reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 odpisałam na priv przepraszam nie zauważyłam wcześniej

@bea25ta też mam te w serca różowe . Chciałam tą poście w koty ale u mnie już nie było. Ja kupiłam takie kozaczki emu z allegro za 10 zł z h&m nie używane z metką kiedyś funia90 tu wstawiała zdjęcie ich ale brązowych

reklama
Aaaaaaaa !!!! Babki niby za niedługo ma być owulka a paski jakieś blade... Normalnie masakra już mi siuskow brakuje .. Normalnie przerabialam pięć teściorow i lipa jakaś.. :( boję się że ten cykl będzie bezowulacyjny.
Teraz znowu ovarin biorę.. Zobaczymy.. Ale po inofemie to owulke miałam piękna...

Ale produkcja nie było mnie 6 godzin i.kilka stron :)

@bobasek1990 super beta umawiaj się na doszczepianie bo Malina nie bedzie chciał Cię prowadzić.

@marshia współczuję trzymaj się ciepło kochana dużo zdrowia dla mamy

@marzycielka81 @nafoczka o żesz wiecie , że ja nie pamiętam żebym była chora albo żebym miała grypę. Współczuję kochane wracajcie z rodzinkami do zdrowia.

@agatush kochana ja byłam 2 miesiące na bezglutenowej przed zajściem ale w 2 miesiącu ciąży tak mi śmierdziało to jedzenie , że rzuciłam ja może wrócę zobaczymy. A tobie też się coś należy od życia nie żałuj sobie jeszcze masz czas na wrócenie do diety.

@bea25ta kochana jesteś dobra z kolejka ja też byłam w lidlu zdawało się ,że jestem przeźroczysta a brzuch mam jakbym sobie dynię wsadziła..... kupiłam gruby sweterek 3 kolorowy i te leginsy jeansowe i rajstopki a raczej tata kupił:)

@Marthi ale obiadek a deserek mhh super

@magda1208 [emoji173][emoji173][emoji173] moja Ty kochana zawsze o mnie pamietasz dziękuję

@mickey* [emoji173][emoji173][emoji173]

@Funia90 nie dodzwoniłam się jutro będę kontynuować zresztą jutro lekarz więc podpytam to po pierwsze a po drugie jeśli się nie dodzwonie to napiszę e-maila

@Ilis91 rób zasrzyki bądź dzielna ja wypuszczam powietrze to nie mam sińców

@zosiak na pewno mama jest przy twoich aniołkach

@roxie123 na pewno acard można z heparyna razem brać a moja dr mówiła również że w razie cc czy szybkiego porodu lepie brać to na noc. Ja przyznam, że do końca brałam acard rano juz od czwartku nie biorę w ogóle.

Ale tu rakowo się zrobiło przerabiałam temat z ojcem , aż ciarki mnie przechodzą nie chcę o tym myśleć.

Byłam na ktg jakoś było chodź mnie to bardzo stresuje tzn zapis dobry ale stres okropny. Później zakupy z mężem i tak mnie krocze bolało jak wróciliśmy ale poleżałam i odpuściło.
Umówmy się że to jedzenie jest specyficzne. Będę musiała wrócić do tej diety, jeżeli będę chciała starać się o kolejnego Maluszka... A będę chciała za jakiś czas... Ale oprócz przygotowań do ciazy i samej ciąży, nie zamierzam trzymać się tej diety jakoś restrykcyjne. I przyznam szczerze, że jeżeli ktoś dam decyduje się na nią przejść bo tak, bo taka moda to się troszkę dziwię :-p ale ja może się nie znam. U mnie naprawdę homocysteina spadła drastycznie jak przeszłam na tą dietę (a brałam już metyle).... I nie oszukujmy się, ale wyjście gdziekolwiek brać na tej diecie jest problematyczne - jest mało miejsc oferujących dania bez glutenu... A i odwiedziny u rodziny są problematyczne... Uroczystości rodzinne jak wesela czy komunie... Temat rzeka ;-)

Porzeczko.... Nie mogę się tego Szczęścia Twojego po tej stronie brzuszka doczekać :-D

reklama
@kas90 , cudownie:*
Wstałam z okropnymi bólami szyi,pleców,ramion,brzucha,ale tylko przy dotyku. Miała tak któraś po accofilu? Serce też kołacze,ale powiedzmy,że do tego jestem przyzwyczajona ( niedomyka mi się zastawka i mam cechy Barlowa). Te skutki uboczne pojawiają się w przeciągu ilu h od iniekcji? Zastanawiam się czy już mogę odetchnąć, że nic więcej nie dojdzie :p
Ja miałam takie same objawy po accofilu jeszcze dochodziły bóle głowy, ale po tabl apapu przechodzilo

Do góry