Ale produkcja nie było mnie 6 godzin i.kilka stron
@bobasek1990 super beta umawiaj się na doszczepianie bo Malina nie bedzie chciał Cię prowadzić.
@marshia współczuję trzymaj się ciepło kochana dużo zdrowia dla mamy
@marzycielka81 @nafoczka o żesz wiecie , że ja nie pamiętam żebym była chora albo żebym miała grypę. Współczuję kochane wracajcie z rodzinkami do zdrowia.
@agatush kochana ja byłam 2 miesiące na bezglutenowej przed zajściem ale w 2 miesiącu ciąży tak mi śmierdziało to jedzenie , że rzuciłam ja może wrócę zobaczymy. A tobie też się coś należy od życia nie żałuj sobie jeszcze masz czas na wrócenie do diety.
@bea25ta kochana jesteś dobra z kolejka ja też byłam w lidlu zdawało się ,że jestem przeźroczysta a brzuch mam jakbym sobie dynię wsadziła..... kupiłam gruby sweterek 3 kolorowy i te leginsy jeansowe i rajstopki a raczej tata kupił
@Marthi ale obiadek a deserek mhh super
@magda1208 [emoji173][emoji173][emoji173] moja Ty kochana zawsze o mnie pamietasz dziękuję
@mickey* [emoji173][emoji173][emoji173]
@Funia90 nie dodzwoniłam się jutro będę kontynuować zresztą jutro lekarz więc podpytam to po pierwsze a po drugie jeśli się nie dodzwonie to napiszę e-maila
@Ilis91 rób zasrzyki bądź dzielna ja wypuszczam powietrze to nie mam sińców
@zosiak na pewno mama jest przy twoich aniołkach
@roxie123 na pewno acard można z heparyna razem brać a moja dr mówiła również że w razie cc czy szybkiego porodu lepie brać to na noc. Ja przyznam, że do końca brałam acard rano juz od czwartku nie biorę w ogóle.
Ale tu rakowo się zrobiło przerabiałam temat z ojcem , aż ciarki mnie przechodzą nie chcę o tym myśleć.
Byłam na ktg jakoś było chodź mnie to bardzo stresuje tzn zapis dobry ale stres okropny. Później zakupy z mężem i tak mnie krocze bolało jak wróciliśmy ale poleżałam i odpuściło.