reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 przyrost bety zwalnia kiedy beta osiąga poziom ok 6000 jednostek. Wtedy nue podwaja się co 48 h, tylko nawet co 96 h. Wiec idziesz książkowo :) Kiedy usg?
@nafoczka zrówka.
Co do kawy - 1 kawa dziennie z ekspresu nie szkodzi nawet ciąży. Co innego rozpuszczalna - to nuedtety sam syf i warto odstawić ją dla zdrowia niezależnie od starań.
Nie dam rady odnieść się do wszystkich :( oczy nam na zapałki, czerwone. Do 1:30 byłam na SORze z mamą, na szczęście została już w szpitalu. Dziś od 7 biegałam i załatwiałam donoszenie wyników, wyrabianie kart :(, szpital, żeby tam sama nie leżała :( Ledwo patrzę na oczy.
Dzueki za Wasze kciuki i życzenia zdrowia dla mamy. Są nam bardzo potrzebne :(
A u mnue coś "mokro". Hmmmm. Nie zdążyłam kupić tych testów owu, może faktycznie była ta owulacja przedwczoraj/wczoraj. Pampers by mi się przydał :/. Macie tak mokro po owulacji - ja raczej nie. Ale może to znak, ze przyjdzie w ludzkim terminie okres i nue będę czekać hak ostatnio prawie 50 dni po tamtym farmakologicznym wywołaniu. Im szybciej, tym lepiej.
Coś miałam jeszze komuś konkretnie podpisywać, ale nua pamietam.
Któraś z Was pisała, ze jej mama w zeszłym roku przezwyciężyła paskudztwo - Boże jak suuuuuper!!!! Chyba marthi? :)

reklama
@roxie123 ja mam diete cebulowo -czosnkowa hahah i jakby trzeba bylo to zjem mrowki tak jak @nafoczka kiedys mowila hahah

@marshia zdorweczka dla Mamy i wytrwalosci dla Was ,duzo sil zycze kochana[emoji5]
Ja pije jedna kawke dziennie ale wlansie z ekspresu taka latte ,bez niej nie bylo by wc i nie wiem jakbym funkcjonowla[emoji4]

@anetkruczek siedze i czekam ,zobaczymy co to za pani doktor[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

heloł
@arluśka gratulacje!!! słodziak synuś, dużo przeszłaś a teraz czas dla Was ciesz się większą rodzinką, bo najbliższy czas najpiękniejszy. ja pamietam Cię dość dobrze bo pojawiłaś się na forum wraz z porzeczusiem;)
@marshia bardzo współczuję, życzę Wam dużo siły będzie potrzebna, a mamie zdrowia.dobrze że ma opiekunczą córkę w takich chwilach to jest nie ocenione
@nafoczka ehhh, oby było już tylko lepiej
@bobasek1990 mamuśku nie katuj się bo szkoda twoich nerwów a bąbelek mały nie lubi takich emocji, beta pico bello, i już jej nie badaj, a progesteron też wporządeczku
@Destino jak się czujecie z Natanielem?

reklama
Usg 8 listopada ale do czwartku mam tylko fraxiparine więc muszę gdzieś iść po receptę do maliny nie mogę się dodzwonić ale i tak najszybciej szczepienie za tydzień bo w środę mamy wszystkich świętych. Tak mnie ucieszył ten progesteron nie macie pojęcia jak się cieszę a jak usg będzie ok to będę płakać ze szczęścia cieszę się że mogę podzielić się tymi wiadomosciami z Wami i ogólnie że tutaj trafiłam bo Wasze wsparcie jest mega pomocne

Do góry