reklama
@ovli22 no to moja siostra tak samo ma jak Ty...
Ja rozumiem forum pomaga [emoji4]ale czytanie internetow nie do konca bo zawsze się można tak naczytac ze pasowało by umierać [emoji23] ja Internety czytam ale właśnie na zasadzie forum wypowiedzi kobiet nie czytam już wujka Google [emoji4]
Troche jesteśmy w stanie zapanować nad tym czy tamtym ale na większość rzeczy nie mamy wpływu nawet jeśli ta wiedzę mamy tak mi się wydaje [emoji4]
@marshia miałam pytać o to samo...ale jakoś głupio mi bylo [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć
Ja tutaj jestem już od 2015 roku od mojej 3 poronionej ciąży i kiedyś opisywałam czym była dla mnie ciąża i jakie emocje z tym związane !!!
Kiedyś słowo " ciąża " "poród "wywoływał we mnie coś czego nie da się opisać !! Nie będę tego pisać bo mogę komuś zrobić przykrość !!![emoji33][emoji33]
Kilka lat temu byłam głowniarą która nawet nie wyobraża sobie siebie w roli matki itd , teraz jestem starsza, mądrzejsza i gotowa !! Na następny etap w życiu .
Możliwe ze takim myśleniem co kiedyś miałam teraz pokutuje !!
No trudno nic nie zmienię ... trzeba iść dalej i zostawić to Bogu , sobie , lekarza , lekom i szczęściu .
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
marshia
Fanka BB :)
Dokładnie jak @dżoł napisala. Ja zabukowalam ten termin, ale potem wskoczyłam na wcześniejszy Pixi. A ten został, bo nie wiedziakam co i jak. A ze teraz czekam mniej więcej do połowy grudnia, to Pasnika widzieć nie muszę.
Co innego jakby to był mój przystojniak Wtedy bym sobie wymyśliła powód konsultacji i wiadomo, ze bym poszła chociaż do niego to ja nawrt nie muszę wymyślać Sam mi każe dać znac jak powtórka AMH wyjdzie, jak nasienie, potem w następnym cyklu kazał przyjsc ma monitoring Jest flow obopólne - czuję to
Co innego jakby to był mój przystojniak Wtedy bym sobie wymyśliła powód konsultacji i wiadomo, ze bym poszła chociaż do niego to ja nawrt nie muszę wymyślać Sam mi każe dać znac jak powtórka AMH wyjdzie, jak nasienie, potem w następnym cyklu kazał przyjsc ma monitoring Jest flow obopólne - czuję to
Ostatnia edycja:
Tak, zupełnie zapomniałam wspomnieć o mutacji genu MTHFR. Są dwa rodzaje ja mam dodatni wynik przy wersji C677T - podobno z dwóch opcji ta jest lepsza. Dostałam od lekarki cała listę witamin, suplementów i leków typu: d3,selen,akard,kawas foliowy 5mg, b6,b12, glucophage 750, prenatal dba, femobion natal, Inofem, koenzym q10 a w ciąży Clexane. A i bym zapomniała dieta o niskim IG.@Majelka a co jeszcze miałaś zdiagnozowane? Czemu clexane? Masz tez mutacje? Na czym dokładnie pociagnelas udaną ciaze? Dopytuje, bo ja 2 puste jaja na koncie jedno bardzo nas świeżo i przeżywam jak mrówka okres Dziewczyby niedługo będą mieć dość Ja Wam obywcuję, ze się w końcu ogarnę, ale trochę jeszze posmęcę pewnie
@Porzeczka1234 moj gin proponuje mi in vitro, wiedząc, ze ja przeżywam tez te moje 39/40 lat i ze szkoda mojego czasu na kolejną próbę. On niectwierdzi, ze nue zajdę. Wręcz przeciwnie, on zakłada, ze zajdę, bo widzi ze z tym nue mam problemu, tyle, że co jeśli co znowu bedzue puste jajo, bo on zakłada słabą jakość. I ze znów mam kolejne miesiące w plecy.
A i tak jest otwarty na encorton, heparynę itp. No a poza tym..... wiecie same, ze ja w nim zabujana platonicznie, wiec i tak go nue zamienię na innego. On jest położnikiem, pracuje w szpitalu, wiec i tak muszę i chce się go trzymać
mała79
ojojoj coś nas już nie wiele zostało...no ale cóż mam nadzieję że każdej się uda@burczuś dawaj no ja z Ovli się minę bo cykl za chwilę mi się przewróci do góry nogami
To ze staraczek zostałam ja , marshia , burczuś , magda , iveo , mała 79 , ovli ktoś jeszcze ? :*
roxie123
@ovli22 cieszę się , że jesteś teraz na takim etapie :**
@Majelka łagodniejsza jest mthfr A1298C w układzie heterozygotycznym z tego co mi wiadomo no i przy mutacji sprawdza się homocysteine...dziwne , że przy mutacji masz kwas foliowy 5 a nie folian metylowany :/
@magda1208 :*
@Majelka łagodniejsza jest mthfr A1298C w układzie heterozygotycznym z tego co mi wiadomo no i przy mutacji sprawdza się homocysteine...dziwne , że przy mutacji masz kwas foliowy 5 a nie folian metylowany :/
@magda1208 :*
bobasek1990
Dziewczyny dzwoniłam do mojego lekarza i powiedział że mam nie robić progesteronu bo biorę dupka a on nie wyjdzie mi w badaniu ale czy to nie jest zły znak że on zamiast rosnąć to spada i to dużo z 37 na 25
reklama
roxie123
@bobasek1990 nie będziesz miała miarodajnego wyniku przy dupku on się strasznie zmienia i skacze a przy tabletkach nic Ci nie grozi . Pamiętaj jak jest zdrowa ciąża to wystarczy to co bierzesz a wszystko wskazuje , że jest dobrze więc głowa do góry :* jak coś jest nie tak nawet końskie dawki progesteronu nie pomogą
Podziel się: