reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi wszystko fajnie tylko dużo wyrzeczeń nas to kosztowalo nerwów i zdrowia ;/ ale jak wejdziemy będziemy sie cieszyć :D
@ovli22 ja oglądam sprawe dla reporterów i expr. reporterów i nie raz rycze jak oglądam bo to jest chore wszystko...

reklama
@Marthi wszystko fajnie tylko dużo wyrzeczeń nas to kosztowalo nerwów i zdrowia ;/ ale jak wejdziemy będziemy sie cieszyć :D
@ovli22 ja oglądam sprawe dla reporterów i expr. reporterów i nie raz rycze jak oglądam bo to jest chore wszystko...

@roxie ale ten reportaż bardzo mnie wzruszył i zdenerwował jednocześnie !!!
Ja myślałam , że się rozwyje !!
Ja nie wyobrażam sobie , żeby ten młody chłopak spędził resztę życia w więzieniu za jakiegoś alkoholika który mu życie zmarnował i go dręczył !!

Mam nadzieje , że sędzia będzie wyrozumiały !!!

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Hihi. @ovli22 to czekam na tv ;) właśnie wychodze. Normalnie wypisy koło 14-15. Pyta się babka z lozka obok co zrobiłam doktorkowi, ze przygotował wypis tak wcześnie :) Albo mnie tak lubi ;) Albo wręcz na odwrót. Ma już dość ;)
@Marthi do wszystkich moich problemów mam jeszcze podklejaną/zabezpieczaną już kilka razy siatkówkę. Wtedy poród SN jest zdecydowanie niewskazany. A winko stoi na półkach niedaleko kas :)@burczuś mayday uwielbiam. A byłaś na oknie na parlament? Jeszcze lepsze niż mayday :) polecam :)

U mnie nagła wiadomość jedziemy jutro z M na pielgrzymkę do Częstochowy Łagiewniki... ciocia gdzies załatwiła 2 ostatnie miejsca , także idę do sklepu się wyposażyć na drogę...wzruszyłam się bo bardzo chciałam jechać , bo akurat za tydzien rok po stracie naszego pierwszego Aniołka ...a niestety nie mamy dobrego samochodu na trase 5/6 h w jedną stronę ;/ ale udało się ! jedziemy wymodlić nasz cud i podziękować ,że jest jak jest , bo zawsze mogłoby być gorzej ...

@ovli22 najlepsze było z włosami :p:p:D super

Sędzia musi kierować się przepisami niestety a nie wyrozumiałością. 15 dostanie bo młody szkoda :(

@porzeczka to wszystko zależy od sędziego !
Wrażliwość tez jest ważna w tym zawodzie ! Sędzia tez jest człowiekiem !
A chłopak był dręczony całe życie ! Zbrodnia w Afekcie !!
Coś w nim pękło i tak to się skończyło ! Myśle że nie dostanie 15 lat !!
Ostatnio matka która zabiła noworodka dostała 8 lat a powinna dostać 30 !! Świnia ! Nie obrażając świń ! Bo świnie to zwierzęta i to ich naturalne środowisko a człowiek czasami zachowuje się gorzej choć wie co jest dobre a co złe bo jest osoba rozumną a świnia nie .

Jaki lekarz może mi przepisać fragmin ? Jakikolwiek ? Czy muszę iść do immunologa lub ginekologa ?

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Wariatka :p :D uwielbiam twoje poczucie humoru

@ovli22 żeby to było takie proste czlowieka zabił pamiętaj mimo, że to może nie był dobry człowiek to jednak czyjś syn może i ojciec. Nie wiem gdzie 8 lat zamiast 30 lat u nas prawo takie że za zabójstwo do 25 lat jeśli coś może złagodzić "serce sędziego" i karę to młody wiek, znety itd ale mniej niż 15 raczej nie dostanie.może dostać ewentualnie warunkowe przedterminowe zwolnienie troszkę się w tych tematach orietuje liznełam tą dziedzinę na studiach
Ps ale życzę mu jak najlepiej bo lekko nie miał smutne to bardzo

Ostatnia edycja:
reklama
Wariatka :p :D uwielbiam twoje poczucie humoru

@ovli22 żeby to było takie proste czlowieka zabił pamiętaj mimo, że to może nie był dobry człowiek to jednak czyjś syn może i ojciec. Nie wiem gdzie 8 lat zamiast 30 lat u nas prawo takie że za zabójstwo do 25 lat jeśli coś może złagodzić serce sędziego i karę to młody wiek, znety itd ale mniej niż 15 raczej nie dostanie.może dostać ewentualnie warunkowe przedterminowe zwolnienie troszkę się w tych tematach orietuje liznełam tą dziedzinę na studiach

Było w tv o tej matce ze 8 lat dostała !

Zobaczymy co będzie dalej z tym chłopakiem ..
myśle że wiezienie go jeszcze bardzie zdemoralizuje on z tamtąd wyjdzie gorszy bez przyszłości , bez nadziei .
Jemu potrzeby jest psycholog i to bardzo dobry .

Do góry