@ovli22 wiesz co z całym dobrem dla Ciebie może potrzebujesz rozmawiać z kimś kompetentnym no bo jak Ci przyjdzie rodzic to Ty wpadniesz w depresję jakaś...moja siostra miała też tak... psycholog przygotowywał ja ją do pierwszej miesiączki i wiesz przeszło jej , to wszystko jest na tle nerwowym . Ale jak tak sobie będziesz nabierać do glowy to masakra ;**
Ja ani nie czytam ani się niczym nie przejmuje coś się dzieje to do lekarza i tyle [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie ja nie mam tego na tle nerwowym czy psychicznym.
Ja to umiem opanować !
Jakby to miało miejsce kilka late temu to i może miałabym z tym problem .
Kiedyś nie dałam ręku do pobrana krwi i nie chciałam mierzyć ciśnienia bo się po prostu tego bałam !
Miałam swoje lęki i zostało do dzisiaj tylko jestem troszkę starsza i nie mogą zachowywać się jak pajac na gumkach i panikować !!!
Wiem ze pewne sprawy musza się wydarzyć i trzeba to ogarnąć .
A że się martwię o zator itd to sprawa normalna !
I ze czytałam o tym bo chciałam i musiałam wiedzieć na ten temat to tez normalna rzecz .
Ja generalne wszystko sprawdzam !
Gdybym nie czytała w necie ti nigdy bym nie trafiła na to forum bo właśnie je tam znalazłam !
Gdyby wierzyła lekarzom to tez bym tutaj nie trafiła nie miałabym tego lekarza co mam teraz ani tych leków bo dzięki temu , że czytałam dużo o poronieniach i leczeniu to znalazłam was tutaj , to forum , te dziewczyny które dużo mi pomogły i , które przechodzą to samo co ja . Także czuje i wiem ze to moje czytanie przynoszą dobre skutki . [emoji12]
I nie psuje mi to głowy !
A po za tym jestem realistką i muszę mieć plusy i minusy .
Muszę sama zapoznać się ze wszystkim .
Twardo Stąpam po zmieni , lubię mieć swoje zdanie i lubię wiedzieć na temat który mnie dotyczy .
Lekarze są tez ludźmi ! A ja wole wiedzieć niż nie wiedzieć .
Burczuś ja po prostu się troszkę martwię i tyle
Tak jak pisałam ostatnio że jeśli dane mi będzie rodzić to chciałabym wybrać drogę bezpieczna i dla mnie i dla dziecka bez kierowania się modą czy tradycjami !!
Dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo i zdrowie matki i dziecka .
Chciałabym mieć ( chciałabym trafić ) na lekarza i położna wyrozumiałą i na takich ludzi którzy mi pomogą tak abym zrozumiała Tz miotłą przez łeb [emoji12][emoji12][emoji12].
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe