Funia90
Fanka BB :)
@bobasek1990 szybko zleci do 8[emoji5]
@marshia hahah wyobrazam to sobie [emoji23]jasne,jasne tylko uwazaj bo czasem czlowiek marzy a potem sie udaje[emoji41]
@roxie123 tez niecierpie sie prosic a ostatnio niestety musze :/
@anetkruczek do Sachy termin na 20 grudnia ,takze nie zapisalam sie narazie:/
@iveo to byloby rozwiazanie hehe,uspic sie na 9 miesiecy [emoji6]
@edloteh hmmm w wielkim skrocie @kas90 urodzila a @Porzeczka1234 rodzi za chwile ,a moze juz bo cos sie nie odzywa a tak to mamy kilka nowych zaciazonych i jakos leci[emoji16]
@Marthi tez tak slyszalam o tych naczyniach,ja probowalam bezglutenowo ale zrezygnowalam jak nic nie moglam przelknac a gluten jest wszechobecny.
Pilnuje ale nie do przesady.[emoji4]
No i dwa ,ze moj M nie przeszedl i chrupal przy mnie swiezy chlebek[emoji35]
Narobilas mi mega smaka[emoji14]
@agatush mowisz ,ze nadrabiasz glutenowe zachcianki hihi[emoji5]a tucz sie co Ci szkodzi,Ty w ciazy chyba prawie nic nie przybralas to troszke mozesz zaszalec podczas karmienia[emoji4]
@zosiak u mnie budynow kilka rodzaji hehe[emoji23]uwilebiam[emoji5]
Powietrza wg ulotki nie usuwa sie chyba tylko z dawki 0,4 z wyzszych juz chyba tak.
A co na wizycie.
Jakas dziwna ta lekarka.
Zaczela mnie wypytywac jakie wit biore ,jak jej powiedzialam to mowi chyba za male dawki,mowie jej ,ze genetyk i gin powiedzieli ,ze wystarczajaco to ja zatkalo:/
Nie wiem co to ma do aptt ale dobra.
Nie byla ogolnie przekonywujaca,pytala mnie na jakiej wysokosci mam macice nosz kurna ja chcialam sie dowiedziec o krzepliwosci a nie gdzie mam macice[emoji23]
Wg niej aptt obserwuje sie lekko ponizej normy w ciazy(nie wiadomo czy jej ufac,bo jak odpowiadala to sie zawachala i dziwne miny robila)
Jestem zabezpieczona clexanem i acardem i nic nie powinno sie stac.
Mowi mi prosze przyjsc za miesiac i sprawdzic wyniki ,to juz jej nie mowilam ,ze jest niepowazana i ,ze ja dzis to zrobilam(jeszcze czekam)
Kto by miesiac wytrzymal?i ,ze wtedy bedziemy myslec[emoji15]
Dala mi skierowanie na aptt,d-dimery,inr i ana(nie wiem czemu)
Mowila ,ze mthfr i pai-1 to nie sa powazne mutacje.
Generalnie reszta wskaznikow krzepliwosci jest ok i tyle.
Pytalam o heparyne kiedy brac to mowi,ze nie ma znaczenia ,ze acard niby wieczorem lepiej ale rano nie robi specjalnie roznicy.
Wg niej super ,ze mam taki tydzien ciazy skoro wczesniej poronialam w 10 tyg i problemu nie ma.
Takze zostaje mi samej pilnowac wyniku i w razie czego walic oknami i drzwiami do lekarza.
Musze sie uspokoic bo i tak nikt mi nie pomoze a stresem szkodze :/
Pytalam tez czy moze zwiekszenie acardu by cos pomoglo,ze gin sie nad tym zastanwia powiedziala ,ze mozna ale nie widzi potrzeby ,chyba ,ze sama czuje ,ze chce[emoji15]
Takze staram sie troszke wyluzowac bo predzej wykorkuje ze stresu.
Ona tez pracuje w szpitalu w Kato na hematologii,dzis ten ordynator rzucil tylko okiem na te wyniki i powiedzial ,ze nie jest zle ,takze dopoki nie spadnie bardziej zawieszam stresy bo to nie ma sensu.
Rozwaze z ginem wdrazenie 150 mg acrdu co ktorys dzien chociaz i tyle.
Niech ta Aska odpocznie bo urodzi sie znerwicowana[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia hahah wyobrazam to sobie [emoji23]jasne,jasne tylko uwazaj bo czasem czlowiek marzy a potem sie udaje[emoji41]
@roxie123 tez niecierpie sie prosic a ostatnio niestety musze :/
@anetkruczek do Sachy termin na 20 grudnia ,takze nie zapisalam sie narazie:/
@iveo to byloby rozwiazanie hehe,uspic sie na 9 miesiecy [emoji6]
@edloteh hmmm w wielkim skrocie @kas90 urodzila a @Porzeczka1234 rodzi za chwile ,a moze juz bo cos sie nie odzywa a tak to mamy kilka nowych zaciazonych i jakos leci[emoji16]
@Marthi tez tak slyszalam o tych naczyniach,ja probowalam bezglutenowo ale zrezygnowalam jak nic nie moglam przelknac a gluten jest wszechobecny.
Pilnuje ale nie do przesady.[emoji4]
No i dwa ,ze moj M nie przeszedl i chrupal przy mnie swiezy chlebek[emoji35]
Narobilas mi mega smaka[emoji14]
@agatush mowisz ,ze nadrabiasz glutenowe zachcianki hihi[emoji5]a tucz sie co Ci szkodzi,Ty w ciazy chyba prawie nic nie przybralas to troszke mozesz zaszalec podczas karmienia[emoji4]
@zosiak u mnie budynow kilka rodzaji hehe[emoji23]uwilebiam[emoji5]
Powietrza wg ulotki nie usuwa sie chyba tylko z dawki 0,4 z wyzszych juz chyba tak.
A co na wizycie.
Jakas dziwna ta lekarka.
Zaczela mnie wypytywac jakie wit biore ,jak jej powiedzialam to mowi chyba za male dawki,mowie jej ,ze genetyk i gin powiedzieli ,ze wystarczajaco to ja zatkalo:/
Nie wiem co to ma do aptt ale dobra.
Nie byla ogolnie przekonywujaca,pytala mnie na jakiej wysokosci mam macice nosz kurna ja chcialam sie dowiedziec o krzepliwosci a nie gdzie mam macice[emoji23]
Wg niej aptt obserwuje sie lekko ponizej normy w ciazy(nie wiadomo czy jej ufac,bo jak odpowiadala to sie zawachala i dziwne miny robila)
Jestem zabezpieczona clexanem i acardem i nic nie powinno sie stac.
Mowi mi prosze przyjsc za miesiac i sprawdzic wyniki ,to juz jej nie mowilam ,ze jest niepowazana i ,ze ja dzis to zrobilam(jeszcze czekam)
Kto by miesiac wytrzymal?i ,ze wtedy bedziemy myslec[emoji15]
Dala mi skierowanie na aptt,d-dimery,inr i ana(nie wiem czemu)
Mowila ,ze mthfr i pai-1 to nie sa powazne mutacje.
Generalnie reszta wskaznikow krzepliwosci jest ok i tyle.
Pytalam o heparyne kiedy brac to mowi,ze nie ma znaczenia ,ze acard niby wieczorem lepiej ale rano nie robi specjalnie roznicy.
Wg niej super ,ze mam taki tydzien ciazy skoro wczesniej poronialam w 10 tyg i problemu nie ma.
Takze zostaje mi samej pilnowac wyniku i w razie czego walic oknami i drzwiami do lekarza.
Musze sie uspokoic bo i tak nikt mi nie pomoze a stresem szkodze :/
Pytalam tez czy moze zwiekszenie acardu by cos pomoglo,ze gin sie nad tym zastanwia powiedziala ,ze mozna ale nie widzi potrzeby ,chyba ,ze sama czuje ,ze chce[emoji15]
Takze staram sie troszke wyluzowac bo predzej wykorkuje ze stresu.
Ona tez pracuje w szpitalu w Kato na hematologii,dzis ten ordynator rzucil tylko okiem na te wyniki i powiedzial ,ze nie jest zle ,takze dopoki nie spadnie bardziej zawieszam stresy bo to nie ma sensu.
Rozwaze z ginem wdrazenie 150 mg acrdu co ktorys dzien chociaz i tyle.
Niech ta Aska odpocznie bo urodzi sie znerwicowana[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom