reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 stres jest niestety:/
Tym bardziej,ze nie wiem co uda mi sie jutro zalatwic no i ta wieksza dawka pomogla na ledwie 2 tyg :/
Pytalas co ile badam ,teraz raz w tyg a nawet czwsciej sprawdzalam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ovli22 stres jest niestety:/
Tym bardziej,ze nie wiem co uda mi sie jutro zalatwic no i ta wieksza dawka pomogla na ledwie 2 tyg :/
Pytalas co ile badam ,teraz raz w tyg a nawet czwsciej sprawdzalam

Bardzo mnie martwisz [emoji25]. Bo ja nie znam się na tym a napisałaś ze boisz się ! I żeby malutka żyła .
Porusz jutro niebo i ziemie i proszę cię sprawdź wszystko dokładne a jak nie to na IP !!!i
I Ch.j maja cię zbadać łachy nie robią !'n

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 napisalam tak bo sie martwie bardzo,cos nie tak z ta moja krwia i boje sie o jakis zakrzep,choc ostatnio gin kazal mi nie panikowac bo mam heparyne to jestem zabezpieczona ale czy mu ufac ?bardziej te cyferki na mnie oddzialuja.
Ja sie im nie dam jutro bede walczyc.

@marshia to logiczne że szukamy pomocy u kilku lekarzy, a to że to mąci to jest niestety jedna ze stron tego bałaganu w jakim jesteśmy :( tylko proszę przestać z takim nastawieniem :) jesteś super laska !

@ovli22 napisalam tak bo sie martwie bardzo,cos nie tak z ta moja krwia i boje sie o jakis zakrzep,choc ostatnio gin kazal mi nie panikowac bo mam heparyne to jestem zabezpieczona ale czy mu ufac ?bardziej te cyferki na mnie oddzialuja.
Ja sie im nie dam jutro bede walczyc.

To czekam jutro na wiadomość
Śpijcie spokojnie
[emoji173]️

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Funia90 Kochana z malutką będzie dobrze i niema co do tego żadnych wątpliwości. Jutro dzwoń muszą cię przyjąć.
@marshia Nie wolno tobie tak myśleć gdyby tak było to wszystkie musiałybyśmy odpuścić bo każda z nas obarczona jest jakąś chorobą .To nie natura to chwilowy brak wiary i nadziei w to , że dasz radę i będziesz walczyć dalej pomimo przeciwności losu i ciągłych trudności . Czasami ktoś wymaga od nas większego poświęcenia i bezgranicznej ufności w cud.

Kochane czytajcie sobie czasami jeśli macie wiarę w sobie ta nowennę... nie narzucam Wam , ale mi pomaga
Nie bierzcie mnie za nawiedzona ale ja tym teraz staram się żyć i jest mi dużo dużo lżej naprawdę...
Czasmi wszystko nam się wali na głowę, a szukać daleko nie trzeba polecam Wam ;*
Link do: Akt oddania - Grupa Modlitwy Wstawienniczej św. Łukasza

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 spijcie obie spokojnie. Nie masz jakiegoś innego labu, gdzie nie trzeba czekać na wynik do wieczora? Bo to strasznie długo :(.
Ja bym chyba rano na IP uderzyła, a w międzyczasie dzwoniła do lekarzy, który przyjmie.

reklama
@marshia nie wymyslaj o jakichs znakach moim zdaniem mialas za malo badan jak do tej pory i slabe leczenie i tyle
Poczekaj spokojnie ci w immunologii wyjdzie i dowiedz co sie z tym da zrobić

Do góry