reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Siedzę u ftyzjera muszę zrobić się na bustwo .Trzymajcie kciuki dzisiaj mam kolejny monit och chciałabym aby wszystko dobrze się ułożyło w tym cyklu .
@bea25ta Kochana dziękuję za te słowa wzruszyłam się.Staram się wierzyć z całych sił i pomimo ale czasami brak tej wiary i wówczas pojawia się bezsilność.
Do postów odniosę się jak wrócę z shoppingu.
Miłego dzionka dla was moje drogie.
@apolinka Kochana powinnam mieć lutke .

U tej fryzjerki co ci przepowiadała?? Ja wciąż pamietam o tym grudniu..

reklama
@magda1208 haha ja nie wiem co w tym jest , że jak idziemy do gina to musimy wyglądać :D ale ja też tak mam :p &&& kciuki trzymam z całych sił ;** mnie też to czeka
@nafoczka hahah nie chciałam tego pisać :D ale tak sobie pomyślałam xD to kiedy spotkanie ??? :D
@Porzeczka1234 to prawda .lekarze jakoś tak omijają temat , ja to sie tak cieszę , że mój gin sam mi daje i nie muszę prosić o nic .. ale wydaje mi się tez , że muszą badać co nie hula , medycyna nie może odpuścić , bo jakby nie było nie każda kobieta odważy się na in vitro , a mamą też by chciała być;/ może jakimś cudem za x lat będą wiedzieć co robić z takimi jak my :)
@bobasek1990 przyrost się liczy jest super ;* a progesteron fakt nie wyjdzie, jeśli się boisz bierz jedną tab. więcej :*

Piję kawe a dalej nietomna...pogoda mnie dobija takie szaro :/

@magda1208 haha ja nie wiem co w tym jest , że jak idziemy do gina to musimy wyglądać :D ale ja też tak mam :p &&& kciuki trzymam z całych sił ;** mnie też to czeka
@nafoczka hahah nie chciałam tego pisać :D ale tak sobie pomyślałam xD to kiedy spotkanie ??? :D
@Porzeczka1234 to prawda .lekarze jakoś tak omijają temat , ja to sie tak cieszę , że mój gin sam mi daje i nie muszę prosić o nic .. ale wydaje mi się tez , że muszą badać co nie hula , medycyna nie może odpuścić , bo jakby nie było nie każda kobieta odważy się na in vitro , a mamą też by chciała być;/ może jakimś cudem za x lat będą wiedzieć co robić z takimi jak my :)
@bobasek1990 przyrost się liczy jest super ;* a progesteron fakt nie wyjdzie, jeśli się boisz bierz jedną tab. więcej :*

Piję kawe a dalej nietomna...pogoda mnie dobija takie szaro :/
jak tylko moje dzieci wyzdrowieją :) .... czyli na wakacjach :D :D :D

@marshia trzymaj się tego swojego przystojniaka :D:p
Oszacuj sama ile możesz jeszcze znieść poronień powiem brutalnie i powiedz lovelasowi o tym ,że jeszcze 2 ,3,5 podejść naturalnie i robisz in vitro taka twoja decyzja. Na pewno nie będzie oponował a z drugiej strony działaj z Pasnikiem ale proszę Cię nie bądź biernym pacjętem popyszcz trochę jak ja na maline ze wywalczyć swoje :) ot taka rada.

@bobasek1990 wszystko jest dobrze bierzesz dupka czemu nie lutke tak malina przepisuje. On wyszedłby w badaniu i nie musiałabyś się martwić super wynikami. Kochana ciesz się :)

@roxie123 musza badać ale te badania drogie a nfz bierze kasę i ma nas gdzieś lekarze celowo czasem nic Ci nie zleci bo nie chce płacić itd sama wiesz o wszystko trzeba się prosić. Na nas nic nie wymyślą bo każda z nas jest inna jest możliwość leczenia ale nie na każdą z nas działa to samo niestety.

@nafoczka widzisz juz optymistycznie :p

Faktycznie produkujemy na potęgę

@Porzeczka1234 nie biorę lutki bo zagęszcza krew i zawsze plamilam po niej raczej to już było poronienie dlatego bardzo mi się źle kojarzy i łapalam infekcje biorę 3x2 dupka i może wezmę ta podjęzyk 2x1 bo mam jedno opakowanie

@Porzeczka1234 nie biorę lutki bo zagęszcza krew i zawsze plamilam po niej raczej to już było poronienie dlatego bardzo mi się źle kojarzy i łapalam infekcje biorę 3x2 dupka i może wezmę ta podjęzyk 2x1 bo mam jedno opakowanie
@bobasek1990 progesteron ogólnie zageszcza krew jeśli mogę coś doradzić ja bym się skonsultowała z lekarzem ile tego brać już 3x2 dupastonu to dużo a jeszcze lutka ja brałam 2x2 lutke do 3 miesiąca później 1x2 do 25 tygodnia później od 28 tygodnia 1x2 pod jezyk nie biorę od jakiś 5 tygodni. Może niech dziewczyny się tu wypowiedzą

reklama
Do góry