@bobasek1990 - mowilam, ze musi byc dobrze!!!![emoji9][emoji846] jest super! [emoji173]️
@bea25ta i bdb zrobiłaś!!!![emoji173]️ brawo dla Ciebie!!!
@zosiak możliwe, ale... nie dajmy sie zwariować. Ja nie chce popaść w jakas paranoje...
bez przesady[emoji12]
@Funia90 mam nadzieje ze wizyta dzisiejsza Cię uspokoiła![emoji8]
@agatush a gotowałaś tez w oddzielnych garnkach? Używałaś innej chociażby deski do krojenia i sztuccy? Ja tego nie robie a słyszałam ze i o to powinno sie dbać eliminując gluten.
@marshia ja czasem mam tak mokro mokro, ale to nie jest reguła ;/ nie wiem od czego to zalezy.
I tak, to ja Ci pisałam o raku mojej mamy!!![emoji173]️ moja mama przyjęła 1 chemię i powiedziała sobie dosc. Zrezygnowała z leczenia szpitalnego... zmieniła całkowicie swoja diete, jeździła na wlewki z wit C i helatacje organizmu (dożylna)...choroba choc jeszcze zagraża (do 5 lat), cofnęła sie.... [emoji846][emoji173]️ niech Twoja Mami bedzie równie silna! Wspieraj ja. To najlepsze co mozemy dla nich zrobic. Ja z moja byłam w szpitalu, w domu, non stop! Na druga córkę, czyli moja siostrę nie mogła liczyc wiec.... chciałam jej to podwójnie wynagrodzic[emoji173]️
A ja leze moje drogie z grzańcem w ręku[emoji28] zrobiłam na obiad chilli con carne z makaronem, dalej przed chwila na podwieczorek banany na ciepło, z roztopioną nutella, malinami na goraco i borówkami + mleko kokosowe i orzechy brazylijskie + migdały + nerkowce! Ale sobie przy poniedziałku podmaślilam! Mniaaaam! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji12][emoji90]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom