konczy mi się @ i będziemy działac[emoji39] [emoji39] [emoji39]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
@Porzeczka1234 idealnie ubrałaś w słowa to co chciałam powiedzieć
Funia90
@bea25ta 1 grudzien tez juz mega blisko[emoji15]
@bobasek1990 musi sie pokzac[emoji5]
@roxie123 kochana dlatego nie mysl o zadnych gorkach[emoji4]
Noo ja spania cos nie mam ,o 1.30 oczy jak piec zlotych a o 7 wstalam .
Zyc nie daja mi kredyty,ktore zalatwiam,no i badania,to wszytsko jakos we mnie siedzi:/
Potrzebuje chyba jakegos relaksu,ale szczerze ostatnio pojechalam do galerii cos sobie kupic i ostatecznie nic nie kupilam bo jak mi sie w sklepie przypomnialo,ze wyczerpalam oszczednosci na nowy samochod ,teraz rozrzad zeobilam za 2 tys i jeszcze opony zimowe musze zamowic,to stwierdzilam ,ze jestem biedakiem i jedank nie poprawie sobie humoru zakupami:/
@magda1208 moze dobrze ,ze wygarnelas tesciowi..ja czasem tez sie z moim pokloce,takie mamy charaktery[emoji4]
@nafoczka moze jakies dwie kreseczki sie u Ciebie szykuja hihi[emoji14]
@bertha kochana nadzieja umiera ostatania.
Wierze ,ze to duza porba dla Was.
Trzymamy kciuki za dzielnego kropka niech rosnie i sie pokazuje,od poczatku charakterek ma zadziorny ,takze wiesz lubi starszyc Mamusie[emoji5]
@kas90 super[emoji4]bede sie szkolic u Ciebie[emoji16]Asiula przeslodka[emoji5]
@mała79 kciukaski[emoji5]
@Porzeczka1234 ja sie juz totalnie zgubilam[emoji4]dzis masz ktg i jutro ewentulanie ciecie czy dzis ?bo mam burze MOZGA mojego[emoji14]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@bobasek1990 musi sie pokzac[emoji5]
@roxie123 kochana dlatego nie mysl o zadnych gorkach[emoji4]
Noo ja spania cos nie mam ,o 1.30 oczy jak piec zlotych a o 7 wstalam .
Zyc nie daja mi kredyty,ktore zalatwiam,no i badania,to wszytsko jakos we mnie siedzi:/
Potrzebuje chyba jakegos relaksu,ale szczerze ostatnio pojechalam do galerii cos sobie kupic i ostatecznie nic nie kupilam bo jak mi sie w sklepie przypomnialo,ze wyczerpalam oszczednosci na nowy samochod ,teraz rozrzad zeobilam za 2 tys i jeszcze opony zimowe musze zamowic,to stwierdzilam ,ze jestem biedakiem i jedank nie poprawie sobie humoru zakupami:/
@magda1208 moze dobrze ,ze wygarnelas tesciowi..ja czasem tez sie z moim pokloce,takie mamy charaktery[emoji4]
@nafoczka moze jakies dwie kreseczki sie u Ciebie szykuja hihi[emoji14]
@bertha kochana nadzieja umiera ostatania.
Wierze ,ze to duza porba dla Was.
Trzymamy kciuki za dzielnego kropka niech rosnie i sie pokazuje,od poczatku charakterek ma zadziorny ,takze wiesz lubi starszyc Mamusie[emoji5]
@kas90 super[emoji4]bede sie szkolic u Ciebie[emoji16]Asiula przeslodka[emoji5]
@mała79 kciukaski[emoji5]
@Porzeczka1234 ja sie juz totalnie zgubilam[emoji4]dzis masz ktg i jutro ewentulanie ciecie czy dzis ?bo mam burze MOZGA mojego[emoji14]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
@Porzeczka1234 wiem , ale chciałam zakumać o czym piszecie , bo kto wie jaka moja przyszłość :/ no z naszym leczeniem ogólnie tak jest , też chodze do 2 haha i jeden o drugim nie wie xD a w zasadzie ten z nfz o tym prywatnym także wiem o czym piszesz
@Funia90 witaj w klubie ja też jestem spłukana a nawet na długach xD
@Funia90 witaj w klubie ja też jestem spłukana a nawet na długach xD
D
Deleted member 170039
Gość
@Funia90 przytulam ja jakis czas temu tez nie mialam kasy wszystko sxlo na studia rachunki itp cierpialam wowczas ze nie stac mnie na rozne rzeczy ale od jakiegos czasu mysle tak z moze od dwoch miesiecy cierpie na inna chorobe nazywa sie minimalizm i dobrze mi z tym oczywiscie od czasu do czasu cos kupie ale nie przeginam juz jak wczesniej. Jesli chodzi o perfumy to z fabryki zapachow powiedzialabym ze sa lepsze te perfumy noz kupisz w douglasie czy sephorze ktore ostatnio bardzo krotko sie itrzymuja a kosztuja bardzo duzo mi na opakowaniu akurat nie zalezy. Ty nie umiesz spac a ja bym z checia pospala:/
reklama
Podziel się: