@Maciejka78 - nie wiem kochana co Ci napisać
rozumiem doskonale Twój lęk, spowodowany brakiem objawów. Ale może to nie jest wyznacznik? Cholera. Może nie katuj się i idź na usg?
@Destino i
@kas90 - trudna decyzja przed Wami, przed
@Destino chyba szczególnie. Ahh, mam jednak nadzieje, że każda znajdzie najlepsze dla siebie rozwiązanie i dzieci urodzą się suuuper zdrowe i suuuuper zadowolone
Jak ich mamusie!
@Porzeczka1234 - oj taaa, i to nie jedyne przygody
@bea25ta - hahahah, nieee drugi M już chyba po lesie nie biega, pewności nie mam, bo kontaktu nie utrzymuje, ale wydaje mi się, że przy tych córkach się "wyprostował". Mega zakochany w nich jest, widziałam to jak mi opowiadał
A mój obecny Mężuś - oj tak, dobrze, że był taki uparty
))
@Funia90 - ojj, powiem Ci, że życzył mi dzidzi... Powiedziałam mu o moich "przebojach" w tych sprawach, jakoś nie czułam się z nim skrępowana tą rozmową i powiedział mi, że doczekam się, na pewno i będę najlepszą na świecie Mamusią.
Boże, oby kiedyś jego wróżka się sprawdziła, tak jak ta moja...
@marzycielka81 - nooo,
Co do Twoich przebojów - może odpuście na jakiś czas, na parę miesięcy starania? Wyleczcie się, wyprowadźcie "na prostą" i tak będzie lepiej? łatwiej?
@magda1208 -
@kas90 - ja trochę przeszłam ;p może dlatego teraz prowadzę nieco nudniejsze życie
hahah. Wiesz, teraz się z tego śmieję, ale wtedy... swoje przesłam jako gówniara.
@marshia - biedna Ty nasza
już nie wiem, co pisać, by Cię podnieść na duchu
@bobasek1990 - staraj się kochana nie martwić na zapas... ;* wiem, że trudno, ale bądź pozytywnych myśli!!!!
Dziewczyny, jakie wino pijecie na to endo? I co dokładnei jecie? Plis podrzućcie info, chyba zacznę się tym też szprycować
Dziewczyny, ostatnio mega zasmakowały mi
suszone morele. Jadłyście?
Dzisiaj przeczytałam o nich bdb informacje. Może też się z nimi zapoznajcie... Tylko pamiętajcie, kupujcie te ciemne suszone morele, a nie te suszone siarką (piękne jasnopomarańczowe).
Suszone morele to bogate źródło wartości odżywczych. Dietetycy zalecają aby jeść 10 suszonych moreli każdego dnia. Jako jedne z niewielu suszonych owoców mogą być spożywane przez osoby chore na cukrzycę. Są bardzo bogate w silny utleniacz - beta-karoten, witaminy A, B, C, E oraz żelazo, wapń, fosfor, potas i bor. Poza tym 100 gram suszonych moreli dostarcza do organizmu: 288 kcal, 62 g węglowodanów, 5,4 g białka, zaledwie 1,2 g tłuszczu oraz dużo błonnika. Suszone morele pozytywnie wpływają na pracę serca i obniżają ciśnienie krwi. Mają lekkie działanie przeczyszczające, ułatwiają wydalanie nadmiaru wody z organizmu i zapobiegają powstawaniu kamieni nerkowych. Poprawiają także wygląd skóry, zapobiegają jej starzeniu i są pomocne w walce z trądzikiem. Leczą anemię i są stosowane pomocniczo w leczeniu chorób oczu. Z uwagi na wysoką zawartość wapnia polecane są osobom zmagającym się z osteoporozą. Szczególnie polecane są kobietom w okresie menopauzy. Mają także właściwości zasadotwórcze, w związku z czym polecane są osobom z nadkwasotą żołądka oraz po wytężonym wysiłku fizycznym.
Polecam,
Marthi