reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha ale historia...i piękny finał, napewno będzie dobrze...kciuki zaciśnięte, aby maleńka zadomowiła się na dobre
@Porzeczka1234 dziękuję
@kas90 własnie miałam pisać jak tam twoja laktacja ale widzę że idzie w dobrym kierunku...śliczna niunia
@Maciejka78 kicuki za wizytę
@Funia90 dobrze że się wszystko wyjasniło co do tych dimerów i jesteś spokojniejsza...
@Destino współczuję objawów/dolegliwości żołądkowo-jelitowych, ja też przez to przechodziłam będąc w ciąży z małą, miałam cały czas biegunkę i mało co jadłam, ciągle byłam na sucharach, bułkach zwykłych i ryżu....ale dla tekiego CUDU wszytsko się wytrzyma

u mnie dziś 27 dc bóle@ ale krwawienia brak, śluz podbarwiony na lekko brąz, zaczynam czuć nutkę niepewności, mam nadzieję że się rozkręci bo leki odstawiłam...............

reklama
@mała79 zawsze możesz testowac :))

@bea25ta pozawracam Ci jeszcze głowę :p Ty robiłas na Hetmańskiej kariotypy ?
Dzwoniłam pytałam co potrzebuję , ale tam na telefonie siedzi jakaś mega głupia baba i tak pogadała że masakra ... opcja nr 1 jest taka , że jeśli do poradni genetycznej to potrzebuję tylko skierowanie ... a jak bezpośrednio na badanie to jakąś deklaracje świadomej zgody się wypełnia i coś tam jakąś kartę z wynikami badań . Nie rozumiem jej do końca ;/ to jak ja mam w końcu lekarzowi powiedzieć żeby co tam pisał ?

Ostatnia edycja:
Mam już wyniki @Funia90, @Porzeczka1234, @Destino na jakim poziomie u was są ddimery. Bo ostatnio jak sprawdzałam były 393 a teraz już grubo powyżej 1000 [emoji26] za to aptt dużo lepsze.

1509019500-f7edd4f8e8f7dc27-aaaaaa.png

Czy przy takich wynikach lekarze zalecali już wyższe dawki heparyny. Niby do granicy normy w ciąży jeszcze daleko, ale rosną gwałtownie [emoji26]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja dzwonilam sie umowic zanim mialam skierowanie i wizyte dostalam jakos po 2 tyg takze szybko[emoji4]
Ja bym juz dzwonila i szla po skierowanie,musi byc ono od lekarza na nfz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 dzwoniłam już ona mnie tam wpisała ale jescze bezterminowo dopiero mam mieć skierowanie , jakas wredna baba ;/ M wypisze nasza rodzinna a ja pójdę w poniedziałek najwyżej do gina na nfz

reklama
Do góry