reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A już mu powiedziałam że najważniejsza recepta jeszcze mnie stać na parę zastrzyków ale też powinnam mieć tona ryczałt. Szczepilam się u maliny mój mlr z kwietnia 42 miałam 4 miesiące ale nie zaszłam w ciążę więc się doszczepiam w sierpniu malina każe w ciąży się doszczepic żeby to mlr nie spadło i była ochrona zarodka ale ja się ostatnio w 5 tyg doszczepiam a na drugi dzień zaczęłam ronic i teraz się boję nie wiem co robić @kas90 udało się bez szczepień

reklama
@bobasek1990 a Ty masz coś z krzepliwoscia ? Bo często jak ma się mutacje czy coś to jest podstawą żeby dać zniżkę . Pogadaj z lekarzem wiadomo że wykupisz ale jednak przez całą ciaze tych zastrzyki jest . Rozumiem , to musisz zdecydować czy się szczepic czy nie co będzie lepsze dla Ciebie... podziwiam nie wiem czy bym się odważyła na taki krok [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mutacje i trombofilie dlatego bez heparyny się nie obejdzie a co do szczepienia jeszcze mam parę dni żeby to przemyśleć ale ciężko jest mi zaryzykowac a z drugiej strony jak mrl spadnie i mój organizm zacznie odrzucac ciążę ehhh

@bobasek1990 mlr w ciazy wzrasta od 5tygodnia. Dlatego wyzsze poronienie i tak podbudowuja mlr nawet jak sie nie szczepisz. Ja z mlr ok 36%. Nataniel walczy z brzuchem i ciagle cisnie sie na szyjke. Chyba wziol sobie do serca slowa tatusia, ze juz moze sie urodzic. Rozwaz szczepienie skoro sie boisz. Moze zapytaj Maline jak to doszczepianie w poprzedniej ciazy mialo sie do poronienia. A jak masz trabofilie, to lekarz musi ci heparyne dac na ryczalt. Jak nie chce to postrasz go, ze zglosisz to w nfzecie. Pozatym mozesz w nfz opisac swoja historie i oni moga przyznac ci ryczalt.

@matulkaa caly dzien popijaj wode malymi lyczkami poczujesz sie nieco lepiej. Moze byc nawet ciepla z czajnika. Ja dzieki temu jakos zyje i troche mi mdlosci odpuscily

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kupię sobie jedno opakowanie to będę miała na 10 dni a w tym czasie chyba już pojadę do maliny
Bete powtórzę chyba w czwartek bo bardzo mnie stresuję a później to już usg
@marshia biorę 15 encortonu
A co do mojego miejscowego lekarza nawet z nim na temat szczepień nie wchodzę bo on to by mi prowadził ciążę na acardzie i dupku może ewentualnie heparyna w ostatniej pytał po co encorton a w tej mam jeszcze glukophage metyle Wit d

@nafoczka prawda[emoji4]ale czasem polecam zapamietac firme i luknac ile kosztuje w necie bo zdarza sie ,ze dorwiesz taniej[emoji6]
@roxie123 radicala uzywlam ,jest fajana[emoji4]ja mialam taka wcierke do skory glowy

@marshia przykro mi ,ze masz tyle stresow,mam nadzieje,ze Pasnik cos Ci doradzi a Twoj gin lub invimed tez zadzialaja odpowiednio.[emoji4]
Popatrz na @matulkaa juz sa tak daleko[emoji5]wyniki to tylko cyferki,a potrzebujemy jednego dprodnego jajka i plemniora[emoji6]

@bobasek1990 super[emoji5]

@llis91 tule mocno[emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie same źle wieści... wczoraj byłam u cioci w szpitalu,przeczytałam jej PETa i ma przerzuty do kości,ten guz w plucach to też przerzut,a w drugiej piersi nowe raczysko. Nie mam słów. Dziś rano telefon od taty i słowa "babcia odeszła".... ciągle nie dowierzam,jeszcze wczoraj ją widziałam,a dziś jej nie ma... :( nie wiem czy mam siły i chęci się teraz starać o dziecko. Jutro mam monitoring. Jajniki mało co kłują,więc nie wiem czy tam w ogóle coś rośnie. Jakoś to wszystko zeszło teraz na dalszy plan.. @roxie123, super z tą pielgrzymką. Cieszę się,że zebrałaś nowe siły i odwagę do walki.
@bobasek1990 , piękna beta,aby tak dalej.
@marshia, spokojnie, widzisz.. dziewczyny z mniejszą rezerwą zachodzą w ciążę i rodzą dzieciaczki. Życzę owocnej wizyty w środę!
@burczuś, kciuki za wizytę!
@nevergiveup, skąd jesteś? Kto Ci zlecił accofil?
@melania86 , gratuluje Syneczka!
@nafoczka , dziękuję za dostęp do zamkniętego wątku.
Przykro mi , że tak się dzieje w Twojej rodzinie :(
A co ze staraniami musisz pomyśleć, czy jesteś gotowa na nie teraz czy jest Ci zbyt ciężko .
Ja myślę, ze powinnaś pomyśleć o sobie , zadbać o siebie , bo widzę , że jesteś dobrym człowiekiem i bierzesz na siebie choroby innych ... niestety nie masz na to wpływu :( pomyśl o swoich potrzebach też , bo nigdy nie wiemy co nas czeka a czas ucieka ...
Przytulam Cię mocno ;*
Wyrazy współczucia dla całej rodziny

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry