reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 - to daj mi trochę tego cyca, bo u mnie małe wydmuszki ahahhah
@Porzeczka1234 - mi się też takie duże dzieci, które pragną cyca, średnio podobają. nie wyobrażam sobie u siebie kiedyś takiej sytuacji... widzę u znajomej co 2 latka na cycu potrafi robić... a co dopiero 4 letnie dziecko...

@marzycielka81 - wiele przeszłaś, ale najważniejszy jest Twój skarb! ;* <3

reklama
1508502208-aaaaaa.jpeg

Bierz kochana ile potrzebujesz ;)
Do mojego wzrostu mam definitywnie za duże ale to genetyczne po babci i mamusi ha ha a wzrost i karnacja po tatusiu [emoji33]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Wiecie co... im więcej media się promują, tym bardziej mam wrażenie , że jest coraz więcej psychicznych ludzi ... np.
Link do: Sama zrobiła sobie aborcję. Wszystko pokazała na Instagramie [18+]

Co lepsze świat w większości przystaje na takie rzeczy... ja rozumiem kobieta ma prawo decydować , ale nie o czyimś życiu ...[*] dla wszystkich Aniołków , które mordują "matki" ...

...wg to jest niesamowite ,że jedziemy , wynikło to z nieprawdopodobnego zbiegu zdarzeń... ale chyba tak miało być ...jestem szczęśliwa bardzo potrzebuję tego wyjazdu ...
Będę Was mieć w myślach i intencji ...wszystkie , które czekają rozwiązania i wszystkie , które czekają na pojawienie się 2 kreseczek i tych na początku drogi ;*

Ostatnia edycja:
@ovli22 ale laska z Ciebie [emoji6]
nie moge sie doczekac az bede dodana na prywatny watek i wszystkie dziewuszki "poznam" [emoji6]
mozna dodac tam swoje zdjecie sprzed roku ? bo to ostatnie, gdzie wygladam jak czlowiek [emoji23]

Kochana wrzucaj zdjęcia takie jakie chcesz ;) nawet z 15 lat :)

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ty już Marshia do domku idź bo już dość szpital na koszty naciągnęłaś [emoji28]
Ile oni na ciebie tabletek musieli użyć ! Już nie wspomnę o zajmowanym łożu [emoji79][emoji79] śniadankach i obiadkach [emoji79]
Możliwe , że jutro albo nawet dzisiaj będziesz w wieczornych wiadomościach [emoji12]i wszyscy będą klaskać jak będziesz wychodzić ;)

Dziewczyny przestańcie się przejmować czy poród SN czy Cc ! Nie macie większych zmartwień ?Przecież najważniejsze aby dzieciątko było zdrowe i mamusie tez .
Nie oszukujemy się ale każdy poród jest ciężki i nie można mówić , że nie czuje się matka bo nie rodziłam naturalne !!!! Hola hola a ile się męczyłaś , żeby w ta ciąże zajść i donosić to trzeba być silnym mentalne , fizyczne i psychicznie . Cieszcie się , ze macie możliwość codziennego tulenia waszego dziecka , patrzenia jak rośnie i się zmienia jak się uśmiecha i płacze . O co kaman ?!

@porzeczka napisała co za różnica która dziurą ! Aby zdrowe ! I bardzo dobrze napisała !!! Zdrowie ponad wszystko .

Ja wam powiem szczerze , że bardzo boje się porodu naturalnego ...bardzo się boje i nie wykluczam cc bo chce się czuć bezpieczne i niechciałbym żeby mojemu malutkiemu dziecku cokolwiek się stało !! Choćby jeden włosy z głowy spadł bez znaczenia czy będzie łyse czy z włosami !! Wszystkie włosy maja być na miejscu ;)
Tyle ryzykujemy sama ciąża tyle czekamy na te maleństwo ! Dziewczyny wybierzmy drogę bezpieczna a nie co by się chciało a ci by się nie chciało .

Oglądaliście wczytaj uwagę ! Na TVN
Była reportaż o chłopaku który zabił konkubenta matki a matkę zranił .
Tak mnie to poruszyło ze nie mogłam spać w nocy ! Jak mi okropne żal tego 19-sto letniego chłopaka .
Tak matka mu zgotowała tak życie i dzieciństwo a on biedny chodził do pracy i do szkoły ! Kupował jedzenie dla pijaków ! Opłacał rachunki a ci jescze go okradali i wyzywali .
Jak on musiałbyś psychiczne zdołowany żeby się posunąć do takich czynów .
Matka powinna dostać z liścia i kopa w ******* . Sorki ale jestem tak poruszona tym !!
Dość ze zniszczyła mu dzieciństwo to jeszcze teraz grozi mu dożywocie !!!

Jak nie oglądaliście to na YouTube jest powtórka !!!

Ovli a która z nas napisała z nas że nie czuje się matka bo nie rodziła SN? Ja napisałam że czuje się jakbym zawiodła a nie że nie czuje się matka.... Ty boisz się panicznie sn i nie wykluczasz cc... A czytałaś możliwe powikłania po cesarce? Owszem jeżeli są wskazania nie ma dyskusji i wiadomo ze każdą się zgadza z uwagi na zdrowie Maleństwa czy swoje. Ale ja mam w rodzinie przypadek źle zrobionej cesarski gdzie po dziś dzień ciotce mocz płynie po nogach ja w momencie nie pójdzie do łazienki, bo przy cc jej pęcherz uszkodzili. Owszem to są sporadyczne przypadki, ale podkreślam cc to operacja, poważna operacja. I jeszcze raz podkreślam - czuje się Matka po cc, to akurat nie ma nic do rzeczy...

@anetkruczek ja od 3:49 trzęsłam majtami ze strachu.... obok bohaterki nawrt nie stałam ;) A to, ze teraz jestem już w domu, a nie na sali pozabiegowej to jego decyzja, chociaż w przypadku innej pacjentki zrobiłby łyżeczkowanie. Wie, ze każdy miesiąc jest istotny. Chociaż ja już mówiłam, ze zróbmy i miejmy to z głowy. Wzięłam już 1 tabletkę Ergotaminy. Wieczorem druga i tak przez kilka dni. Na razie żadnych skurczy nie mam :/ Mam nadzieje, że na nie zareaguję już prawidłowo i nie będę wracać na oddział :(
@ovli22 lasencja z Ciebie :)

Edit: @bobasek1990 WARIATKO! ;) W 26 dc beta ponad 70 a Ty się smucisz???? Czekasz na bliźniaki czy liczysz na trojaczki odcrazu? Ze chcesz więcej??? ;)

Ovli a która z nas napisała z nas że nie czuje się matka bo nie rodziła SN? Ja napisałam że czuje się jakbym zawiodła a nie że nie czuje się matka.... Ty boisz się panicznie sn i nie wykluczasz cc... A czytałaś możliwe powikłania po cesarce? Owszem jeżeli są wskazania nie ma dyskusji i wiadomo ze każdą się zgadza z uwagi na zdrowie Maleństwa czy swoje. Ale ja mam w rodzinie przypadek źle zrobionej cesarski gdzie po dziś dzień ciotce mocz płynie po nogach ja w momencie nie pójdzie do łazienki, bo przy cc jej pęcherz uszkodzili. Owszem to są sporadyczne przypadki, ale podkreślam cc to operacja, poważna operacja. I jeszcze raz podkreślam - czuje się Matka po cc, to akurat nie ma nic do rzeczy...

Gdzieś się tam pojawiło to ! Odniosłam się do postów dziewczyn i każda ma swoje zdanie .
Ja boje się SN I zdaje sobie sprawę z powikłań po cc nie jestem głupia ! Napisałam że pójdę drogą która będzie bezpieczna nie tylko dla dziecka ale i dla mnie . Rozsądne podejście do sprawy i wybór mniszego zła tym będę się kierować a nie modą czy tradycjami .
I nie uważam żebyś zawiodła w czymkolwiek !
Uważam ze zrobiłaś wszystko co było w twojej mocy , żeby dziecko przyszli na świat całe i zdrowe i proszę cię nie zarzucaj sobie takich nie potrzebnych myśli .
Jesteś silna i nie jedna by się poddała .
I ja pisałam o sobie że nic nie spowoduje ze będę czuła ze zawiodłam !! Chyba że nie dam z siebie wszystkiego w staraniach o to jedyne malutkie serduszko i wtedy może się poddam i zawiodę z bezsilności .

Ostatnia edycja:
reklama
@ovli22 ... u mnie cycki przechodzą jakiś dziwny etap :D od ostatniej biochemicznej cały czas są jak bomby ...bolą , są żyły i wg co ja dużych nie mam B noszę , to musiałam kupić nowy stanik bo mnie gniotło ... nie wiem czy to hormony czy jaki kij , ale cycki mam ciążowe , więc na pewno nie będą dla mnie wskaźnikiem , że II kreski

@agatush :*
@bobasek1990 a jaka była beta wczesniej sprawdzałaś przyrost ? :* ale to chyba pierwsza Twoja...przepraszam tyle jest teraz informacji ,że się gubię troszkę

Do góry