reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 odpisałam na priv przepraszam nie zauważyłam wcześniej

@bea25ta też mam te w serca różowe . Chciałam tą poście w koty ale u mnie już nie było. Ja kupiłam takie kozaczki emu z allegro za 10 zł z h&m nie używane z metką kiedyś funia90 tu wstawiała zdjęcie ich ale brązowych

reklama
Aaaaaaaa !!!! Babki niby za niedługo ma być owulka a paski jakieś blade... Normalnie masakra już mi siuskow brakuje .. Normalnie przerabialam pięć teściorow i lipa jakaś.. :( boję się że ten cykl będzie bezowulacyjny.
Teraz znowu ovarin biorę.. Zobaczymy.. Ale po inofemie to owulke miałam piękna...

Ale produkcja nie było mnie 6 godzin i.kilka stron :)

@bobasek1990 super beta umawiaj się na doszczepianie bo Malina nie bedzie chciał Cię prowadzić.

@marshia współczuję trzymaj się ciepło kochana dużo zdrowia dla mamy

@marzycielka81 @nafoczka o żesz wiecie , że ja nie pamiętam żebym była chora albo żebym miała grypę. Współczuję kochane wracajcie z rodzinkami do zdrowia.

@agatush kochana ja byłam 2 miesiące na bezglutenowej przed zajściem ale w 2 miesiącu ciąży tak mi śmierdziało to jedzenie , że rzuciłam ja może wrócę zobaczymy. A tobie też się coś należy od życia nie żałuj sobie jeszcze masz czas na wrócenie do diety.

@bea25ta kochana jesteś dobra z kolejka ja też byłam w lidlu zdawało się ,że jestem przeźroczysta a brzuch mam jakbym sobie dynię wsadziła..... kupiłam gruby sweterek 3 kolorowy i te leginsy jeansowe i rajstopki a raczej tata kupił:)

@Marthi ale obiadek a deserek mhh super

@magda1208 [emoji173][emoji173][emoji173] moja Ty kochana zawsze o mnie pamietasz dziękuję

@mickey* [emoji173][emoji173][emoji173]

@Funia90 nie dodzwoniłam się jutro będę kontynuować zresztą jutro lekarz więc podpytam to po pierwsze a po drugie jeśli się nie dodzwonie to napiszę e-maila

@Ilis91 rób zasrzyki bądź dzielna ja wypuszczam powietrze to nie mam sińców

@zosiak na pewno mama jest przy twoich aniołkach

@roxie123 na pewno acard można z heparyna razem brać a moja dr mówiła również że w razie cc czy szybkiego porodu lepie brać to na noc. Ja przyznam, że do końca brałam acard rano juz od czwartku nie biorę w ogóle.

Ale tu rakowo się zrobiło przerabiałam temat z ojcem , aż ciarki mnie przechodzą nie chcę o tym myśleć.

Byłam na ktg jakoś było chodź mnie to bardzo stresuje tzn zapis dobry ale stres okropny. Później zakupy z mężem i tak mnie krocze bolało jak wróciliśmy ale poleżałam i odpuściło.
Umówmy się że to jedzenie jest specyficzne. Będę musiała wrócić do tej diety, jeżeli będę chciała starać się o kolejnego Maluszka... A będę chciała za jakiś czas... Ale oprócz przygotowań do ciazy i samej ciąży, nie zamierzam trzymać się tej diety jakoś restrykcyjne. I przyznam szczerze, że jeżeli ktoś dam decyduje się na nią przejść bo tak, bo taka moda to się troszkę dziwię :-p ale ja może się nie znam. U mnie naprawdę homocysteina spadła drastycznie jak przeszłam na tą dietę (a brałam już metyle).... I nie oszukujmy się, ale wyjście gdziekolwiek brać na tej diecie jest problematyczne - jest mało miejsc oferujących dania bez glutenu... A i odwiedziny u rodziny są problematyczne... Uroczystości rodzinne jak wesela czy komunie... Temat rzeka ;-)

Porzeczko.... Nie mogę się tego Szczęścia Twojego po tej stronie brzuszka doczekać :-D

reklama
@kas90 , cudownie:*
Wstałam z okropnymi bólami szyi,pleców,ramion,brzucha,ale tylko przy dotyku. Miała tak któraś po accofilu? Serce też kołacze,ale powiedzmy,że do tego jestem przyzwyczajona ( niedomyka mi się zastawka i mam cechy Barlowa). Te skutki uboczne pojawiają się w przeciągu ilu h od iniekcji? Zastanawiam się czy już mogę odetchnąć, że nic więcej nie dojdzie :p
Ja miałam takie same objawy po accofilu jeszcze dochodziły bóle głowy, ale po tabl apapu przechodzilo

Do góry