reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 a czy to prawda , że po clo jest większe ryzyko poronienia ? ;/ o lol to ładnie hodowałaś :) a teraz obecna ciąża jest z naturalnego cyklu czy też po clo ? No ja endo tez mam wzorowe i nie chcę żeby coś się podziało :) co do zastrzyku na pęknięcie mój lekarz ma gabinet w szpitalu więc jak zajdzie potrzeba to mi na pewno wstrzykną :)
@dżoł dzięki za info :) ja mam brać 5-9dc po jednej tabletce

@roxie123 ja brałam pół roku clo. Zawsze po 2-3 pecherzyki dominujące - to specjalnie tak działa, żeby były i żeby zwiększyć szansę na ciążę. Z endo nigdy nie miałam problemów przy stymulacji. Ale w moim przypadku zaciążyć się z clo nie udało. Skutków ubocznych absolutnue żadnych nie odnotowałam.
Lamette tez brałam.
@iveo kciukaski za maluszka. Oby wszystko było ok. @magda1208 zdrówka :)
Co do sraczki..... u mnie jedyna reakcja na tabletki to właśnie to. Buahahahaha. Bo chyba od nich takie atrakcje. Chyba, ze stres :/
Miałam już rozmowę z anestezjologiem. Jestem ostatnia na planie na jutro - od 24:00 zero jedzenia, od 6:00 zero picia :(
Ale wciąż nam nadzieję, ze tego nie będzie :(

@marshia dzięki :) no nic zobaczymy jak na mnie podziała , czy podziała .
Miejmy nadzieję ,że Twój organizm przestanie walczyć :/ do jutra droga daleka także wszystko możliwe ...dajesz radę :**

@Porzeczka1234 kupie na pewno ale szarego chce[emoji5]jak w Kato to moze sobie osobiscie odbiore[emoji2]

@Destino moze bedzie duzym chlopczykiem [emoji5]alez sie ciesze [emoji4]teraz beda rosnac coraz szybciej[emoji7]

@bobasek1990 no to pieknie[emoji7]

@Marthi tak pislam o podejsciu do probkemow[emoji4]

@marshia jestes bardzo silna,ja Cie doskonale rozumiem,masz swoj cel i walczysz o niego[emoji5]

@bea25ta cudowne wiesci[emoji5]

@bertha trzymam mocno kciuki[emoji5]

Apropo sraczki ja mialam wczoraj i musialam szybko ,prawie jak na sygnale wracac do domu[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie - a dlaczego musisz brać to Clo i bez niego nie da rady?

@iveo - ja mam podobnie, ale z biegiem czasu się uspokajam, to trochę mija... aczkolwiek nie powiem bo... jakiś czas temu jak kochaliśmy się bez zabezpieczeń i potem (zaraz po) pomyślałam, że przecież mogłam przez to zaciążyć, to się popłakałam.
Mój M. nie wiem czy to widział czy nie, ale... nooo, masakra. Mimo, że było bardzo przyjemnie to potem... wpadłam w jakąś panikę, nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Straszne to było.

@marshia - &&& żebyś nie doczekała tego zabiegu.

@Funia90 - sraczka, normalna rzecz :D ahahah, ja mam często z nerwów :/ :( :D
.... i zawsze miałam przed usg..... i co chwile przed wizyta chodzilam do wc sprawdzac czy mam czysto bo sie bałam, ale to... pozostanie mi na bank do końca...

@bobasek1990 - kreska jak nic :) zazdroszczę i &&&&& trzymam!

reklama
@bobasek1990 super bardzo się cieszę trzymam kciuki, będzie dobrze.
@marshia bidulo, dzielna jesteś, ja tez bym tyle nie wytrzymała w szpitalu, no ale jeszcze jutro i będziesz fizycznie mieć to za sobą.
@roxie123 bo ja pochodze własnie z miasta szkła;) ale nie mieszkam tam już przeszło 15 lat, ale bywam kilka razy w roku u rodziców

Do góry