burczuś
Fanka BB :)
To ja też jeszcze się odniosę do CCTez sie wypowiem na temat cc. Oczywiscie ze chciałam rodzic sn, ale wyszlo jak wyszlo. Pierwsze cc wspominam dobrze, jesli chodzi w kwestii o bol. Z Adamem bylo gorzej. Dłużej mi zeszlo. Ale wszystko od poczatku sama przy nich robilam. Tylko pierwsza noc u nas zabieraja a potem pytaja czy sie chce miec dziecko przy sobie czy nie. Ja zawsze je zostawialam. Dla mnie ta jedna noc bez dzieci byla dziwna a co dopiero kolejna. Przy drygim cc byl.odstep prawie 4 lat. A.teraz 14 mc. Kazdy ma swoj prog bólu. Jedne szybko.dochodza do siebie inne gorzej. Np moja kuzynka po sn popekala miala 18 szwow i przez 2 tygodnie siedziala na kole ratunkowym bo myslala ze sie skicha z bolu. A ja na 5 dobe spalam juz na brzuchu. Ale ona np lepeiej wyglądała po porodZie niz przed a moja siostre jak brat zobaczyl po sn to powiedzial, ze lepszych do trumny wsadzaja
Agatus przykro, ze takie masz odczucia. Jestes najwspanialsza matka na.swiecie! Dalas zycie tak wspanialej istocie, że nie wazne która dziurą wyszla wazne ze jest i rosnie na pocieche rodzicow
Koncze, bo Adas rozwali mi lozeczko, a pasowalo by jeszcze dla tego malego szkraba w brzuszku je miec w calosci
Szłam do szpitala po terminie Miałam mieć wywoływany poród, a tu zaraz po badaniu zaczęłam nagle krawaić. Całej historii nie będę opisywać,ale mogło skończyć sie to tragicznie. I jak usłyszałam-natychmiast CC-to moja pierwsza myśl właśnie byłą taka,że jak to,że ja, była sportsmenka,że ja CC? ja nie dam rady SN?? I był taki zawód samą sobą. Ale że jestem osobą, która umie bardzo szybko sobie wszystko rozsądnie wytłumaczyć, to po krótkim czasie doszłam do tego,że lekarze wiedzą co robią. Trzeba im ufać. Tylko,że jestem cięta od pępka w dół,bo lecieli po starej bliźnie. I ta rana zaczęła mi się rozchodzić...i mam teraz niezły bliźniec. Ale mam to gdzieś Mam Natalkę. I to dla mnie jest najważniejsze I nawet czasami ubieram strój dwuczęściowy...i mam gdzieś,że patrzą mi się na brzuch Poważnie
Także na dzień dzisiejszy wogóle nie jest dla mnie istotne którym sposobem pojawia się dziecko na świecie Ważne,że się pojawia