reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha odganiamy złe myśli i to natychmiast !
Mi się gdzieś przewinęło jak czytałam inne forum że dziewczyny po inf wcale tak szybko nie testują. A najczęściej po prostu idą na bete, także głowa do góry i daj sobie jeszcze czas <3

reklama
@Marthi wystawa mega musi być ... przejrzałam w internetach , też ktoś musiał wyrazić zgodę na taki proces w celach naukowych etc.
@kas90 no wcześniej do domku przychodzi troszkę , także dla mnie to dużo :) córcia śliczna ;* a jak TY się czujesz ? :) ja testuje aż po 20 gdzieś :p
@Porzeczka1234 śliczny pokoik :** kiedy jedziesz ? :) cieszę się ze zostajesz z nami też przywiązałyśmy się do Ciebie :) oczywiście , że czytam internety ale fora głównie , artykuły raczej rzadko , a zaczęło się od przeczytania ulotki ahhahahaha
@Destino wypoczywajcie :*
@Maciejka78 do 9tego jeszcze troche , ale zleci :*
@mickey* żebym tylko miała czym tam dojechać :/ jak zmienimy samochód to tak ale na razie nie puszczamy się na długie trasy :/ co do TSH ja ciągle zbijam , ale mój lekarz mówi , ze ciążę dobrze zacząć z jak najniższym w moim wypadku bo mi od razu winduje dużo do góry
@bea25ta a Ty jak długo jeszcze w dwupaku ? :) :) :)
@marzycielka81 cieszę się , że z synusiem lepiej :)
@agatush Niunia cudo :**
@Ilis91 kiedy testowanko ?:) &&&
@Beciiia-87 doczekasz się swojego cudu :*
@czarna_mala ja nigdy nie czytam ulotek hahhaha i jak przeczytałam to sobie pomyślałam co on mi dał :D a szukałam tylko o dawkowaniu xD
@Funia90 eh nie chce myśleć , nie wyobrażam sobie żeby jeszcze bardziej mieć pod górkę , ale przeraża mnie to jakoś :/ a Ty co spania nie masz ? :)
@magda1208 dziękuję :) za Ciebie też &&& bezustannie :****
@burczuś na razie mi sie tylko delikatnie kręci w głowie :D
@bobasek1990 czekamy na dobre wieści z wizyty :*
@zosiak to po pracy drzemka :)) co do bliźniaków hm chyba bym się bała , bo sama wiesz jakie jest ryzyko...ciężko jest aby donosić obydwa :< chcę dzidzi byle zdrowe :) a co do cp hm ...mam nadzieję , że mnie ominie :/
@iveo może te szczepienia faktycznie nie były dobre w Twoim przypadku :/ trudno mi powiedziec ,bo nie mam o tym pojęcia
@bertha jak testowanie ? :) :*
ZAczynam juz powoli siadac, takzr cwiczymy dzis do karmienia pozycje siedzace :)

Burczuś to ja sie czuje naciagnieta na kase, bo mowilismy Pasnikowi ze maz mial zotlaczke to powiedzial ze z automatu odpada do szczepien, a test lct i tak zlecil. Wyszedl ujemny ale co z tego.

Test LCT robią żeby zobaczyć czy włączać steryd najczęściej wychodzi ujemny więc teoretycznie nie trzeba brać sterydu ale większość z nas i tak bierze ot taka nauka /medycyna/ :D

Test LCT robią żeby zobaczyć czy włączać steryd najczęściej wychodzi ujemny więc teoretycznie nie trzeba brać sterydu ale większość z nas i tak bierze ot taka nauka /medycyna/ :D
@dżoł jak widzisz, test LCT robi się w paru innych celach:) Także spokojnie, myślę,że lekarz widział co robi. Oj widzę rozgoryczenie i zły humor? Kurcze po tak długich staraniach to nie dziwota,że frustracja puka do drzwi:/

reklama
Do góry