reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 ja dziś 14 dc i pęcherzyk 21, zastrzyk jak pisałam rano i doktorek powiedział, że seksy koniecznie dziś, także zaraz zabieram "starego" do sypialni hahaha.
Szczerze chyba na Twoim miejscu podziałałabym rano, kurde takie rozkminy mnie wykończą, też cały czas się zastanawiam kiedy?!
a bierzesz encorton?

@marshia podobno Gizler jest bardzo spoko :) nie polecam za nic w świecie Żórawskiego!

reklama
@Porzeczka1234 bede jutro dzwonic wszedzie gdzie sie da[emoji27]do jutra zostawiam takie dawki jak teraz biore,zbadam raz jeszcze to aptt ,podobno czasem moze byc zle pobrana krew:/
@marshia rozumiem.
Bede jutro szukac i zobaczymy,zeby tylko malutkiej nic nie bylo ,zeby urodzila sie zywa[emoji29]
Pewnie ,ze idz na konsultacje do invimedu,lepiej znac wiecej opinii ,to nie zaszkodzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 bierz meza na spontan, jak bedziesz tak duzo rozkminiac i kombinowac to nic z tego nie bedzie. Jak sluchalam lekarza tez dr P kazal wracac do meza i w niedziele odpuscic msze i nie wuchodzic z lozka, albo zaraz po powrocie od niego wziasc meza na seks i wiesz?? Nie zaszlam wtedy tylko wtedy jak przestalam rozkminiac tylko w czasie zblizajacej sie owu bralam meza jak chcialam i pyklo.

@Funia90 wejdź na znany lekarz na Sydora i podzwoń tam na te nr gdzie on przyjmuje jutro on jest dobry i na pewno by doradził co i jak i jeszxze znajdź Iwonę Janosz ona też jest immunologiem i zajmuje się poronieniami nawykowymi i przyjmuje w Katowicach i Zabrzu

@Porzeczka1234 bede jutro dzwonic wszedzie gdzie sie da[emoji27]do jutra zostawiam takie dawki jak teraz biore,zbadam raz jeszcze to aptt ,podobno czasem moze byc zle pobrana krew:/
@marshia rozumiem.
Bede jutro szukac i zobaczymy,zeby tylko malutkiej nic nie bylo ,zeby urodzila sie zywa[emoji29]
Pewnie ,ze idz na konsultacje do invimedu,lepiej znac wiecej opinii ,to nie zaszkodzi

Funia nie myśl tak negatywnie ! Malutka ma się dobrze .
Popytaj jutro innych lekarzy , może coś się uda dowiedzieć ;)

A dlaczego tak późno bierzesz ta heparynę ?
Ja mam brać od 6-9 wieczorem max w tych godzinkach a rano aspirynę 75 mg albo acard .

Co ile robisz to aptt ?
Co miesiąc ?
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@7Martynka88 ja znam Gizlera. Do niego właśnie chodziłam z problemem z zajściem i zaliczyłam 2 nieudane IUI i 2 udane :). Worek otworzył ;)
Zobaczymy co powie teraz po prostu. Po roku. Zapytam go tez o ten drastyczny spadek AMH. Jak słyszę, ze nadja, czy inne dzirwczyny w moim wieku mają 5, to zwyczajnie mi przykro.
Mam ostatnio wrażenie, ze natura krzyczy: NIE WIDZISZ KRETYNKO, ZE MASZ NIE MIEĆ DZIECKA. DAJĘ CI ZNAKI NA KAŻDYM KROKU, A TY JESTES ŚLEPA!

@Porzeczka1234 bede dzwonic od rana,ja nawet moge jechac gdzies dalej ,nie musze tu blisko.
Znalazlam juz obu i zadzwonie tez do lek O mazwisku Seweryn,tez podobko dobry hematolog.
Mam nadzieje,ze ktos mnie przyjmie:/

@ovli22 nikt mi nie mowil o ktorej brac,zawsze na to pytanie lekarze odpowiadali ,ze obojetnie.

@7Martynka88 ja znam Gizlera. Do niego właśnie chodziłam z problemem z zajściem i zaliczyłam 2 nieudane IUI i 2 udane :). Worek otworzył ;)
Zobaczymy co powie teraz po prostu. Po roku. Zapytam go tez o ten drastyczny spadek AMH. Jak słyszę, ze nadja, czy inne dzirwczyny w moim wieku mają 5, to zwyczajnie mi przykro.
Mam ostatnio wrażenie, ze natura krzyczy: NIE WIDZISZ KRETYNKO, ZE MASZ NIE MIEĆ DZIECKA. DAJĘ CI ZNAKI NA KAŻDYM KROKU, A TY JESTES ŚLEPA!

Dupa ... dupa ... przestań !!
Już ty kretynka i nie masz szans bo znaki mówią i pokazują !!

To ja tez mam takie znaki na niebie , ziemi i w powietrzu !! Codziennie a nadal jestem tutaj .

Kochana ogarniemy wspólnie tą sytuacje !!
Nie jest beznadziejnie a jak jest to i tak to ogarniemy !!

Co nie ogarniemy !!!???
Jak nie my to kto ? To ty .. to zrobisz bo jesteś silną i piękną kobietą gotową na wszystko [emoji173]️[emoji173]️.

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@Porzeczka1234 bede dzwonic od rana,ja nawet moge jechac gdzies dalej ,nie musze tu blisko.
Znalazlam juz obu i zadzwonie tez do lek O mazwisku Seweryn,tez podobko dobry hematolog.
Mam nadzieje,ze ktos mnie przyjmie:/

@ovli22 nikt mi nie mowil o ktorej brac,zawsze na to pytanie lekarze odpowiadali ,ze obojetnie.

Acha to takie berety [emoji33][emoji33]

Mi lekarz jasno powiedział od 6-9 wieczór i nawet napisał na kartce .
To nie wiem .

@funia ja wiem że jest ci ciężko bo się bardzo martwisz ale spróbuj się nie stresować [emoji173]️
Z Joanną wszystko Ok [emoji8]
A jak nie to na IP jedz i powiedz ze coś czujesz się źle to może zrobią ci nowe badania .

Do góry