reklama
To jest tez heparyna tylko nie wiem czy to tylko inna nazwa czy rożna się tez jakimiś innymi czynnikami ?!
Anetka będę w Polsce w grudniu odezwę się do ciebie i jak będziesz miała jeszcze ta heparynę to wyślesz mi na mój Pl adres Ok
Dziękuje ci bardzo
A ja ten lek sprawdzę tobie a masz może zdjęcia opakowania .
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
roxie123
Fanka BB :)
@mała79 dziękuję :* jestem pozytywnie nastawiona dużo we mnie radości ostatnio i spokoju ducha aczkolwiek nie nastawiam się , ze mam mieć dziecko juz teraz , że musza byc te 2 kreski , bo nigdy nie jest tak na zawołanie ...ale jak będą to i radość będzie ) Tobie również życzę tych 2 kreseczek w końcu się pojawią :* zdrówka ! ...co do TSH jest ok , ono często skacze nigdy nie jest takie samo , ja kontroluję ciągle , bo przy ciąży leci mi do góry mimo leków i obawiam się , że to główna przyczyna moich niepowodzeń
@anetkruczek łojoj a gdzie to taką dostać z liści malin ?
@ovli22 ja biorę dupka 2x1 też mi się wydaje , że większą dawke heparyny potrzebujesz ... i raczej nie można mieszać zastrzyków i brac na zmianę raz clexane a raz inny lek :/
@ovli22 ja biorę dupka 2x1 też mi się wydaje , że większą dawke heparyny potrzebujesz ... i raczej nie można mieszać zastrzyków i brac na zmianę raz clexane a raz inny lek :/
Proszę mam to
@roxie123 możesz iść na pole i poszukać liści zalać wrzątkiem i włala jest albo kupić gotowy preparat w sklepie hmm z ziołami zdrową żywnością
@roxie123 możesz iść na pole i poszukać liści zalać wrzątkiem i włala jest albo kupić gotowy preparat w sklepie hmm z ziołami zdrową żywnością
Załączniki
@mała79 dziękuję :* jestem pozytywnie nastawiona dużo we mnie radości ostatnio i spokoju ducha aczkolwiek nie nastawiam się , ze mam mieć dziecko juz teraz , że musza byc te 2 kreski , bo nigdy nie jest tak na zawołanie ...ale jak będą to i radość będzie ) Tobie również życzę tych 2 kreseczek w końcu się pojawią :* zdrówka ! ...co do TSH jest ok , ono często skacze nigdy nie jest takie samo , ja kontroluję ciągle , bo przy ciąży leci mi do góry mimo leków i obawiam się , że to główna przyczyna moich niepowodzeń
No ale jaką dawkę bierzesz tego progesteronu 10 mg , 50 mg czy 100mg ?
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Proszę mam to
A tego leki co z uk potrzebujesz ?
omg nie nie mam po prostu w wynikach mam cały czas aktywnego herpesa i faszeruję się heviranem już któryś raz i nic to nie daje. Mój kolega co jest lekarzem w stanach mi napisał nazwę leku i żebym wzięła przez 7 dni podobno jest rewelacyjny... ale oczywiście lek jest dostępny w całej Europie oprócz polski k*** . A przez tego herpesa chyba mam błędy w komórkach tak myślę... i chcę się tego pozbyć.
roxie123
Fanka BB :)
@anetkruczek haha żebym ja wiedziała jakie to są sąsiadka ma maliny to takie zwykłe liście się zaparza ? xD bo ja to głupia jestem w tych tematach hehe
A co Ci dolega co to jest za dolegliwość ?
@ovli22 duphaston 10 mg x2
@roxie123 tak takie zwykłe. Tylko nazbieraj sobie jakieś ładne umyj porządnie
Łyżkę liści z malin (suszonych lub świeżych) zalej 1/2 szklanki wrzątku. Szklankę przykryj talerzykiem i odstaw na 10-15 minut. Napar przecedź i pij po kilka łyków w ciągu dnia.
Właśnie nic mi nie jest ale jak robiłam panel wirusów cytomelaglie różyczkę i toxo to po prostu tylko to mi wychodzi aktywne :/
Łyżkę liści z malin (suszonych lub świeżych) zalej 1/2 szklanki wrzątku. Szklankę przykryj talerzykiem i odstaw na 10-15 minut. Napar przecedź i pij po kilka łyków w ciągu dnia.
Właśnie nic mi nie jest ale jak robiłam panel wirusów cytomelaglie różyczkę i toxo to po prostu tylko to mi wychodzi aktywne :/
reklama
@anetkruczek haha żebym ja wiedziała jakie to są sąsiadka ma maliny to takie zwykłe liście się zaparza ? xD bo ja to głupia jestem w tych tematach hehe
@roxie kužwa to ja bore 50 mg raz dziennie a w tamtym miesiącu brałam 400 mg dop ha ha . Ja jestem niereformowana ha ha.bo taki tylko miałam od lekarza .
Anetka a napewno taka nazwa tego leku bo ja go wpisuje i nie widzie go . Zapytaj kolegi dokładnie czy na pewni taka nazwa to pójdę do apteki i zapytam Ok .
Podziel się: