reklama
ZAczynam juz powoli siadac, takzr cwiczymy dzis do karmienia pozycje siedzace@Marthi wystawa mega musi być ... przejrzałam w internetach , też ktoś musiał wyrazić zgodę na taki proces w celach naukowych etc.
@kas90 no wcześniej do domku przychodzi troszkę , także dla mnie to dużo córcia śliczna ;* a jak TY się czujesz ? ja testuje aż po 20 gdzieś
@Porzeczka1234 śliczny pokoik :** kiedy jedziesz ? cieszę się ze zostajesz z nami też przywiązałyśmy się do Ciebie oczywiście , że czytam internety ale fora głównie , artykuły raczej rzadko , a zaczęło się od przeczytania ulotki ahhahahaha
@Destino wypoczywajcie :*
@Maciejka78 do 9tego jeszcze troche , ale zleci :*
@mickey* żebym tylko miała czym tam dojechać :/ jak zmienimy samochód to tak ale na razie nie puszczamy się na długie trasy :/ co do TSH ja ciągle zbijam , ale mój lekarz mówi , ze ciążę dobrze zacząć z jak najniższym w moim wypadku bo mi od razu winduje dużo do góry
@bea25ta a Ty jak długo jeszcze w dwupaku ?
@marzycielka81 cieszę się , że z synusiem lepiej
@agatush Niunia cudo :**
@Ilis91 kiedy testowanko ? &&&
@Beciiia-87 doczekasz się swojego cudu :*
@czarna_mala ja nigdy nie czytam ulotek hahhaha i jak przeczytałam to sobie pomyślałam co on mi dał a szukałam tylko o dawkowaniu xD
@Funia90 eh nie chce myśleć , nie wyobrażam sobie żeby jeszcze bardziej mieć pod górkę , ale przeraża mnie to jakoś :/ a Ty co spania nie masz ?
@magda1208 dziękuję za Ciebie też &&& bezustannie :****
@burczuś na razie mi sie tylko delikatnie kręci w głowie
@bobasek1990 czekamy na dobre wieści z wizyty :*
@zosiak to po pracy drzemka ) co do bliźniaków hm chyba bym się bała , bo sama wiesz jakie jest ryzyko...ciężko jest aby donosić obydwa :< chcę dzidzi byle zdrowe a co do cp hm ...mam nadzieję , że mnie ominie :/
@iveo może te szczepienia faktycznie nie były dobre w Twoim przypadku :/ trudno mi powiedziec ,bo nie mam o tym pojęcia
@bertha jak testowanie ? :*
roxie123
Fanka BB :)
@anetkruczek dlatego ja nie rozumiem leczenia , tych lekarzy...ale no , skoro pomagają to
@kas90 no to fajnie powoli dojdziesz do siebie :* mała jest śliczniutka ;*
@kas90 no to fajnie powoli dojdziesz do siebie :* mała jest śliczniutka ;*
marzycielka81
Nafoczka nie puszczamy sie:-)
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
@dżoł jak widzisz, test LCT robi się w paru innych celach Także spokojnie, myślę,że lekarz widział co robi. Oj widzę rozgoryczenie i zły humor? Kurcze po tak długich staraniach to nie dziwota,że frustracja puka do drzwi:/Test LCT robią żeby zobaczyć czy włączać steryd najczęściej wychodzi ujemny więc teoretycznie nie trzeba brać sterydu ale większość z nas i tak bierze ot taka nauka /medycyna/
mała79
@bertha ja też uważam ze jeszcze czas, kochana spokojnie kreseczki napewno się pojawią
@roxie123 ja też nie czytam ulotek bo lista skutków ubocznych jest jak tablica Mendelejewa
@Porzeczka1234 piękne imię Zosia[emoji173]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 ja też nie czytam ulotek bo lista skutków ubocznych jest jak tablica Mendelejewa
reklama
mała79
@bertha ja też uważam ze jeszcze czas, kochana spokojnie kreseczki napewno się pojawią
Podziel się: