reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczynki :)

Prace w domku się powoli kończą i mam więcej męża w końcu :) wczoraj oglądaliśmy film super był bardzo taki hm w temacie , że tak powiem...
Popijam sobie kawkę , piję taką słabiutką raz dziennie tylko :) w ciąży zawsze odstawiam bo mi nie smakuje :)
Dzwoniłam do poradni genetycznej z tym skierowaniem na kariotypy ...zapisali nas na 12.czerwiec 2018 :O lol...myślałam że z 3 miesiące trzeba czekać a nie 7 ... do czerwca mam nadzieje być w zdrowej ciąży :p :) ale na wizytę i tak pójdę a co tam należy się nie :p
Jutro święto ... kupiłam śliczny bukiecik naszym Aniołkom .
Zaraz zabieram się robić sałatkę i karpatkę będę piec na szybko żeby coś było na ząb :)
Czekam sobie na listonosza , bo ma przynieść to zamówione zdjęcie do salonu ,nie mam jeszcze ramy , ale pochwalę się na prywatnym jak przyjdzie :) uwielbiam fotografie w wielkich rozmiarach :))
Jak zwykle rozpisałyście się intensywnie hehe , lektura codzienna jest :D

@Porzeczka1234 wczoraj jak Cię nie odzywalaś , to myślałam , że pewnie na porodówce jesteś :) dziękuję za info o acardzie myślisz żeby brać razem ? jakie jest Twoje zdanie ? :)
@Beciiia-87 kochana mi też nie wychodziły te owulacyjne a jak wyszło to nie w owulację haha bo sprawdzałam z monitoringiem xd
@agatush czekam na więcej zdjęć Michasi :** przesyłam buziaki :) :*
@kas90 WITAJCIE W DOMU :*** cieszcie się sobą :) :*
@Marthi mam nadzieję , że święta będą dla nas radosne w tym roku ;*
@Ilis91 &&& za cykl :) :*
@Funia90 :**

Dziewczyny przykro mi z powodu Waszych bliskich :< pamiętajcie jednak , że czuwają nad Wami i pomagają w trudnościach :**

reklama
@bobasek1990 Kciuki za bete . Wiem,że będzie dobrze.
@nafoczka Zdrówka dla was .[/QUOTE]
Aaaaaaaa !!!! Babki niby za niedługo ma być owulka a paski jakieś blade... Normalnie masakra już mi siuskow brakuje .. Normalnie przerabialam pięć teściorow i lipa jakaś.. :( boję się że ten cykl będzie bezowulacyjny.
Teraz znowu ovarin biorę.. Zobaczymy.. Ale po inofemie to owulke miałam piękna...
Ja też nie umialam posługiwać się paskami i nie pokrywały mi się z wykresem i jakoś jemu wierzyłam bardziej
@bobasek1990 beta super
@Maciejka78 prosimy o meldunek
@roxie123 gdzie będziesz robić genetyczne?
@marshia zdrowia dla mamy i siły dla Ciebie
@bea25ta swirusko, zobaczysz zaprosze cie na przejażdżkę tym autem :D
@Porzeczka1234 nie stresuj się ktg mnie właściwie ono uspokajalo :)
@agatush popieram z ta dieta. Mam koleżankę co nie może glutenu i ona na każdą imprezę chodzi ze swoim jedzeniem.
O właśnie @kas90 dobrze @burczuś pisze.. zapisuj w książeczce każde ważniejsze informacje typu kiedy Asia sie usmiechnie, gaworzy, usiądzie, zje coś innego niż mleczko, kiedy wyrośnie i wypadnie jej ząb. Przy drugim dziecku to się przydaje ;)
@burczuś wiem o czym piszesz i @zosiak tez.. mialam 16 lat gdy u taty stwierdzono glejaka i od razu wydano wyrok, żył 10 miesięcy i na końcu też gdy się dowiedziałam o śmierci wiedziałam że dla niego ale i dla nas tak będzie lepiej ;( zaś wielka niesprawiedliwoscia było gdy mojemu "drugiemu tacie"= wujkowi pijak recydywusta odebrał życie i wlokl go 200m autem. To niesprawiedliwość bo na choroby nie mamy większego wpływu...
A propo chorób, dochodzimy do siebie.

Dziękuję wam z całego ♡

Witajcie dziewczynki :)

Prace w domku się powoli kończą i mam więcej męża w końcu :) wczoraj oglądaliśmy film super był bardzo taki hm w temacie , że tak powiem...
Popijam sobie kawkę , piję taką słabiutką raz dziennie tylko :) w ciąży zawsze odstawiam bo mi nie smakuje :)
Dzwoniłam do poradni genetycznej z tym skierowaniem na kariotypy ...zapisali nas na 12.czerwiec 2018 :O lol...myślałam że z 3 miesiące trzeba czekać a nie 7 ... do czerwca mam nadzieje być w zdrowej ciąży :p :) ale na wizytę i tak pójdę a co tam należy się nie :p
Jutro święto ... kupiłam śliczny bukiecik naszym Aniołkom .
Zaraz zabieram się robić sałatkę i karpatkę będę piec na szybko żeby coś było na ząb :)
Czekam sobie na listonosza , bo ma przynieść to zamówione zdjęcie do salonu ,nie mam jeszcze ramy , ale pochwalę się na prywatnym jak przyjdzie :) uwielbiam fotografie w wielkich rozmiarach :))
Jak zwykle rozpisałyście się intensywnie hehe , lektura codzienna jest :D

@Porzeczka1234 wczoraj jak Cię nie odzywalaś , to myślałam , że pewnie na porodówce jesteś :) dziękuję za info o acardzie myślisz żeby brać razem ? jakie jest Twoje zdanie ? :)
@Beciiia-87 kochana mi też nie wychodziły te owulacyjne a jak wyszło to nie w owulację haha bo sprawdzałam z monitoringiem xd
@agatush czekam na więcej zdjęć Michasi :** przesyłam buziaki :) :*
@kas90 WITAJCIE W DOMU :*** cieszcie się sobą :) :*
@Marthi mam nadzieję , że święta będą dla nas radosne w tym roku ;*
@Ilis91 &&& za cykl :) :*
@Funia90 :**

Dziewczyny przykro mi z powodu Waszych bliskich :< pamiętajcie jednak , że czuwają nad Wami i pomagają w trudnościach :**
Spróbuj podzwonić po różnych poradniach. Można znaleźć szybszy termin:) My byliśmy w Genosie w Łodzi. Polecam.

@roxie123 @nafoczka dzięki! Uspokajacie mnie :) pewnie jak wrócę do domu to i tak zrobię tesciora ale tak żeby zobaczyć co i jak. Ja tydzień temu miałam usg (w środę) i pęcherzyk miał 10mm licząc 2mm na dzień to powinnam być już prawie przy owulce hmmm..
Zobaczymy jak wrócę z pracy co i jak. W każdym bądź razie wieczór mam pracowity :D:D co się naskaczę to moje :D :p

@roxie123 chciałbym na porodówkę chociaż wolę takie zaplanowane wyjście haha. Ja powiem tak ja jakbym kiedyś byłam jeszcze w ciąży to będę brała wieczorem wszystko. Malina mówił jeszcze , że nie niszczy tak żołądka jak się bierze wieczorem moja dr to samo może coś w tym jest podpytaj też tego swojego może jakieś wnioski z tego wyciągniemy. No super masz termin można paść.

@nafoczka jak zdrowie? Wiesz niby ktg też mnie uspakajało ale jak ostatnio kazał przyjechać za 2 godziny bo coś mu się nie podobało to już się boje

@Destino @bertha co tam u Was? Odezwijcie się ?

Ojciec pojechał ba wioskę i dzwoni @burczuś wiesz gdzie je pierogi z kaszą i kapusta takich nie jadłam :p i mówi że ciotka oprócz oczywiście zwierząt domowych ma uwaga 7 kotów haha i jednego pieska którego ojciec chce porwać bo pokochali się od pierwszego wejrzenia do tego stopnia że piesek by w pościeli białej chciał spać haha

@Beciiia-87 pisałam Ci że dziś pozytyw albo jutro a skoki też lubię :p:D

@burczuś kurczę tylko mi daleko wszędzie tutaj mam 50km a później Kraków :/

Wiecie może gdzie pytać w Krakowie ? jakiś tel ?

@Porzeczka1234 zapytam :) ale jak można brać razem to nawet lepiej :) a Ty na dniach już będziesz mieć dzidzi w ramionach :)

Hejka, witam się z kanapy, leniuchuje i objadam się okrutnie... dzisiaj 5dpt, jeszcze nie powinnam testować ale jak to ja, już to robię ;) biel niestety i już mnie wkurza ta biel :) niech już będzie cień...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 - podziel się proszę, jaki film oglądaliście :) jestem bardzo ciekawa!
O matko, jakie długie terminy na kariotypy :O My czekaliśmy 3-4 tyg. i dla mnie to była wieczność... masakra, może poszukaj, gdzie indziej?
Oby moje święta takie były, jak piszesz... <3
@nafoczka - oj, to też miałaś okropne przeżycia :(
@Beciiia-87 - ahahahahah, SKACZ KOCHANA ILE WLEZIE!!! :D:D:D
@bertha - daj Wam jeszcze troszkę czasu, niecierpliwcu jeden ;p ;*** będzie dobrze!

reklama
@bertha mam nadzieję , ze w końcu zobaczysz 2 kreski :)
@Marthi " Inconceivable " z Nicolas Cage , ciekawy taki właśnie o bezpłodności jajeczkach surogatce zazdrości etc

Ostatnio w niedzielę jak X lat nie oglądałam na dobre i na złe tak jakoś obejrzałam , jak zwykle trafiłam na odcinek o problemach z płodnością ... małżenstwo starało się 15 lat o dziecko i nic , mąż trafił do szpitala z jakiegos tam powodu i akurat w odwiedziny przyszła żona i kochanka , okazało się ,że ta kochanka jest z nim w 9 miesiącu ciązy...później ta żona z tą kochanką wsiadły do tej samej windy i doktorka też , widna się zacięła tamta zaczeła rodzić , żona oczywiście psychicznie nie mogła znieść , że na jej oczach rodzi się dziecko jej męża z inną kobietą ... no ale na końcu powiedziała mężowi , ze ma zdrową córkę i ma się nią cieszyć i wg . Takie to dla mnie było trochę hm... ja rozumiem ,że faceci mają swoje granice , ale kobieta więcej przechodzi wszystkiego i ja bym już nie była z takim facetem powiedzialabym mu żeby sobie miał rodzine z tamtą kobietą... nie dałabym rady psychicznie ze swiadomością że mój mąż zrobił sobie dziecko z inną w czasie kiedy obydwoje staraliśmy się o nasze itd. strasznie trudny temat eh ...

Ostatnia edycja:
Do góry