reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

hej :* ale produkujecie :)
możecie mi napisać czy to to samo, tylko inna nazwa :
Badanie chromatyny plemnikowej a Fragmentacja DNA plemników ? są rózne nazwy z klinikach,
chce mojego wyslac, tylko nie wiem czy sie da, bez zalecenia lekarza :(

reklama
@ovli22 chciałam jeszcze Ci coś napisać. A mianowicie o schizie na temat zakrzepów,że nagle coś się stanie.
Wcale mnie nie dziwi Twoje zeschizowanie;) mam podobnie. Tym bardziej,że moja ś.p.mama miała tętniaka. Co prawda "niemego" i wykrytego przy okazji,ale jednak. Każdy ból głowy, a ja już zes..ana czy aby nie mam tętniaka... mam w myśli zrobić jakiś rezonans czy tomograf,ale najzwyczajniej w świecie boję się. Mój m twierdzi,że lepiej byłoby wiedzieć wcześniej,ale ja sama nie wiem... A co do zakrzepów...niestety chyba każdemu to grozi:/
Sorry za tak dołujący post.

@burczuś nie zdołowałaś mnie ;)
Schizę to ja mam od małego Na tym punkcie !! Na temat krwi , serca i tych spraw [emoji33]
Kiedyś opisywałam to tutaj .
Mam fobie !!
I teraz jeszcze gorszą jak wiem o tym " zatorze "
Oczytałam pół internetu !!

Boje się nie tylko o zator ale również o wykrwawienie i zawał serca .
I jeszcze kilka rzeczy związanych z porodem ale tego pisać już nie będę [emoji33][emoji33][emoji33][emoji13][emoji13]

A tak ogólnie to wszystko Ok ze mną [emoji12][emoji12][emoji12].

I myślałam tez o jakimś rezonansie lub tomografii .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 wiesz co z całym dobrem dla Ciebie może potrzebujesz rozmawiać z kimś kompetentnym no bo jak Ci przyjdzie rodzic to Ty wpadniesz w depresję jakaś...moja siostra miała też tak... psycholog przygotowywał ja ją do pierwszej miesiączki i wiesz przeszło jej , to wszystko jest na tle nerwowym . Ale jak tak sobie będziesz nabierać do glowy to masakra ;**
Ja ani nie czytam ani się niczym nie przejmuje coś się dzieje to do lekarza i tyle [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś nie zdołowałaś mnie ;)
Schizę to ja mam od małego Na tym punkcie !! Na temat krwi , serca i tych spraw [emoji33]
Kiedyś opisywałam to tutaj .
Mam fobie !!
I teraz jeszcze gorszą jak wiem o tym " zatorze "
Oczytałam pół internetu !!

Boje się nie tylko o zator ale również o wykrwawienie i zawał serca .
I jeszcze kilka rzeczy związanych z porodem ale tego pisać już nie będę [emoji33][emoji33][emoji33][emoji13][emoji13]

A tak ogólnie to wszystko Ok ze mną [emoji12][emoji12][emoji12].

I myślałam tez o jakimś rezonansie lub tomografii .

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Aha:) no to grubo;)
No ale tak to jest,jak wiemy,że mamy do czegoś predyspozycje:) Ja może lepiej już nie piszę o swoich fobiach ;)

Dziewczyny czy któraś chce jechać do Pasnika 7.11.? Jak żadna nie ma potrzeby wbić się w taki termin, to odwołam.

Ostatnia edycja:
@ovli22 wiesz co z całym dobrem dla Ciebie może potrzebujesz rozmawiać z kimś kompetentnym no bo jak Ci przyjdzie rodzic to Ty wpadniesz w depresję jakaś...moja siostra miała też tak... psycholog przygotowywał ja ją do pierwszej miesiączki i wiesz przeszło jej , to wszystko jest na tle nerwowym . Ale jak tak sobie będziesz nabierać do glowy to masakra ;**
Ja ani nie czytam ani się niczym nie przejmuje coś się dzieje to do lekarza i tyle [emoji4]

@roxie ja nie mam tego na tle nerwowym czy psychicznym.
Ja to umiem opanować !
Jakby to miało miejsce kilka late temu to i może miałabym z tym problem .
Kiedyś nie dałam ręku do pobrana krwi i nie chciałam mierzyć ciśnienia bo się po prostu tego bałam !
Miałam swoje lęki i zostało do dzisiaj tylko jestem troszkę starsza i nie mogą zachowywać się jak pajac na gumkach i panikować !!!
Wiem ze pewne sprawy musza się wydarzyć i trzeba to ogarnąć .
A że się martwię o zator itd to sprawa normalna !
I ze czytałam o tym bo chciałam i musiałam wiedzieć na ten temat to tez normalna rzecz .
Ja generalne wszystko sprawdzam !
Gdybym nie czytała w necie ti nigdy bym nie trafiła na to forum bo właśnie je tam znalazłam !
Gdyby wierzyła lekarzom to tez bym tutaj nie trafiła nie miałabym tego lekarza co mam teraz ani tych leków bo dzięki temu , że czytałam dużo o poronieniach i leczeniu to znalazłam was tutaj , to forum , te dziewczyny które dużo mi pomogły i , które przechodzą to samo co ja . Także czuje i wiem ze to moje czytanie przynoszą dobre skutki . [emoji12]
I nie psuje mi to głowy !

A po za tym jestem realistką i muszę mieć plusy i minusy .
Muszę sama zapoznać się ze wszystkim .
Twardo Stąpam po zmieni , lubię mieć swoje zdanie i lubię wiedzieć na temat który mnie dotyczy .
Lekarze są tez ludźmi ! A ja wole wiedzieć niż nie wiedzieć .

Burczuś ja po prostu się troszkę martwię i tyle ;)
Tak jak pisałam ostatnio że jeśli dane mi będzie rodzić to chciałabym wybrać drogę bezpieczna i dla mnie i dla dziecka bez kierowania się modą czy tradycjami !!
Dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo i zdrowie matki i dziecka .
Chciałabym mieć ( chciałabym trafić ) na lekarza i położna wyrozumiałą i na takich ludzi którzy mi pomogą tak abym zrozumiała Tz miotłą przez łeb [emoji12][emoji12][emoji12].

Ostatnia edycja:
reklama
@ovli22 no to moja siostra tak samo ma jak Ty...

Ja rozumiem forum pomaga [emoji4]ale czytanie internetow nie do konca bo zawsze się można tak naczytac ze pasowało by umierać [emoji23] ja Internety czytam ale właśnie na zasadzie forum wypowiedzi kobiet nie czytam już wujka Google [emoji4]
Troche jesteśmy w stanie zapanować nad tym czy tamtym ale na większość rzeczy nie mamy wpływu nawet jeśli ta wiedzę mamy tak mi się wydaje [emoji4]

@marshia miałam pytać o to samo...ale jakoś głupio mi bylo [emoji4]

Do góry