Ty już Marshia do domku idź bo już dość szpital na koszty naciągnęłaś [emoji28]
Ile oni na ciebie tabletek musieli użyć ! Już nie wspomnę o zajmowanym łożu [emoji79][emoji79] śniadankach i obiadkach [emoji79]
Możliwe , że jutro albo nawet dzisiaj będziesz w wieczornych wiadomościach [emoji12]i wszyscy będą klaskać jak będziesz wychodzić
Dziewczyny przestańcie się przejmować czy poród SN czy Cc ! Nie macie większych zmartwień ?Przecież najważniejsze aby dzieciątko było zdrowe i mamusie tez .
Nie oszukujemy się ale każdy poród jest ciężki i nie można mówić , że nie czuje się matka bo nie rodziłam naturalne !!!! Hola hola a ile się męczyłaś , żeby w ta ciąże zajść i donosić to trzeba być silnym mentalne , fizyczne i psychicznie . Cieszcie się , ze macie możliwość codziennego tulenia waszego dziecka , patrzenia jak rośnie i się zmienia jak się uśmiecha i płacze . O co kaman ?!
@porzeczka napisała co za różnica która dziurą ! Aby zdrowe ! I bardzo dobrze napisała !!! Zdrowie ponad wszystko .
Ja wam powiem szczerze , że bardzo boje się porodu naturalnego ...bardzo się boje i nie wykluczam cc bo chce się czuć bezpieczne i niechciałbym żeby mojemu malutkiemu dziecku cokolwiek się stało !! Choćby jeden włosy z głowy spadł bez znaczenia czy będzie łyse czy z włosami !! Wszystkie włosy maja być na miejscu
Tyle ryzykujemy sama ciąża tyle czekamy na te maleństwo ! Dziewczyny wybierzmy drogę bezpieczna a nie co by się chciało a ci by się nie chciało .
Oglądaliście wczytaj uwagę ! Na TVN
Była reportaż o chłopaku który zabił konkubenta matki a matkę zranił .
Tak mnie to poruszyło ze nie mogłam spać w nocy ! Jak mi okropne żal tego 19-sto letniego chłopaka .
Tak matka mu zgotowała tak życie i dzieciństwo a on biedny chodził do pracy i do szkoły ! Kupował jedzenie dla pijaków ! Opłacał rachunki a ci jescze go okradali i wyzywali .
Jak on musiałbyś psychiczne zdołowany żeby się posunąć do takich czynów .
Matka powinna dostać z liścia i kopa w ******* . Sorki ale jestem tak poruszona tym !!
Dość ze zniszczyła mu dzieciństwo to jeszcze teraz grozi mu dożywocie !!!
Jak nie oglądaliście to na YouTube jest powtórka !!!
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe