reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek jutro tam bede dzownic,dzieki,tylko ja chce poruszyc niebo i ziemie i jutro miec gdzies wizyte.

@Destino @Porzeczka1234 no wlansie ?kto mi zinterpretuje to badanie.
Najpierw poszukam hematologa.
Czytam teraz o acardzie i nie wiem czy nie wezme 150 mg od jutra.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 mnie tez jej czesto brakowalo. Wylawial mnie moj malz. Ten ostatni miesiac kochalismy sie, ale ja juz nie myslalam o ciazy. Bylam troche zalamana tym co uslyszelismy. A moj m nie odpuszczal. Wiec bylo wiecej przyjemnosci z kochania. Z perspektywy czasu wiecej we mnie radosci. Ta droga jest wyboista dla kazdego. Nie obwiniaj sie, brak zapalu na niej jest elementem skladowym. Warto jednak nie ustawac w dazeniach. Ja nie wierzylam bo na monitoringu pecherzyk z jajnika, z ktorego owulacji nie miewalam. No i nastawiona juz bylam na in vitro. Moze stad latwiej bylo odpuscic.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek dziekuje[emoji8]
Sledze mamaginkeolog i z tego co kojarze to wg tej najnowszej konferencji pacjentki z trombolfilia mialy brac acard 150 ale bez heparyny
Ide przeczytac jeszcze ten artykul[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobe ale te stymulowane to szalone pęcherzyki :D:p ja bym jutro rano albo od razu o 17 przychodzisz z pracy i bobosexy :)

@Funia90 ja nie poradzi z tym acardem boję się coś doradzać. Może zadzwoń do gyncentrum i zapytaj kiefu będzie Sydor ale on raczej w soboty tam jest pojechałabym i poprosiła żeby mnie przyjął krótko mówiąc waliłabym mu się do gabinetu. On jeszcze w Krakowie przyjmuje nie jest to tak daleko od nas

reklama
Nie @Funia90 zostalam wtedy przy 75, bo zaczęłam brać 0,6 clexane.
Ja bym uderzała jutro z tym wynikiem do gina Twojego, do tego co @anetkruczek podala, może na IP w szpitalu??
My mieliśmy małe spięcie z m. Powiedziałam o dzisiejszej kontroli i propozycji gina. I mój m się wkurzył, ze wczoraj słuchałam jednego, dziś drugi mi miesza w głowie. Ze żadne in vitro nie wchodzi w gre, bo Pasnik wczoraj Przeviez powiedział, ze niepotrzebne :( i mam nie kombinować, tylko skupic się na 1 lekarzu. Ehhhhhhhh.
Ja i tak pójdę do Invimedu, po prostu pogadać, pokazać historię od grudnia poprzedniego roku i zapytać co uważa Gizler (on jest dyr.med. Invimedu we wrocku - wierzę, ze wiedzę ma).
Bo ja mam mętlik jednak :(

Do góry