reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka, lenisz się:D

Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg :)

Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu :(

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec
Och kochana @kas90 ! Gratuluję z caaaaałego serca:* co za news:) nie dziwne co krzyczałaś:) my Cię rozumiemy:*
Ale się wzruszyłam:) dzięki że napisałaś:*

ROdzilam na oxy caly porod. W Nocy odeszly wody, nic sie nie dzialo, o 9 podali oxy i co probowali odłączyc to skurcze ustawaly. Bylam w sali sama z M, bo myslaly ze akcja slabo idzie, bo nie narzekam. Dopiero jak powiedzialam, ze mam parcie na stolec to się okazalo ze juz otwarcie na 7 i powoli zaczynają się parte.Bajbardziej denerowwalo, ze mialam ograniczone ruchy przez kroplowkę i non stop ktg.
CO MNIE odpiely radzily brac prysznic

@kas90 ja pierdziu... ale zaskok [emoji7][emoji179][emoji178] gratuluje Asiuli. Teraz to zaczynam sie bac normalnie. Cudo, cudo. Oby wiecej takich informacji.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A i moze sie komus przyda, na wstepie powiedzieli, ze zoo nie wchodzi w gre po clexane o 21.
Na szczescie nie bylo potrzebna. Koncze na dzis. Musimy odpoczac. Zaraz mi ją przyniosą a nic w nocy nie spalam i bolą teraz kosci :(

@kas90 jestes dzielna mamusia dalas rade :* takie wiadomosci sa cudowne ... dałaś mi mega motywację ! z resztą pisaliśmy co nieco na te tematy teraz tym bardziej 3mam się swoich założeń; *

Dziewczyny ja to ciemna jakaś chyba... co to jest zoo ? [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry