reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki za pomoc :D jeju 0 myślenia dzisiaj xD dobra to zamawiam :)) a mam to zdjęcie z pola lawendowego :) ogólnie pół domu zasypie zdjęciami , ale każdy ma jakiegoś bzika :D

@czarna_mala bo ja nie ogarniam tych etapów u Was do końca, to teraz czekasz na ten transfer czy jesteś juz zakropkowana ? :** :)

Hm to kto jeszcze został ze mną przy staraniach ?

U mnie criotransfer planowany koniec grudnia/początek stycznia, ale to wszystko zależy tylko od tego jak będzie współpracować endometrium :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Liluli - nie, absolutnie. Wysłałam męża do rodzinnej, kazałam mu powiedzieć, że jesteśmy po 2 stratach, że ja go przysłałam bo sama jestem psychicznie zdołowana i musimy mieć skierowanie na badanie kariotypów bo nam przysługuje na NFZ. Ponoc sie zmieszala, bo nie wiedziala co to i jak to, bo nigdy tego nie robila, ale wypisała i z tym pojechalismy do pkt pobrań po paru dniach jak mieli akurat wolne. Potem po 3 tyg wyniki.

@Majelka - Cześć kochana! Miło, że do nas zawitałaś i napisałaś. Podobny przypadek do mojego z tymi 2 stratami, hashi, itp. Możesz zdradzić co przyjmowałaś jak już byłaś w ciąży?

@nafoczka - ja tworzę klan z moją ukochaną @pixi.nova <3
Wczoraj się stęskniłam i do niej zadzwoniłam i jak zwykle się pośmiałyśmy, ponarzekałyśmy i w ogóle... :))) Mam takie "motyle w brzuchu", że ją tutaj spotkałam! <3 Klaudiii to taka wariatka trochę jak ja :D 500 rzeczy na raz w głowie, raz się śmieje, raz płacze, a na końcu i tak brnie do przodu z kopyta! ;) Mam nadzieję, że to znajomość na dłuuuuugie lata!!! <3

@bobasek1990 wyniki świetne, nie schizuj! ;*

@roxie123 - pogoda dziś straszna, mnie pęka głowa, pije kawe a i tak nietomna jestem ;p ahhhh, byle do końca pracy :D

@marshia jak po swojemu rozumuje podobnie jak @Porzeczka1234 że te nasze komorki sie łacza ale potem zwalczaja i to nic do in vitro nie ma. Lekarze nie maja zwylke innej propozycji jak w kółko próbowac albo in vitro. Ja juz bym wolala probowac bo skoro sie lacza a organizm i tak odrzuca to szkoda zeby odrzucil 15 tys
@roxie123 rozumiem ze czekasz na swoj dawny 28 dniowy cykl mi rok zajęlo zeby zrozumiec ze moj ma teraz 32. (oraz 100 podejrzen ciazy) Jak zaczelam mierzyc temp i zobaczyłam kiedy owulacja to sie nie dziwie ze tyle ma
@czarna_mala bardzo Ci kibicuje zeby sie wszystko udalo
@bertha mam nadzieję że nowy mieszkaniec tm sobie mości mieszkanko :)
@magda1208 mam nadzieję ze ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy
@Destino wow 28 tydzien! Jak to wspaniale brzmi! Ja własnie ide gotowac barszcz z buraczkow

@roxie123 no biedactwo bo takie czekanie to męczące musi być :(
Ja po swoich ostatnich przygodach z Doktorem i jego lekach dostalam okres w 27 dc o_O a ja nigdy nie miałam takiego cyklu. Moje cykle od 16 roku życia są 30 dniowe co do dnia.... więc zero podpasek w domu oczywiście :D mam gości miał być imprezowy weekend a mnie dosłownie krew zalewa że nie wyrabiam ... o_O

reklama
@anetkruczek oby i u mnie się skróciło...a ja za to mam stos podpasek i na tym byłby koniec atrakcji hahhaha :D jestem i tak spokojna i cierpliwa ...tylko chciałabym dołączyć do starań a nie [emoji14]

Za to na pocieszenie przyszedł mój piękny wieszak na ręczniki do łazienki [emoji16]
1509104098-ac769fd2d4c25b70-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry