reklama
burczuś
Fanka BB :)
Och kochana @kas90 ! Gratuluję z caaaaałego serca:* co za news nie dziwne co krzyczałaś my Cię rozumiemy:*@nafoczka, lenisz się
Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg
Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu
CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec
Ale się wzruszyłam dzięki że napisałaś:*
ROdzilam na oxy caly porod. W Nocy odeszly wody, nic sie nie dzialo, o 9 podali oxy i co probowali odłączyc to skurcze ustawaly. Bylam w sali sama z M, bo myslaly ze akcja slabo idzie, bo nie narzekam. Dopiero jak powiedzialam, ze mam parcie na stolec to się okazalo ze juz otwarcie na 7 i powoli zaczynają się parte.Bajbardziej denerowwalo, ze mialam ograniczone ruchy przez kroplowkę i non stop ktg.
CO MNIE odpiely radzily brac prysznic
CO MNIE odpiely radzily brac prysznic
A i moze sie komus przyda, na wstepie powiedzieli, ze zoo nie wchodzi w gre po clexane o 21.
Na szczescie nie bylo potrzebna. Koncze na dzis. Musimy odpoczac. Zaraz mi ją przyniosą a nic w nocy nie spalam i bolą teraz kosci
Na szczescie nie bylo potrzebna. Koncze na dzis. Musimy odpoczac. Zaraz mi ją przyniosą a nic w nocy nie spalam i bolą teraz kosci
roxie123
Fanka BB :)
@kas90 jestes dzielna mamusia dalas rade :* takie wiadomosci sa cudowne ... dałaś mi mega motywację ! z resztą pisaliśmy co nieco na te tematy teraz tym bardziej 3mam się swoich założeń; *
Dziewczyny ja to ciemna jakaś chyba... co to jest zoo ? [emoji14]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja to ciemna jakaś chyba... co to jest zoo ? [emoji14]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: