reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi wszystko fajnie tylko dużo wyrzeczeń nas to kosztowalo nerwów i zdrowia ;/ ale jak wejdziemy będziemy sie cieszyć :D
@ovli22 ja oglądam sprawe dla reporterów i expr. reporterów i nie raz rycze jak oglądam bo to jest chore wszystko...

reklama
@Marthi wszystko fajnie tylko dużo wyrzeczeń nas to kosztowalo nerwów i zdrowia ;/ ale jak wejdziemy będziemy sie cieszyć :D
@ovli22 ja oglądam sprawe dla reporterów i expr. reporterów i nie raz rycze jak oglądam bo to jest chore wszystko...

@roxie ale ten reportaż bardzo mnie wzruszył i zdenerwował jednocześnie !!!
Ja myślałam , że się rozwyje !!
Ja nie wyobrażam sobie , żeby ten młody chłopak spędził resztę życia w więzieniu za jakiegoś alkoholika który mu życie zmarnował i go dręczył !!

Mam nadzieje , że sędzia będzie wyrozumiały !!!

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Hihi. @ovli22 to czekam na tv ;) właśnie wychodze. Normalnie wypisy koło 14-15. Pyta się babka z lozka obok co zrobiłam doktorkowi, ze przygotował wypis tak wcześnie :) Albo mnie tak lubi ;) Albo wręcz na odwrót. Ma już dość ;)
@Marthi do wszystkich moich problemów mam jeszcze podklejaną/zabezpieczaną już kilka razy siatkówkę. Wtedy poród SN jest zdecydowanie niewskazany. A winko stoi na półkach niedaleko kas :)@burczuś mayday uwielbiam. A byłaś na oknie na parlament? Jeszcze lepsze niż mayday :) polecam :)

U mnie nagła wiadomość jedziemy jutro z M na pielgrzymkę do Częstochowy Łagiewniki... ciocia gdzies załatwiła 2 ostatnie miejsca , także idę do sklepu się wyposażyć na drogę...wzruszyłam się bo bardzo chciałam jechać , bo akurat za tydzien rok po stracie naszego pierwszego Aniołka ...a niestety nie mamy dobrego samochodu na trase 5/6 h w jedną stronę ;/ ale udało się ! jedziemy wymodlić nasz cud i podziękować ,że jest jak jest , bo zawsze mogłoby być gorzej ...

@ovli22 najlepsze było z włosami :p:p:D super

Sędzia musi kierować się przepisami niestety a nie wyrozumiałością. 15 dostanie bo młody szkoda :(

@porzeczka to wszystko zależy od sędziego !
Wrażliwość tez jest ważna w tym zawodzie ! Sędzia tez jest człowiekiem !
A chłopak był dręczony całe życie ! Zbrodnia w Afekcie !!
Coś w nim pękło i tak to się skończyło ! Myśle że nie dostanie 15 lat !!
Ostatnio matka która zabiła noworodka dostała 8 lat a powinna dostać 30 !! Świnia ! Nie obrażając świń ! Bo świnie to zwierzęta i to ich naturalne środowisko a człowiek czasami zachowuje się gorzej choć wie co jest dobre a co złe bo jest osoba rozumną a świnia nie .

Jaki lekarz może mi przepisać fragmin ? Jakikolwiek ? Czy muszę iść do immunologa lub ginekologa ?

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Wariatka :p :D uwielbiam twoje poczucie humoru

@ovli22 żeby to było takie proste czlowieka zabił pamiętaj mimo, że to może nie był dobry człowiek to jednak czyjś syn może i ojciec. Nie wiem gdzie 8 lat zamiast 30 lat u nas prawo takie że za zabójstwo do 25 lat jeśli coś może złagodzić "serce sędziego" i karę to młody wiek, znety itd ale mniej niż 15 raczej nie dostanie.może dostać ewentualnie warunkowe przedterminowe zwolnienie troszkę się w tych tematach orietuje liznełam tą dziedzinę na studiach
Ps ale życzę mu jak najlepiej bo lekko nie miał smutne to bardzo

Ostatnia edycja:
reklama
Wariatka :p :D uwielbiam twoje poczucie humoru

@ovli22 żeby to było takie proste czlowieka zabił pamiętaj mimo, że to może nie był dobry człowiek to jednak czyjś syn może i ojciec. Nie wiem gdzie 8 lat zamiast 30 lat u nas prawo takie że za zabójstwo do 25 lat jeśli coś może złagodzić serce sędziego i karę to młody wiek, znety itd ale mniej niż 15 raczej nie dostanie.może dostać ewentualnie warunkowe przedterminowe zwolnienie troszkę się w tych tematach orietuje liznełam tą dziedzinę na studiach

Było w tv o tej matce ze 8 lat dostała !

Zobaczymy co będzie dalej z tym chłopakiem ..
myśle że wiezienie go jeszcze bardzie zdemoralizuje on z tamtąd wyjdzie gorszy bez przyszłości , bez nadziei .
Jemu potrzeby jest psycholog i to bardzo dobry .

Do góry