reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi z ta heparyna to wydaje mi sie ,ze na noc ma sens bo tak jak @Porzeczka1234 pisze czlowiek sie nie rusza i wieksza szansa jakiegos zakrzepu,ja tez slyszlam ,ze mozna acard razem z heparyna ale jakos biore rano od pocztaku.

@zosiak zapytaj o heparyne,kazda opinia sie przyda.
Ja tez dzis bede pytac.

@magda1208 mam nadzieje,ze spokoj nadejdzie[emoji5]przesylam usciski i wytrwalosci duzo [emoji8]

@marzycielka81 Was tez cos dopadlo:/
Zdroweczka[emoji8]

@nafoczka Ty masz jeszcze sile tu pisac?[emoji1]sio odpoczywac[emoji5]

@Marthi @zosiak ja przed pierwsza ciaza pilam duzo kawy bo 3 .z podwojnego mielenia,teraz pije jedna z pojedynczego i wystracza mi ,uwielbiam kawke i na pewno po porodzie bede pic z dwie dzinnie,kawa ma tez swoje plusy,oczywiscie jak wszystko w umiarze.

@bobasek1990 piekna beta no i progesteron[emoji5]moze nie badaj juz go wiecej[emoji5]

@bea25ta bardzo dobrze zrobilas[emoji4]mnie to do konca zycia nie przepuszcza chyba ,ze sama sie wepchne ale jak mam sie klocic to mam to gdzies[emoji4]

Dziewczyny posiedzialam godz zeby prdynator zdecydowal kiedy mnie przyjac,przyszedl i stwierdzil ,ze mnie nie przyjma wcale bo jestem z Katowic a tu jest Chorzow [emoji57]nie chcial tez odpowiedziec na jakiekolwiek pytanie,ale dzis udalo mi sie zalatwic wizyte w Katowicah w przychodni z nfz[emoji4]ide kolo 17
Popytam o acardy i heparyny[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Marthi jak zbilas homocysteine ja mam az 14!
Zosia ja miałam ponad 15 homocysteine i też zbilam do poziomu 4,5. I tak jak Marthi wdrozylam dietę bezglutenowa, ale ja bardzo bardzo pilniwalam tego zeby nigdzie nie było glutenu. Oprócz tego oczywiście metyle. Moja córcia ma teraz 6 tygodni.
Myślę że jak ndpisze to nie zaraże. Wczoraj był dzień bez wirusów. Niestety chyba za karę [emoji14] ten Grzesiek się mści (miałam swego czasu pewna historie...) ;)
W nocy rotawirus dopadł męża, nad ranem mnie a teraz Wiktora. Remont chyba podłóg będzie trzeba zrobić. Głowa mi peka a dreszcze zżeraja bo oprócz wymiotów mam 39 st. No ale my to my, jakoś chodzę ale dzieci? Boże daj siły. .. :) o to by było dla tych co lubią wyzwania i przepraszam ze o sobie ale od razu jakoś lżej [emoji14]

@marzycielka81 zdrówka! No mowie ze to ten orkan!
Zdrówka dla całej rodzinki i dużo dużo siły!!!

Tak czytam czytam...i ja jem to na co mam ochotę nie patrzę na zawartość ;p nie dałabym rady na diecie :) miałam dietę wysokokaloryczną sama sobie ją zorganizowałam bo bardzo chciałam przytyć :)

reklama
@zosiak kochanie pewnie masz mutacje tak podejrzewam :/ w aptekach mają pełno solagara ale nie metyli z tego co u siebie widziałam...ja zawsze zamawiam na allegro :) moja homocysteina na początku była prawie 11 po miesiącu 7 a po kolejnym 4 i tak się trzyma między 4/5 :)

Do góry