reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 @bea25ta odnosnie Mszy to mi ksiadz w szpitalu powiedzial ze w dobie internetu jest strona msze online i jak sie taka obejrzy bo nie mozesz isc to to samo
@marshia wiadomo ze 10 lat czasu nie mamy ale ten wynik to nie 0 i licze ze jeszcze nam sie uda
Nie wiem jakie masz poglady na in vitro jakby co?
@roxie123 super avatarek i piekne te Twoje opowieści
@matulkaa ciesze sie bardzo ze to juz 22 tydzien!
@bertha co u Ciebie?
@burczus udanej wizyty

reklama
@nafoczka, lenisz się:D

Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg :)

Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu :(

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec

Załączniki

• tmp_10657-received_1754323467912113-974483178.jpeg
    tmp_10657-received_1754323467912113-974483178.jpeg
    117,3 KB · Wyświetleń: 146
:( :( :( jprd! U mnie kolejny zonk..... AMH 0,68 :( Niecałe 2 lata temu 1,7.
Załamka na całej linii.... w następnym cyklu zrobię jeszcze inhibinę B, bo trzeba znac dc, a teraz nie da się tego stwierdzić.
Jestem totalnie załamana
Kochana też czytałam że udaje się przy 0,5 a in vitro może to nie jest zły pomysł odpocznijcie i z nowym rokiem nowe plany jutro wizyta u paśnika czy środę on coś podpowie

@kas90 to już [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]
[emoji50] ale niespodzianka [emoji7] gratuluję świeżo upieczonej mamie [emoji8] niech się Asieńka zdrowo chowa. Pewnie, że to twój cud [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 O jaaaaacie !!! ale niespodzianka !!! <3 :*
Gratulacje ! ;* zdrówka dla Was ... piękny cud ;* brak słów ...
Popatrz tyle czekałaś na maleńką , a poród ekspresem taka nagroda :** bardzo się cieszę :)

@kas90 moje gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]jestem w szoku ,ze to juz ,caluj ja i przytulaj mocno[emoji8][emoji8][emoji8]
Ale sie wzruszylam[emoji5]cudownie

I w szoku jestem ,ze to juz[emoji4]nic nie mowilas ,ze akcja sie zaczyna[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 jeszcze trochę i Ty będziesz tak tulić swoją Asieńkę :*
Ja też się wzruszyłam bardzo :) to chyba przez to ,że znamy swoje historie przez to forum ...i takie cuda są niesamowite :)

reklama
Do góry