reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
NELI cudna!!!!!!!!! gratuluje jeszcze raz
gogac najpierw stwórz sobie suwaczek potem skopiuj bbcode i wklej w panelu użytkowinka Moje ustawienie edytuj sygnature i tam to wklej
edit
JA pierdziele Alokin 32 tygodie jutro wskakują!! Kto nastepny Ty misiejek cz Zula z blizniakami?
Wogole jak sie czujecie cieżarówki chudzielce

Kaira no niestety ja wypadam na samym końcu a nie ukrywam że chciałabym jak najwcześniej mieć cc no ale moja Pani gin chce czekać do samego końca czyli 39tc :-(

Neli cudna córunia :-D

Kaira ja też się zastanawiałam która następna:) Zula Tobie proponują CC?? Bo z bliźniakami to raczej tak jest....;-)

Gogac super że na prenatalnych wszystko dobrze- nie mogło być inaczej:-)

reklama
Do góry