reklama
marshia
Fanka BB :)
roxie123
No więc zacznę od tego , że pojechałam do mojej rodzinnej , która jest ogólnie tępa , po to skierowanie na te kariotypy...jechałam jak kret , bo po zmroku ja jazdy nie uznaję przy mojej ślepocie po prostu męcze się strasznie xD no i dobra wypisała z łaską , coś tam sobie pomruczała pod nosem , i się pyta " a czemuż to ginekgolog mi wypisac nie może " a ja jej mówię , że chodzę prywatnie a musi mi wypisać lekarz z NFZ-tu , i że należy mi się No i napisała jak jej podyktowałam ... że doporadni genetycznej z powodu poronień nawykowych na badanie , i dla M tak samo z powodu poronień nawykowych żony ... mam nadzieję , że przejdzie i nie będę się musiała zgłaszać jeszcze raz , bo nie lubię się prosić wielkie mi halo :/
@marshia mam nadzieję , że z mamą będzie wszystko dobrze ...zdrówka życzę :*
@Funia90 w takim wypadku wiadomo , że wszystko się je co się da a żeby pomogło
@bobasek1990 będzie wszystko dobrze :**
@marshia mam nadzieję , że z mamą będzie wszystko dobrze ...zdrówka życzę :*
@Funia90 w takim wypadku wiadomo , że wszystko się je co się da a żeby pomogło
@bobasek1990 będzie wszystko dobrze :**
marzycielka81
Bobasek super beta.
Jak bylam w ciazy z Adrianem to nie pilam kawy no na jej zapach bylo mi niedobrze:-)
Marshia zdrowia dla mamy.
Roxie przejdzie.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bylam w ciazy z Adrianem to nie pilam kawy no na jej zapach bylo mi niedobrze:-)
Marshia zdrowia dla mamy.
Roxie przejdzie.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
Kobietki a jak z tymi metylami jest bierze sie je przed staraniami i cala ciaze chodzi mi o ten folian B6 B12
iveo
@bobasek1990 sprobuj sie mailowo umowic na szczepienie moze szybciej odpisza niz odbiora
@Funia90 ja zawsze mialam marzenie ze gdybym byla w ciazy to zeby mnie polozyli w szpitalu pod usg i uspili na 9 miesiecy
@marshia duzo zdrowia dla mamy. Pomodle sie za nia dzis.
Ja mam tyle tych witamin ze juz nie wiem co brac. Mam modulatory homocysteiny inofem magnez vit d herbatka ojca Grzegorza i szafraceum na dobry nastroj i chyba pasuje to wszytsko spozywac.....
@Funia90 ja zawsze mialam marzenie ze gdybym byla w ciazy to zeby mnie polozyli w szpitalu pod usg i uspili na 9 miesiecy
@marshia duzo zdrowia dla mamy. Pomodle sie za nia dzis.
Ja mam tyle tych witamin ze juz nie wiem co brac. Mam modulatory homocysteiny inofem magnez vit d herbatka ojca Grzegorza i szafraceum na dobry nastroj i chyba pasuje to wszytsko spozywac.....
edloteh
Wpadam, żeby powiedzieć że u mnie po staremu... tylko mnóstwo zajęć było wiec przepraszam za długą nieobecność... teraz jeszcze tylko posty z całego października przeczytam i będę na bierząco [emoji1] odezwę się jak dobrnę do najświeższego [emoji6]
Może jakieś krótkie sprawozdanie by się przydało co w trawie piszczy [emoji13] bo nim doczytam te 3 tys postów to mnie weekend zastanie [emoji23]
Kciuukiii mocne dla każdej z was zostawiam [emoji11]
Może jakieś krótkie sprawozdanie by się przydało co w trawie piszczy [emoji13] bo nim doczytam te 3 tys postów to mnie weekend zastanie [emoji23]
Kciuukiii mocne dla każdej z was zostawiam [emoji11]
reklama
Marthi
@bobasek1990 - mowilam, ze musi byc dobrze!!!![emoji9][emoji846] jest super! [emoji173]️
@bea25ta i bdb zrobiłaś!!!![emoji173]️ brawo dla Ciebie!!!
@zosiak możliwe, ale... nie dajmy sie zwariować. Ja nie chce popaść w jakas paranoje... bez przesady[emoji12]
@Funia90 mam nadzieje ze wizyta dzisiejsza Cię uspokoiła![emoji8]
@agatush a gotowałaś tez w oddzielnych garnkach? Używałaś innej chociażby deski do krojenia i sztuccy? Ja tego nie robie a słyszałam ze i o to powinno sie dbać eliminując gluten.
@marshia ja czasem mam tak mokro mokro, ale to nie jest reguła ;/ nie wiem od czego to zalezy.
I tak, to ja Ci pisałam o raku mojej mamy!!![emoji173]️ moja mama przyjęła 1 chemię i powiedziała sobie dosc. Zrezygnowała z leczenia szpitalnego... zmieniła całkowicie swoja diete, jeździła na wlewki z wit C i helatacje organizmu (dożylna)...choroba choc jeszcze zagraża (do 5 lat), cofnęła sie.... [emoji846][emoji173]️ niech Twoja Mami bedzie równie silna! Wspieraj ja. To najlepsze co mozemy dla nich zrobic. Ja z moja byłam w szpitalu, w domu, non stop! Na druga córkę, czyli moja siostrę nie mogła liczyc wiec.... chciałam jej to podwójnie wynagrodzic[emoji173]️
A ja leze moje drogie z grzańcem w ręku[emoji28] zrobiłam na obiad chilli con carne z makaronem, dalej przed chwila na podwieczorek banany na ciepło, z roztopioną nutella, malinami na goraco i borówkami + mleko kokosowe i orzechy brazylijskie + migdały + nerkowce! Ale sobie przy poniedziałku podmaślilam! Mniaaaam! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji12][emoji90]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@bea25ta i bdb zrobiłaś!!!![emoji173]️ brawo dla Ciebie!!!
@zosiak możliwe, ale... nie dajmy sie zwariować. Ja nie chce popaść w jakas paranoje... bez przesady[emoji12]
@Funia90 mam nadzieje ze wizyta dzisiejsza Cię uspokoiła![emoji8]
@agatush a gotowałaś tez w oddzielnych garnkach? Używałaś innej chociażby deski do krojenia i sztuccy? Ja tego nie robie a słyszałam ze i o to powinno sie dbać eliminując gluten.
@marshia ja czasem mam tak mokro mokro, ale to nie jest reguła ;/ nie wiem od czego to zalezy.
I tak, to ja Ci pisałam o raku mojej mamy!!![emoji173]️ moja mama przyjęła 1 chemię i powiedziała sobie dosc. Zrezygnowała z leczenia szpitalnego... zmieniła całkowicie swoja diete, jeździła na wlewki z wit C i helatacje organizmu (dożylna)...choroba choc jeszcze zagraża (do 5 lat), cofnęła sie.... [emoji846][emoji173]️ niech Twoja Mami bedzie równie silna! Wspieraj ja. To najlepsze co mozemy dla nich zrobic. Ja z moja byłam w szpitalu, w domu, non stop! Na druga córkę, czyli moja siostrę nie mogła liczyc wiec.... chciałam jej to podwójnie wynagrodzic[emoji173]️
A ja leze moje drogie z grzańcem w ręku[emoji28] zrobiłam na obiad chilli con carne z makaronem, dalej przed chwila na podwieczorek banany na ciepło, z roztopioną nutella, malinami na goraco i borówkami + mleko kokosowe i orzechy brazylijskie + migdały + nerkowce! Ale sobie przy poniedziałku podmaślilam! Mniaaaam! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji12][emoji90]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: