reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A już mu powiedziałam że najważniejsza recepta jeszcze mnie stać na parę zastrzyków ale też powinnam mieć tona ryczałt. Szczepilam się u maliny mój mlr z kwietnia 42 miałam 4 miesiące ale nie zaszłam w ciążę więc się doszczepiam w sierpniu malina każe w ciąży się doszczepic żeby to mlr nie spadło i była ochrona zarodka ale ja się ostatnio w 5 tyg doszczepiam a na drugi dzień zaczęłam ronic i teraz się boję nie wiem co robić @kas90 udało się bez szczepień

reklama
@bobasek1990 a Ty masz coś z krzepliwoscia ? Bo często jak ma się mutacje czy coś to jest podstawą żeby dać zniżkę . Pogadaj z lekarzem wiadomo że wykupisz ale jednak przez całą ciaze tych zastrzyki jest . Rozumiem , to musisz zdecydować czy się szczepic czy nie co będzie lepsze dla Ciebie... podziwiam nie wiem czy bym się odważyła na taki krok [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mutacje i trombofilie dlatego bez heparyny się nie obejdzie a co do szczepienia jeszcze mam parę dni żeby to przemyśleć ale ciężko jest mi zaryzykowac a z drugiej strony jak mrl spadnie i mój organizm zacznie odrzucac ciążę ehhh

@bobasek1990 mlr w ciazy wzrasta od 5tygodnia. Dlatego wyzsze poronienie i tak podbudowuja mlr nawet jak sie nie szczepisz. Ja z mlr ok 36%. Nataniel walczy z brzuchem i ciagle cisnie sie na szyjke. Chyba wziol sobie do serca slowa tatusia, ze juz moze sie urodzic. Rozwaz szczepienie skoro sie boisz. Moze zapytaj Maline jak to doszczepianie w poprzedniej ciazy mialo sie do poronienia. A jak masz trabofilie, to lekarz musi ci heparyne dac na ryczalt. Jak nie chce to postrasz go, ze zglosisz to w nfzecie. Pozatym mozesz w nfz opisac swoja historie i oni moga przyznac ci ryczalt.

@matulkaa caly dzien popijaj wode malymi lyczkami poczujesz sie nieco lepiej. Moze byc nawet ciepla z czajnika. Ja dzieki temu jakos zyje i troche mi mdlosci odpuscily

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kupię sobie jedno opakowanie to będę miała na 10 dni a w tym czasie chyba już pojadę do maliny
Bete powtórzę chyba w czwartek bo bardzo mnie stresuję a później to już usg
@marshia biorę 15 encortonu
A co do mojego miejscowego lekarza nawet z nim na temat szczepień nie wchodzę bo on to by mi prowadził ciążę na acardzie i dupku może ewentualnie heparyna w ostatniej pytał po co encorton a w tej mam jeszcze glukophage metyle Wit d

@nafoczka prawda[emoji4]ale czasem polecam zapamietac firme i luknac ile kosztuje w necie bo zdarza sie ,ze dorwiesz taniej[emoji6]
@roxie123 radicala uzywlam ,jest fajana[emoji4]ja mialam taka wcierke do skory glowy

@marshia przykro mi ,ze masz tyle stresow,mam nadzieje,ze Pasnik cos Ci doradzi a Twoj gin lub invimed tez zadzialaja odpowiednio.[emoji4]
Popatrz na @matulkaa juz sa tak daleko[emoji5]wyniki to tylko cyferki,a potrzebujemy jednego dprodnego jajka i plemniora[emoji6]

@bobasek1990 super[emoji5]

@llis91 tule mocno[emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie same źle wieści... wczoraj byłam u cioci w szpitalu,przeczytałam jej PETa i ma przerzuty do kości,ten guz w plucach to też przerzut,a w drugiej piersi nowe raczysko. Nie mam słów. Dziś rano telefon od taty i słowa "babcia odeszła".... ciągle nie dowierzam,jeszcze wczoraj ją widziałam,a dziś jej nie ma... :( nie wiem czy mam siły i chęci się teraz starać o dziecko. Jutro mam monitoring. Jajniki mało co kłują,więc nie wiem czy tam w ogóle coś rośnie. Jakoś to wszystko zeszło teraz na dalszy plan.. @roxie123, super z tą pielgrzymką. Cieszę się,że zebrałaś nowe siły i odwagę do walki.
@bobasek1990 , piękna beta,aby tak dalej.
@marshia, spokojnie, widzisz.. dziewczyny z mniejszą rezerwą zachodzą w ciążę i rodzą dzieciaczki. Życzę owocnej wizyty w środę!
@burczuś, kciuki za wizytę!
@nevergiveup, skąd jesteś? Kto Ci zlecił accofil?
@melania86 , gratuluje Syneczka!
@nafoczka , dziękuję za dostęp do zamkniętego wątku.
Przykro mi , że tak się dzieje w Twojej rodzinie :(
A co ze staraniami musisz pomyśleć, czy jesteś gotowa na nie teraz czy jest Ci zbyt ciężko .
Ja myślę, ze powinnaś pomyśleć o sobie , zadbać o siebie , bo widzę , że jesteś dobrym człowiekiem i bierzesz na siebie choroby innych ... niestety nie masz na to wpływu :( pomyśl o swoich potrzebach też , bo nigdy nie wiemy co nas czeka a czas ucieka ...
Przytulam Cię mocno ;*
Wyrazy współczucia dla całej rodziny

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry