reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia, cieszę się,że wizyta owocna!
Wiem właśnie,że większość z Was bierze clexane na noc,ale tak się zaczęłam zastanawiać czy nie lepiej brać na noc,jakbym chciała badać kiedyś anty xa np. Choć mój hematolog twierdził,że nie ma potrzeby tego badać. Wy badacie/badałyście to regularnie?
Ja w ogóle tego nie badam @Funia90 chyba miała badać ja tylko d-dimery, attp co 3 tygodnie

@magda1208 trzymam za Was kciuki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 dawaj mi tez fotę :)
@roxie123 szczepienia i wlewy są nie dla mnie ze względu na SM. Nie przez brak przeciwciał. Gdyby nie SM byłyby brane pod uwagę.
I wyskoczył tez, ze MTHFR nie jest wskazaniem do heparyny. Pai-1 wg jednej szkoły jest, wg innej nie. Na 100% wg wszystkich V leiden daje podstawy.
I po obejrzeniu moich wyników kazał mi brać tylko 0,4 folianu. Nie więcej.
I nie spytałam o acard :/ totalnue wypadło mi z głowy :/

@marshia bardzo sie ciesze ze lekarz Ci dal nadzieje kibicuje Ci ja tez mam na poczatku ciazy problem.

Kobitki powiedzcie mi kiedy zaczac brac acard przed staraniami? czy w trakcie ?? help bo juz mnie glowka rozbolala od tego narazie wizyty nie mam czekam do stycznia ale zastanawilam sie nad tym jak napisalyscie o acardzie.

@marshia to takie trochę błędne koło...ze da się i bez szczepień i wlewów, a jakby można bylo to co tam dawac hm dziwne no ale dobra ... oby dał cos co da efekt [emoji4]To tez nowość z mutacjami .
Ja nie wiem co lekarz to opinia lepiej się nie zastanawiać słuchać swojego...
W każdym razie aby do przodu

@zosiak acard biorę caly czas odstawiam tylko na @
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A myślicie, że lepiej brać acard na noc,a clexane na dzień czy na odwrót? czy ma to znaczenie?
Jak podaje się zastrzyk na pęknięcie nie ma bata,żeby pękły np. Po kilku h zamiast po 36-48? Boję się trochę że zmarnujemy cykl,że za późno się postaramy. Sama nie wiem. Rozumiem tok myślenia doktora,bo wiem,że codzienne seksy mogą trochę pogarszać nasienie,ponoć najlepiej co dwa dni. Tylko zapomniałam zapytać ,czy jest możliwość,że pęknie wcześniej..
@7Martynka88 , jak Twoje jajka?
@Ilis91 rozne jest podejscie lekarzy moj ostatni po potwierdzeniu pecherzyka wielkosci do pekniecia mielismy 3 dni pod rzad sie starac. Acard to nawet przed owu juz mialam brac.

Fanks a tak pol roku przed staraniami jak myslicie zaczac czy poczekac tak jeszcze z miesiac?
Ja mysle ze psychika tu bardzo duza odgrywa role i trzeba zaufac lekarzowi.

@roxie123 to kochana nie jest tak , że da się bez szczepień i wlewów itd niektóre wyniki wskazują , że najlepiej by było się np zaszczepić ale @masrhia nie może ze wzgledu na sm po drugi lekarz nawet Paśnki ,Malina czy Przybycień ktokolwiek inny nie da Ci pewności czy po jego leczeniu wszystko sie uda to jak ruletka oni działają swoimi schematami które w iluś tam procentach sprawdzonych na wielu pacjentach działają

@burczuś jak u Ciebie?

@zosiak nie ma to znaczenia ja brałam acard przez rok zanim zaszłam bez wskazań

@marshia ja wiem , że Paśnik nie daje clexan ale Ty go bierz bo wyniki w szpitalu były sama wiesz jakie

@zosiak ja myślę ze trzeba się słuchać lekarza który ma przed oczami nasze wyniki i odpowiada za leczenie , bo jednak każdy mówi co innego .
Hm nie wiem ja już biorę 5 miesiąc
@Porzeczka1234 no tak [emoji4] czasami trudno zrozumieć czym oni się sugerują grunt aby pomogło
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia super ze wizyta owocna i optymistyczna [emoji8] co to jest to imk? Badania musisz w lodzi robic czy u siebie mozesz?
@Ilis91 ja acardu nie bralam ostatnio a neoparin mialam od owu (wieczorem),
Jak mialam robiony ovitrelle to kazal sie starac na nastepny dzien wieczorem, nie wiem jaki Twoj m ma nasienie ale u nas byly bobosexy juz w dzien zastrzyku, dzien pozniej i w kolejny.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry