reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Roxie123 ja tez nie wypowiadam sie nigdy, ze tak czy inaczej bym zrobila zycie wszystko weryfikuje.

Burczus przytulam

Marthi oby 2018 nie przyniosl Ci takich przezyc.

Roxie123 w Poznaniu tez takie terminy oczekiwania. W zielonej gorze 3 miesiace. Moj synek na wizyte u genetyka musi czekac 4 miesiace.

Porzeczka jeszcze naprawde minutka i juz bedziecie razem.

A ja czekam na okres. I mam nadzieje, ze noe dostane jutro tylko w czwartek bo wtedy wizyta w sobote i nie trzeba kombinowac z praca

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli nie dopisywać hahaha :D

Czyli zostaje przy czekaniu szkoda mojego zachodu :) trudno mam nadzieje , że do czerwca będę mieć bebzonek :)
Ciasto stygnie a ja oglądam porody na polsat cafe

dziewczyki cały czas Was podczytuje, ale weny na pisnaie brak "siedze w krzaczorach"
macie dziś trochę głupawk:p:p:pę i fajnie się Was czyta
@bobasek1990 tak ja w której ciązy miałam taką zgagę na poczatku tylko wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciązy i nagle mnie oświeciło, bo ja nigdy nie mam zgagi...........
@Porzeczka1234 cały czas o Tobie myślę że zaraz przytulisz swoją maleńką
@kas90 fajnie, że jestescie już w końcu w domku cłauski dla malutkiej
@roxie123 @burczuś @Ilis91 @magda1208 @marzycielka81 kciuki za owocny cykl..... roxii ja też oglądam "Na dobre i na złe" i tez przezywam niektore odcinki
@bertha abyś szybciutko zobaczyła dwie II
@Destino co u Ciebie???
Wyjeżdzam dziś do rodzinki na klika dni, będę pewnie Was podczytywać.....choć musze zrobić odwyk od neta

@iveo miałaś MLR=37% i się szczepiłaś ??? nie rozumiem?
@dżoł też mi się wydaje, że twój wynik jest ok. Paśnik nie jest ginekologiem to nie wiem czy będzie potrafił ocenić ten wynik

@Marthi odgon zle mysli zwiazane ze styczniem zebys mogla normalnie funkcjonowac[emoji4]
To bedzie dobry rok[emoji5]milego weekendu

@zosiak ciesze sie ,ze jestes gotowa na starania[emoji5]

@roxie123 kochana odezwe sie w sprawie fimu na priv[emoji4]albo zapraszam na Slask ja mialam wizyte po dwoch tygodniach[emoji4]

@czarna_mala bo i ja wpadne na ten serniczek[emoji16]

@bertha trzymam kciuki za cien,ale fakt ,ze 5 dni to baaardzo wczesnie by bylo[emoji4]

@dżoł ale historie[emoji15]swoja droga ja jestem fryzjerka ,wiec swoje tez sie w zyciu nasluchalam:/

@Destino hop hop[emoji4]

@Beciiia-87 na moj mozg tez zadzialalo skakanie[emoji14]tym bardziej ,ze od 24 tygodni nic[emoji15]
Kuzwa ale szyjke mam ponad 4 cm dalej moze w koncu zaryzykuje haha

Dziewczyny to moje aptt jest szalpne co najmniej wczoraj wynik 28 sek czyli 2 sek lepiej,ale nie wiem czy to nie dlatego,ze zawsze mialam pobierana krew po ok 9-10 godz od zastrzyku a teraz po jakis 6 .
Albo zadzial czosnek ,cebula ,imbir i ananas.
W kazdym razie bede kontrolowac,gin kazal sie az tak nie martwic.
Ale i tak sprawdzac bede[emoji4]nie bylabym soba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry