reklama
dżoł
Fanka BB :)
@roxie123 film filmem ale wczoraj bylam na paznokciach i tylko zacznij temat staran/poronien i worek sie rozwiaze.... ta kosmatyczka -3 poronienia,aktualnie ma polrocznego synka, nast.klientka umowiona po mnie po 10-ciu, dalej sie stara, inna klientka po 13-stu, za 14 urodzila zdrowego chlopca, kredyty na invitro, inna robila invitro, nie wyszlo, rozeszla sie z mezem i dalej probuje z jego zamrozonym nasienien.
No tragedia, tyle sie wczoraj nasluchalam, ze stwierdzilam ze poki co , jestem tym lagodnym przypadkiem...
PS
Robilam wczoraj amh i wynik 4,27
No tragedia, tyle sie wczoraj nasluchalam, ze stwierdzilam ze poki co , jestem tym lagodnym przypadkiem...
PS
Robilam wczoraj amh i wynik 4,27
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 co do filmow to w noedziele tez trafilam na taki o przyjaciolkach co jedna miala wszystko pierwsza dzieci meza a druga latami starala sie o dziecko jednak gdy sie udalo jej w koncu zajsc to ta pierwsza co wszystko miala ciezko zachorowala.
A jesli chodzi o historie na zywo to w pracy mojego meza poznalam pare malzenstwo mialo wszystko kase dom dobra prace samochody ale o dziecko rowniez dlugo sie starali i rowniez doszlo do zdrady meza z wpadka oni sie rozwiedli. Pamietam jak wowczas ta kolezanka meza to przezywala tak mi bylo jej zal brakowalo mi slow gdy z nia rozmawialam jak mogl jej facet to zrobic. Facet przez jakis czas spotykal sie z matka dziecka ale i tak sie rozstali po jakims czasie zobaczylam ze matka dziecko ciezko zachorowala na nowotwor jajnika i nieestety nie wygrala zmarla w wieku 27 lat a dziecko zostalo z ojcem. Natomiast byla zona znalazla sobie druga polowke z dzieckiem i jest mega zadowolona ze to sie tak potoczylo.
A jesli chodzi o historie na zywo to w pracy mojego meza poznalam pare malzenstwo mialo wszystko kase dom dobra prace samochody ale o dziecko rowniez dlugo sie starali i rowniez doszlo do zdrady meza z wpadka oni sie rozwiedli. Pamietam jak wowczas ta kolezanka meza to przezywala tak mi bylo jej zal brakowalo mi slow gdy z nia rozmawialam jak mogl jej facet to zrobic. Facet przez jakis czas spotykal sie z matka dziecka ale i tak sie rozstali po jakims czasie zobaczylam ze matka dziecko ciezko zachorowala na nowotwor jajnika i nieestety nie wygrala zmarla w wieku 27 lat a dziecko zostalo z ojcem. Natomiast byla zona znalazla sobie druga polowke z dzieckiem i jest mega zadowolona ze to sie tak potoczylo.
roxie123
@dżoł ... no wiem , ja jak wtedy na poczekalni się nasłuchałam to też tak pomyślałam , jeju tyle za mną a tak naprawdę to ludzkie historie mnie przerażają , ja jestem dopiero na początku drogi ;/ to chyba nie jest aż tak zły wynik kochana , pamiętaj wystarczy jedno zdrowe jajeczko i mocny plemnior :* to tylko cyferki
@zosiak mówię , że ludzie mają takie przygody życiowe , że ja na dzień dzisiejszy nie ogarniam ...i na pewno nigdy ie chciałabym być w takiej sytuacji
@zosiak mówię , że ludzie mają takie przygody życiowe , że ja na dzień dzisiejszy nie ogarniam ...i na pewno nigdy ie chciałabym być w takiej sytuacji
czarna_mala
D
Deleted member 170039
Gość
@czarna_mala wybieram sie jutro w Gory na groby zapraszasz na herbate haha
@roxie123 ale jak sie zastanowimy nad niektorymi wydarzeniami to Bog chyba wie lepiej co jest dla nas dobre.
