reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
U męża tak u nas też z reguły na przeciwciał tylko steryd pewnie dlatego skierowanie na to cudoA jak wyjdą te przeciwciała to co sie bierze? Steryd??
@nafoczka poradziłam ale na wiadomość priv nie ma tej opcji o której piszesz
burczuś
@burczuś tak. Na przeciwciała wszelkie - steryd.
Fajnie, ze trafiłaś na kogos kompetentnego Jeśli szyjka cała w zrostach, to może to blokowało prawidłowy przepływ plemników? Kiedy robisz badania? Faza cyklu ma tu znaczenie?
Tak, ten zabieg robi się w drugiej fazie cyklu,więc nie mogła mi teraz tego zrobić, tylko to sprawdziła.@burczuś tak. Na przeciwciała wszelkie - steryd.
Fajnie, ze trafiłaś na kogos kompetentnego Jeśli szyjka cała w zrostach, to może to blokowało prawidłowy przepływ plemników? Kiedy robisz badania? Faza cyklu ma tu znaczenie?
Jeśli chodzi o przeciwciała, to można robić obojętnie kiedy.
U mnie jest jeszcze jeden problem,a mianowicie nie pracujący lewy jajnik. Jak robili mi laparoskopię 2 lata temu, to usunęli część jajnika...i od tamtej pory on nie pracuje. także nawet nie badam AMH, bo na pewno nie jest wysokie.
A więc w przyszłym tygodniu zrobię te badania, poczekam na okres, zacznę brać te leki co mi kazała(modulator homocysteiny, metyle, metformax,aromek x2, acard), wezmę intralipid i będziemy próbować. Jeśli się nie powiedzie, to ten "skreczing" (sorry nie wiem jak to się pisze,więc piszę fonetycznie).
I żeby nie było, nie promuję kolejnego lekarza Ale myślę,że jest godna uwagi
A jeszcze jedno-Te przeciwciała przeciwłożyskowe i przeciwplemnikowe mam zrobić tylko ja. Nawet nie wiedziałam,że mąż też może je robić??
Ostatnia edycja:
@burczuś najważniejsze że coś się dzieje
@marshia jak musisz się podrasowac to to zrób, a jak będą ci kazać "jesc mrowki" to zamknij oczy i tez to zrób
@bertha hop hop
@Porzeczka1234 to ja też poproszę, to chyba oczywiste
Miłego dnia :*
@marshia jak musisz się podrasowac to to zrób, a jak będą ci kazać "jesc mrowki" to zamknij oczy i tez to zrób
@bertha hop hop
@Porzeczka1234 to ja też poproszę, to chyba oczywiste
Miłego dnia :*
mała79
zdjęcia super, laska z Ciebie miło Cię poznać@dżoł , @burczuś, @roxie123, @Ilis22, @mała79 ,@iveo @anetkruczek @ovli22 wysłane na priv ale jak nie doszło to się poddaję
@bobasek1990 niestety tylko spokój nas uratuje kochana połóż się zrób sobie herbatę przeczekaj ile bierzesz magnezu
reklama
Podziel się: