reklama
@bertha cały czas o Tobie myślę, Twoja historia jest niesamowita. Jak silną trzeba być kobietą jak silne musi być małżeństwo żeby przejść przez to wszystko. Ja nim trafiłam na forum myślałam że in vitro to taka bajka... Mocno Ci kibicuje będziesz Piękna kobieta z slicznym ciążowym brzuszkiem :* Odżywiaj się intralipidem na zdrowie :*
@roxie123 jak Twoja @ ?!
@roxie123 jak Twoja @ ?!
Cześć dziewczyny piszę ponieważ chciałam podzielić się z wami swoją hostorią która na szczęście zakończyła się bardzo dobrze tak wiec pisze ku pokrzepieniu serc . Miałam 2 poronienia 1 donoszoną ciąże i gdy zapragnęłam kolejnego dziecka trzy kolejne poronienia a w zasadzie było to tak ze pierwsze było poronienie w 12 tygodniu a pozostałe 4 to puste jaja. Żaden z lekarzy nie potrafił mi pomoc i zgodnie twierdzili żeby próbowała do skutku ale wykańczało mnie to psychicznie. W końcu w 2015 roku trafiłam do prof. Małgorzaty Jerzak i to dzięki niej już od roku jestem po raz drugi szczęśliwą mamą zdrowej córeczki. Po streszczeniu jej swojej historii zleciła badania i każde z nich to był stężał w 10. Okazało się ze mam policystyczne jajniki, insulinoopatnosc no i niedoczynnosc tarczycy Hashimoto ale o tym wiedziałam już wcześniej i mialam wyregulowane hormony tarczycy. Tak wiec jeśli któraś z was ma podobne problemy to z czystym sumieniem polecam prof. Jerzak jest świetnym specjalistom No a gdyby któraś z was musiała przyjmować Clexane 0,4 to zostało mi z mojej kuracji 11zastrzykow. Pozdrawiam i życzę powodzenia
roxie123
Fanka BB :)
@anetkruczek jaka @ ??? heh nic nie ma na horyzoncie xD
@Majelka witaj ;* dziękujemy za wsparcie ...bardzo podnoszą na duchu takie historie
@Majelka witaj ;* dziękujemy za wsparcie ...bardzo podnoszą na duchu takie historie
magda1208
Siedzę u ftyzjera muszę zrobić się na bustwo .Trzymajcie kciuki dzisiaj mam kolejny monit och chciałabym aby wszystko dobrze się ułożyło w tym cyklu .
@bea25ta Kochana dziękuję za te słowa wzruszyłam się.Staram się wierzyć z całych sił i pomimo ale czasami brak tej wiary i wówczas pojawia się bezsilność.
Do postów odniosę się jak wrócę z shoppingu.
Miłego dzionka dla was moje drogie.
@apolinka Kochana powinnam mieć lutke .
@bea25ta Kochana dziękuję za te słowa wzruszyłam się.Staram się wierzyć z całych sił i pomimo ale czasami brak tej wiary i wówczas pojawia się bezsilność.
Do postów odniosę się jak wrócę z shoppingu.
Miłego dzionka dla was moje drogie.
@apolinka Kochana powinnam mieć lutke .
Porzeczka1234
@roxie123 ja myślę , że in vitro proponują lekarze z prostej przyczyny 2 straty czy więcej niestety nie jest normalnym zjawiskiem i oni zakładają , że jest to genetyka bo niestety w dalszym ciągu jest mimo wszystko mało lekarzy którzy wierzą w immunologię większość jednak ma sceptyczne podejście do tego tematu. Wcale nie tak łatwo o lekarza który da encorton i heparynę i nie boi się zwiększać dawki.
I dodawać np ten accoofil jak Przybycień jak widać trzeba poszerzać horyzonty bo gdzieś to musiał wyczytać, że to może pomóc. Większość ginekologów woli lekkie miłe ciąże zakończone szczęśliwy porodem.
@bertha ale się cieszę nie masz pojęcia jak swoim bębenkiem
@burczuś moj ojciec miał raka jelita grubego ja mam 32 lata i już miałam ciny na szyjce macicy takie zimiany nowotworowe i cieszę się że to mi wykryli bo za 3-5 lat mogłoby być już kiepsko a sama jak urodzę zrobię tą kolonoskopię bo muszę zobaczyć sprawdzić czy w jelitach coś nie siedzi i tomgrafie piersi bo siostra ojca miała nowotwor. Ja wolę wiedzieć to może uratować mi życie. Mój ojciec dlugo czekał ukrywał to przed nami i ledwo go wyratowali w szpitala na onkologii mówili na niego szczęściarz miał wtedy 50 lat. Może warto się przemóc pomyśl o tym ściskam.
@magda1208 nieustająco trzymam kciuki
I dodawać np ten accoofil jak Przybycień jak widać trzeba poszerzać horyzonty bo gdzieś to musiał wyczytać, że to może pomóc. Większość ginekologów woli lekkie miłe ciąże zakończone szczęśliwy porodem.
@bertha ale się cieszę nie masz pojęcia jak swoim bębenkiem
@burczuś moj ojciec miał raka jelita grubego ja mam 32 lata i już miałam ciny na szyjce macicy takie zimiany nowotworowe i cieszę się że to mi wykryli bo za 3-5 lat mogłoby być już kiepsko a sama jak urodzę zrobię tą kolonoskopię bo muszę zobaczyć sprawdzić czy w jelitach coś nie siedzi i tomgrafie piersi bo siostra ojca miała nowotwor. Ja wolę wiedzieć to może uratować mi życie. Mój ojciec dlugo czekał ukrywał to przed nami i ledwo go wyratowali w szpitala na onkologii mówili na niego szczęściarz miał wtedy 50 lat. Może warto się przemóc pomyśl o tym ściskam.
@magda1208 nieustająco trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
Funia90
marshia
@Majelka a co jeszcze miałaś zdiagnozowane? Czemu clexane? Masz tez mutacje? Na czym dokładnie pociagnelas udaną ciaze? Dopytuje, bo ja 2 puste jaja na koncie jedno bardzo nas świeżo i przeżywam jak mrówka okres Dziewczyby niedługo będą mieć dość Ja Wam obywcuję, ze się w końcu ogarnę, ale trochę jeszze posmęcę pewnie
@Porzeczka1234 moj gin proponuje mi in vitro, wiedząc, ze ja przeżywam tez te moje 39/40 lat i ze szkoda mojego czasu na kolejną próbę. On niectwierdzi, ze nue zajdę. Wręcz przeciwnie, on zakłada, ze zajdę, bo widzi ze z tym nue mam problemu, tyle, że co jeśli co znowu bedzue puste jajo, bo on zakłada słabą jakość. I ze znów mam kolejne miesiące w plecy.
A i tak jest otwarty na encorton, heparynę itp. No a poza tym..... wiecie same, ze ja w nim zabujana platonicznie, wiec i tak go nue zamienię na innego. On jest położnikiem, pracuje w szpitalu, wiec i tak muszę i chce się go trzymać
@Porzeczka1234 moj gin proponuje mi in vitro, wiedząc, ze ja przeżywam tez te moje 39/40 lat i ze szkoda mojego czasu na kolejną próbę. On niectwierdzi, ze nue zajdę. Wręcz przeciwnie, on zakłada, ze zajdę, bo widzi ze z tym nue mam problemu, tyle, że co jeśli co znowu bedzue puste jajo, bo on zakłada słabą jakość. I ze znów mam kolejne miesiące w plecy.
A i tak jest otwarty na encorton, heparynę itp. No a poza tym..... wiecie same, ze ja w nim zabujana platonicznie, wiec i tak go nue zamienię na innego. On jest położnikiem, pracuje w szpitalu, wiec i tak muszę i chce się go trzymać
Ostatnia edycja:
reklama
@Kwiatuszekk23
[USER=145421]@nafoczka od lewej: @Bea25ta,Ty i hmm..nie wiem kto trzci [emoji23][emoji23]
@Burczus a ja Cie rozumiem z tym strachem przed badaniem. Moja Mama tez ma tetniaka (zaklipsowanego) i jest po udarze a ja jak zawsze mowilam ze wolalabym wiedziec wczesniej tak teraz chyba wole nie wiedziec.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom[/USER]
no pieknie ta najładniejsza i najmłodziej wygladająca to nik inny jak @susana
ale wersja moze też być druga:
od lewej staruszka to ja, potem @Funia90 i bladi to @roxie123
a wy jakie macie jeszcze klany? haha no i oczywiscie moga byc beze mnie
@anetkruczek + @Kwiatuszekk23 + ...
Podziel się: