reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia myślę , że po tabletkach będzie ok i będziesz mogła czekać na @ ... czekam na info co powie Ci Paśnik , &&& abyś usłyszała coś co podniesie Cię na duchu ...
Do in vitro nie mam nic , ale osobiście raczej nigdy się nie podejmę

@pixi.nova co u Ciebie ?

reklama
@marshia proszę nie załamuj się aż tak bardzo wynikiem rezerwy. Jak mantrę będę przytaczać swój przykład. Jestem 4 lata od ciebie młodsza, a u mnie rezerwa to 0,43 :( Ale jak widać i przy takim wyniku można zajść w ciążę naturalnie. Silna z ciebie babka i z tą informacją sobie poradzisz. Bardzo ci życzę abyś i ty doczekała swojego małego cudu. Trzymam kciuki za wizytę u Paśnika.
@bobasek1990 piękna beta i progesteron też całkiem ok, gratuluję
@burczuś powodzenia na jutrzejszej wizycie, oby pojawił się jakiś plan działania

@roxie123 dobrze, dziękuję [emoji8] maleństwo kopie już dość wyraźnie, w piątek jedziemy potwierdzić płeć z połówkowego [emoji4] tylko strasznie dokucza mi zgaga. Pali niezależnie od rodzaju jedzenia [emoji26] nieraz cały dzień mam z głowy, ale nic to, ważne, że maluch zdrowo rośnie.
@roxie123 ty to już lada dzień zaczynasz cykl ze stymulacją, czy coś pomyliłam [emoji4]
@nevergiveup odzywaj się częściej [emoji4] fajnie byłoby śledzić twoje postępy w ciąży, z tego co pamiętam dzieli nas tylko kilka dni

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa który to już tydzień? :) imie wybrane ? [emoji4]
Oj zgaga nieprzyjemnie :/ oby dopuściła . Pij dużo wody [emoji4]
Nic nie pomyliłaś czekam na @ i startujemy [emoji4] niech juz przyjdzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa który to już tydzień? :) imie wybrane ? [emoji4]
Oj zgaga nieprzyjemnie :/ oby dopuściła . Pij dużo wody [emoji4]
Nic nie pomyliłaś czekam na @ i startujemy [emoji4] niech juz przyjdzie

U nas dokładnie 22+0 [emoji4] a co do tego jakie imię dostanie nasze maleństwo to trudny temat [emoji14] mamy z moim partnerem kompletnie inne preferencje. Ale czasu jest jeszcze sporo i do jakiegoś kompromisu musimy dojść [emoji4]

Powodzenia [emoji8] oby się udało.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 dzisiaj idę do lekarza po receptę na fraxiparine bo już mi się kończy i muszę się dwa razy kłóc bo mam 0.4 a biorę 0.6 ale już mnie wkurzył bo na ryczałt nie da bo musisz wszystko opisać
@Porzeczka1234 ja się szczepilam pod koniec sierpnia i mam dylemat co z doszczepianie w ciąży bo ostatnio się doszczepiam a rano obudziłam się już z bólami krew i poronilas dlatego się teraz boję tego nie wiem co robic

reklama
@bobasek1990 nie wiem od czego to zależy mi clexane 0.4 pisze z ryczałtem tak jak wszystkie inne leki :/ powodzenia na wizycie ; * o co chodzi z tymi szczepieniami ?

Do góry