reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane czy to możliwe żeby na tak wczesnym etapie miała zgage wczoraj jeszcze przeżyłam ale dzisiaj to już mnie tak pali i nie ma znaczenia co zjem i do tego bol nóg od kolan w dół

reklama
@bertha już nie mogę się doczekać :oops::oops: jeszcze powinnaś wysłać zdjęcie jak dzielnie mąż niesie obiadokolacje do łóżka i już wszystkie będziemy Ci tu zazdrościć, pozytywnie <3 :szok:
[emoji1] męża odesłałam do swojej mamusi, ale jedzonko mi moja ciotka pyszne gotuje [emoji23]

Bertha 7dpt moze sie cos pokazac. A mialas 3czy 5dniowy?? Widze ze z lampa nie masz co zrobic. Podoba mo sie chetnie przyjme hihi dac ci adres??

Haha, jestem u rodziców i lampe właśnie zabieram, bo mój brat się wyprowadził zagranice i lampe przejmuje ja [emoji16] ale fotel x2 antyk na wprost jest do sprzedania i 3 stoliki tez antyki ;)

@roxie123- nie lubię oglądać filmów w domu (mam zawsze poczucie straty czasu), niemniej - obejrzę tego chętnie. Boooże, a tej telenoweli lepiej nie oglądać chyba;p

@bertha - szaloooona! ;) podoba mi się bardzo ten Twój optymizm :D ja chyba jak zacznę się starać podczas będę gadać "dalej, dalej plemniczki, uderzać do mamusi, wybierać panienkę i spłodzić mi piękną córeńkę, proszę!" :D hihi :))))

@dżoł - rzekłabym "o kur...", ale widzisz, o tym się głośno nie mówi, dlatego nadal nas takie coś nieco szokuje...

@burczuś - popieram.

Tym miłym akcentem żegnam się z Wami znowu na parę dni.
Jutro święto, a potem mam krótki wyjazd więc będę daleko i bez forum ;)
Życzę Wam spokojnego Święta i udanego (długiego, jeśli ktoś ma;) weekendu.

Buziaki!!! :*

@roxie123 my robiliśmy w poradni genetycznej w Prokocimiu (Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie, ul. Wielicka 265). Czekaliśmy niecałe trzy miesiące ze skierowaniami z dopiskiem pilne. Tylko tam najpierw jest rozmowa z genetykiem, a później czekasz na termin pobrania krwi na kariotypy. Mnie przy okazji zrobili cały pakiet na trombofilię.

Telefon: (12) 658-20-11 wew. 1043, 1631, 1035, 1051.

Tutaj wszędzie jest najpierw rozmowa z genetykiem taże spoczko :) zapytam o termin :) nie pisze na moim skierowaniu pilne :/ dopisać ? :D

@Marthi a my za to filmowcy wieczory przed tv :) miłego wypoczynku :*

@roxie123 ja Cię w pełni popieram:) Ale cały czas uparcie twierdzę,że nie wiesz co zrobisz w danej sytuacji dopóki w tej sytuacji się nie znajdziesz. Możesz przypuszczać, prawie ze 100% pewnością możesz twierdzić,że Ty byś zrobiła tak a tak. Ale dopiero jak się zachowasz, dowiadujesz się jak już jesteś w danej sytuacji. Mniejsza o to:) Ja to piszę z własnego doświadczenia...(nie, mój mąż mnie nie zdradził-boi się mnie;););) )
@czarna_mala jestem w szoku....No bardzo niefajnie Cię tam spławiali:/
Ja mam całkiem inne odczucia i całkiem inne doświadczenie. Bardzo konkretne, fachowe, rzeczowe potraktowanie sprawy. Tyle że było to w 2014 lub 2015 roku...
Ja byłam w 2014 roku ;)

@Beciiia-87 ojjjjjj Ty łobuzie takie opisy skakania i człowiek teraz się skupić na pracy nie może :D :D jeszcze @czarna_mala robi zachętę na słodkie i już w ogóle odpłynęłam <3 o_O
Zapraszam :) jak wolisz słone to mam bigos i strogonoffa :D

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry