reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś wiele można znieść ...ale wiesz są pewne granice ... on nie dał rady z myślą , że nie będziemy mieć dzieci a ja sama też czułabym się koszmarnie i utwierdziłabym się , że jestem beznadziejna niespełniona itd . ... hm to już nie to wtedy... , nie na tym polega być razem mimo wszystko ... jeśli nam się nie udaje i nie możemy mieć dzieci szukamy innej drogi po prostu , wspieramy się , żyjemy dla siebie bez planowania , korzystamy z życia itd niektórzy adoptują sa inne drogi niż puścić się z inną bo chce dziecka ...kobieta też chce a jak nie może mężczyzna powienien się z tym pogodzić a jak się nie pogodzi to baj zakładaj rodzine z kimś innym . Dziecko ma być owocem miłości dwojga ludzi a nie tylko chęcią posiadania bo "muszę mieć " tak ja do tego podchodzę :)
To prawda życie cudem jest i wiele zachodu trzeba aby go doświadczyć...niestety nie mamy wpływu do końca na to co zachodzi w procesach biologicznych , trzeba wierzyć , że to dzieciątko jednak będzie nam dane z góry :)

@burczuś wiele można znieść ...ale wiesz są pewne granice ... on nie dał rady z myślą , że nie będziemy mieć dzieci a ja sama też czułabym się koszmarnie i utwierdziłabym się , że jestem beznadziejna niespełniona itd . ... hm to już nie to wtedy... , nie na tym polega być razem mimo wszystko ... jeśli nam się nie udaje i nie możemy mieć dzieci szukamy innej drogi po prostu , wspieramy się , żyjemy dla siebie bez planowania , korzystamy z życia itd niektórzy adoptują sa inne drogi niż puścić się z inną bo chce dziecka ...kobieta też chce a jak nie może mężczyzna powienien się z tym pogodzić a jak się nie pogodzi to baj zakładaj rodzine z kimś innym . Dziecko ma być owocem miłości dwojga ludzi a nie tylko chęcią posiadania bo "muszę mieć " tak ja do tego podchodzę :)
To prawda życie cudem jest i wiele zachodu trzeba aby go doświadczyć...niestety nie mamy wpływu do końca na to co zachodzi w procesach biologicznych , trzeba wierzyć , że to dzieciątko jednak będzie nam dane z góry :)
@roxie123 ja Cię w pełni popieram:) Ale cały czas uparcie twierdzę,że nie wiesz co zrobisz w danej sytuacji dopóki w tej sytuacji się nie znajdziesz. Możesz przypuszczać, prawie ze 100% pewnością możesz twierdzić,że Ty byś zrobiła tak a tak. Ale dopiero jak się zachowasz, dowiadujesz się jak już jesteś w danej sytuacji. Mniejsza o to:) Ja to piszę z własnego doświadczenia...(nie, mój mąż mnie nie zdradził-boi się mnie;););) )
@czarna_mala jestem w szoku....No bardzo niefajnie Cię tam spławiali:/
Ja mam całkiem inne odczucia i całkiem inne doświadczenie. Bardzo konkretne, fachowe, rzeczowe potraktowanie sprawy. Tyle że było to w 2014 lub 2015 roku...

@burczuś to już nawet nie chodzi o zdradę , chociaż tej tez bym pewnie nie wybaczyła xD ja mam swoje zasady ...to prawda ,że do póki nie znajdziemy się w danej sytuacji...ale nie , nie przeszłoby u mnie heh za mocno by bolało . Wrrr koniec tematu nie chce nawet myśleć hehe :D idę robić tą karpatke bo się rozsiedziałam i nic mi sie nie chce :p

Wiecie może gdzie pytać w Krakowie ? jakiś tel ?

@roxie123 my robiliśmy w poradni genetycznej w Prokocimiu (Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie, ul. Wielicka 265). Czekaliśmy niecałe trzy miesiące ze skierowaniami z dopiskiem pilne. Tylko tam najpierw jest rozmowa z genetykiem, a później czekasz na termin pobrania krwi na kariotypy. Mnie przy okazji zrobili cały pakiet na trombofilię.

Telefon: (12) 658-20-11 wew. 1043, 1631, 1035, 1051.

Ostatnia edycja:
@kas90 Kasiu dla Ciebie <3 mam nadzieję że dobrze spałaś tej nocy :)

Załączniki

• dla kasi.png
    dla kasi.png
    113,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
@bertha leniuchuj życzę Ci tego kochana abyś teraz przez najbliższe miesiąca tylko leżała i pachniała :D zamawiając w sklepach internetowych ubranka dla dziecka <3 !!!

Jeszcze dołożę do tego kawkę z ciachem z Tobą, Marshia i burczus i będę szczęśliwa [emoji16]

Tak sobie leżymy i pachniemy ;)
1509452853-8cc8cbdc53ab782e-aaaaaa.jpeg

Do góry