@roxie123 ale jak sie zastanowimy nad niektorymi wydarzeniami to Bog chyba wie lepiej co jest dla nas dobre.
czarna_mala
Ooo proszę ja też jadę na groby do centrum gór, a potem do Doliny Nidy ale jak będę w domu to zapraszam oczywiście na herbatkę i sernik wiedeński z polewą kajmakową i migdałami@czarna_mala wybieram sie jutro w Gory na groby zapraszasz na herbate haha
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
burczuś
@roxie123 Ty to umiesz rozbawić Też oglądałam Na dobre,ale tak nie przeżywam heh dobra jesteś
@bertha trzymam kciuki za kropunie;*
A co tego co @roxie123 napisałaś,że Ty byś tak nie mogła... a wiesz co mnie życie nauczyło? Że dopóki nie stanę w danej sytuacji, to nigdy nie wiem jak się zachowam. Nie odważę już się powiedzieć-o nie! ja bym tak nie zrobiła!Zrobiłabym inaczej! Moje życie zweryfikowało moje zachowania Ale zdecydowanie Ci nie życzę, żebyś miała się przekonywać, co Ty byś zrobiła w tej sytuacji:*
@bertha trzymam kciuki za kropunie;*
A co tego co @roxie123 napisałaś,że Ty byś tak nie mogła... a wiesz co mnie życie nauczyło? Że dopóki nie stanę w danej sytuacji, to nigdy nie wiem jak się zachowam. Nie odważę już się powiedzieć-o nie! ja bym tak nie zrobiła!Zrobiłabym inaczej! Moje życie zweryfikowało moje zachowania Ale zdecydowanie Ci nie życzę, żebyś miała się przekonywać, co Ty byś zrobiła w tej sytuacji:*
roxie123
@czarna_mala hm w zasadzie to tego i tak się nie leczy ... więc jak w Krakowie nie będzie terminu to będę czekać i co zrobie , to wiedza dla mnie czy jestem w tej grupie ryzyka , szczerze wolę nawet nie wiedzieć na herbatkę pewnie , że tak no plan niezły zapraszam na podkarpacie
@burczuś ...haha bo czasami jak oglądam te wszystkie programy to normalnie brak słów ...to prawda , chociaż są takie sytuacje , których moje serce by nie zniosło...tak po prostu , wolałabym odpuścić i odejść ... no nie pogodziłabym się z tym za cholerę mimo , że bym zrozumiała faceta , bo wiadomo ...ale zbyt bolesne przeżycie żeby z nim żyć dalej
@burczuś ...haha bo czasami jak oglądam te wszystkie programy to normalnie brak słów ...to prawda , chociaż są takie sytuacje , których moje serce by nie zniosło...tak po prostu , wolałabym odpuścić i odejść ... no nie pogodziłabym się z tym za cholerę mimo , że bym zrozumiała faceta , bo wiadomo ...ale zbyt bolesne przeżycie żeby z nim żyć dalej
reklama
burczuś
Tego nie wiesz ile byś zniosła@czarna_mala hm w zasadzie to tego i tak się nie leczy ... więc jak w Krakowie nie będzie terminu to będę czekać i co zrobie , to wiedza dla mnie czy jestem w tej grupie ryzyka , szczerze wolę nawet nie wiedzieć na herbatkę pewnie , że tak no plan niezły zapraszam na podkarpacie
A wiecie co, jeszcze Wam coś powiem, takie przemyślenie mojej koleżanki.
Opowiadacie o kobietach z tyloma poronieniami, my same walczymy do utraty sił i wtedy przypominają mi się słowa koleżanki-nie na darmo to się nazywa CUD POCZĘCIA! Bo to na prawdę cud,żeby wszystko zagrało w jednym czasie...
Podziel się: