reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś Kochana nie znikam , nie ...ja bez forum nie dam rady ogarnąć lekarzy etc. :) robię sobie przerwę w pisaniu monologów :) odzywać się będę jak trzeba będzie :)
Kochana @roxie123 co Ty pitolisz:) Twoje monologi też są tu potrzebne! Przecież nie możemy pisać tylko o badaniach,staraniach? O innych luźniejszych sprawach też miło jest poczytać:) poważnie:)

reklama
@roxie123 dostaniesz po tyleczku hehe[emoji4]

@Destino staram sie cieszyc ale starch jest,z reszta sama wiesz bo tez sie boisz[emoji4]
Ja mialam max 2/3 postawienia brzucha w ciagu dnia z dwa razy.
Przeszlo mi odkad jem migadly,ale nie wiem czy czasem walnsnie nie mam skurczu bo czuje takie lekkie napiecie przez moment ,twardszy brzuch jakby i uczucie jakby skory mi mialo braknac.
Dobrze ,ze nie krwawisz,to nie jest mily widok:/
Ja bym starsznie chciala dotrwac w zdrowie w dwupaku do 38 tyg[emoji4]

@zosiak ja dostalam zaswiadczenie od gentyka i na tej podstawie daja mi refundacje[emoji4]
Sa tez ginowie ,ktorzy w ogole nie potrzebuja podkladki zeby dawac na refundacje ale to juz od gina zalezy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@zosiak dokaldnie,zrobilam badanie i potem poszlam na wizyte do genetyka i tam dostalam zaswiadczenie,ale tez nie kazdy genetyk da,moja kolezanke wyslali do hematologa,teraz idzie do tej mojej pani doktor

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 mam przez Ciebie schiza. Pisalas ,ze zrzucilas kilogramy bo organizm si oczyszczal i przygotowywal do porodu i wiesz?? Wczoraj bieglam do toalety dzis powtorka i mam stracha cxy to sa te objawy do tej pory mie mialam ani zaparc ani rozwolnien a teraz...masakra boje sie ze przy biegunce urodze

Do góry