reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

hej dziewxzyny!

Madziu - wierzę mocno, że będziemy szczęśliwie tulić swoje dzieci w maju 2015 ;) :*
Kruszka - wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy ślubu!!! Wybawcie się na weselu, dziecię Wasze da radę! :*
Koszczyku - a ciążę wykluczasz w tym cyklu?
Truskawka - siooo do męża;p a nie tu na fb przesiadujesz. PS Sprawdź zaproszenie na fb, bo chyba cię znalazłam ;)

U mnie nic. Oprócz sikania i braku okresu żadnych innych objawów.
Wizyta dopiero w środę...

Niebawem wszystkich świętych, to przynajmniej na cmentarzu będzie "ładnie". Większość ludzi chodzi raz do roku, więc w sumie dobrze, że jest takie święto, bo chociaż raz wysprzątają i zapalą znicz... Nie wiem, ja jakoś nie potrafię pojąć. Dla mnie chodzenie do Stasia jest formą terapii.. chodzę do niego na ploty ;p wszystko mogę mu powiedzieć, mogę się wypłakać.. dbam, żeby było czysto... szkoda, że inni nie dbają.. zastanawiam się po co w takim razie stawiają nagrobki? Jest obok Stasia grób dzieciątka, nikt nie przychodzi. No może raz na miesiąc? I odpala ten sam wkład, bo trochę jest na dnie... nie posprząta, nie umyje nic....albo groby po poronieniu.. ktoś chciał, pochował i teraz nie przychodzi.. to po co?eh....

Miłego weekendu dziewczyny!

reklama
Enya, zobacz mój był młodszy od Basi o kilka dni a w szpitalu był 19 dob, chłopcy są leniwi i słabsi po prostu :)ja też brałam wszy st kie witaminy :) i niech nie łapią dola bo już niedługo w domu będą...

Witajcie!

Ale tu się dzieje ;) Kilka dni mnie nie było, a tu same dobre wieści!:)
Wszystkim "nowym" Mamusiom gratuluje! :)
Madziu, ściskam! Wierzę, że wszystko będzie dobrze!:)
Alusiu - kiedy testujesz? :)
Kruszka - trzymam kciuki! :)
Gosiu - jak tam po wizycie u Maliny?

Pozdrawiam wszystkie :)

Cześć dziewczyny:-)
Magdach myślę o tobie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok ja też na początku nie wierzyłam w moja dzidzię:baffled: potem miałam z tego powodu wyrzuty sumienia niestety w naszym przypadku pozostaje tylko czekanie i życie od wizyty do wizyty....

Pietrucha ja objawów też za wiele nie mam myślę, że ten encorton też jakoś w pewien sposób zobojętnia nasze ciało

Truskawko molestuj męża:-):-):-):-):-)

Alusia 3mam kciuki za testowanie

AgnieszkaP myślę, ze jakby nie patrzyć twój wynik nie jest zły :-)

a ja bylam wczoraj na wizycie usg genetyczne myślałam, że umrę ze strachu ale jak na razie wszystko jest ok:-)

resztę dziewczyn sciskam

Moje szczęście; )

Załączniki

• 1412419109716.jpg
    1412419109716.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry