reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 a czy to prawda , że po clo jest większe ryzyko poronienia ? ;/ o lol to ładnie hodowałaś a teraz obecna ciąża jest z naturalnego cyklu czy też po clo ? No ja endo tez mam wzorowe i nie chcę żeby coś się podziało co do zastrzyku na pęknięcie mój lekarz ma gabinet w szpitalu więc jak zajdzie potrzeba to mi na pewno wstrzykną
@dżoł dzięki za info ja mam brać 5-9dc po jednej tabletce
@dżoł dzięki za info ja mam brać 5-9dc po jednej tabletce
marshia
@roxie123 ja brałam pół roku clo. Zawsze po 2-3 pecherzyki dominujące - to specjalnie tak działa, żeby były i żeby zwiększyć szansę na ciążę. Z endo nigdy nie miałam problemów przy stymulacji. Ale w moim przypadku zaciążyć się z clo nie udało. Skutków ubocznych absolutnue żadnych nie odnotowałam.
Lamette tez brałam.
@iveo kciukaski za maluszka. Oby wszystko było ok. @magda1208 zdrówka
Co do sraczki..... u mnie jedyna reakcja na tabletki to właśnie to. Buahahahaha. Bo chyba od nich takie atrakcje. Chyba, ze stres :/
Miałam już rozmowę z anestezjologiem. Jestem ostatnia na planie na jutro - od 24:00 zero jedzenia, od 6:00 zero picia
Ale wciąż nam nadzieję, ze tego nie będzie
Lamette tez brałam.
@iveo kciukaski za maluszka. Oby wszystko było ok. @magda1208 zdrówka
Co do sraczki..... u mnie jedyna reakcja na tabletki to właśnie to. Buahahahaha. Bo chyba od nich takie atrakcje. Chyba, ze stres :/
Miałam już rozmowę z anestezjologiem. Jestem ostatnia na planie na jutro - od 24:00 zero jedzenia, od 6:00 zero picia
Ale wciąż nam nadzieję, ze tego nie będzie
Funia90
@Porzeczka1234 kupie na pewno ale szarego chce[emoji5]jak w Kato to moze sobie osobiscie odbiore[emoji2]
@Destino moze bedzie duzym chlopczykiem [emoji5]alez sie ciesze [emoji4]teraz beda rosnac coraz szybciej[emoji7]
@bobasek1990 no to pieknie[emoji7]
@Marthi tak pislam o podejsciu do probkemow[emoji4]
@marshia jestes bardzo silna,ja Cie doskonale rozumiem,masz swoj cel i walczysz o niego[emoji5]
@bea25ta cudowne wiesci[emoji5]
@bertha trzymam mocno kciuki[emoji5]
Apropo sraczki ja mialam wczoraj i musialam szybko ,prawie jak na sygnale wracac do domu[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino moze bedzie duzym chlopczykiem [emoji5]alez sie ciesze [emoji4]teraz beda rosnac coraz szybciej[emoji7]
@bobasek1990 no to pieknie[emoji7]
@Marthi tak pislam o podejsciu do probkemow[emoji4]
@marshia jestes bardzo silna,ja Cie doskonale rozumiem,masz swoj cel i walczysz o niego[emoji5]
@bea25ta cudowne wiesci[emoji5]
@bertha trzymam mocno kciuki[emoji5]
Apropo sraczki ja mialam wczoraj i musialam szybko ,prawie jak na sygnale wracac do domu[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
bobasek1990
bobasek1990
Nie wiem jak to zrobiłam ale chyba powinno sie wyświetlić zdjęcie testu
roxie123
@bobasek1990 super teścior teraz do przodu )
Marthi
@roxie - a dlaczego musisz brać to Clo i bez niego nie da rady?
@iveo - ja mam podobnie, ale z biegiem czasu się uspokajam, to trochę mija... aczkolwiek nie powiem bo... jakiś czas temu jak kochaliśmy się bez zabezpieczeń i potem (zaraz po) pomyślałam, że przecież mogłam przez to zaciążyć, to się popłakałam.
Mój M. nie wiem czy to widział czy nie, ale... nooo, masakra. Mimo, że było bardzo przyjemnie to potem... wpadłam w jakąś panikę, nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Straszne to było.
@marshia - &&& żebyś nie doczekała tego zabiegu.
@Funia90 - sraczka, normalna rzecz ahahah, ja mam często z nerwów :/
.... i zawsze miałam przed usg..... i co chwile przed wizyta chodzilam do wc sprawdzac czy mam czysto bo sie bałam, ale to... pozostanie mi na bank do końca...
@bobasek1990 - kreska jak nic zazdroszczę i &&&&& trzymam!
@iveo - ja mam podobnie, ale z biegiem czasu się uspokajam, to trochę mija... aczkolwiek nie powiem bo... jakiś czas temu jak kochaliśmy się bez zabezpieczeń i potem (zaraz po) pomyślałam, że przecież mogłam przez to zaciążyć, to się popłakałam.
Mój M. nie wiem czy to widział czy nie, ale... nooo, masakra. Mimo, że było bardzo przyjemnie to potem... wpadłam w jakąś panikę, nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Straszne to było.
@marshia - &&& żebyś nie doczekała tego zabiegu.
@Funia90 - sraczka, normalna rzecz ahahah, ja mam często z nerwów :/
.... i zawsze miałam przed usg..... i co chwile przed wizyta chodzilam do wc sprawdzac czy mam czysto bo sie bałam, ale to... pozostanie mi na bank do końca...
@bobasek1990 - kreska jak nic zazdroszczę i &&&&& trzymam!
reklama
mała79
@bobasek1990 super bardzo się cieszę trzymam kciuki, będzie dobrze.
@marshia bidulo, dzielna jesteś, ja tez bym tyle nie wytrzymała w szpitalu, no ale jeszcze jutro i będziesz fizycznie mieć to za sobą.
@roxie123 bo ja pochodze własnie z miasta szkła ale nie mieszkam tam już przeszło 15 lat, ale bywam kilka razy w roku u rodziców
@marshia bidulo, dzielna jesteś, ja tez bym tyle nie wytrzymała w szpitalu, no ale jeszcze jutro i będziesz fizycznie mieć to za sobą.
@roxie123 bo ja pochodze własnie z miasta szkła ale nie mieszkam tam już przeszło 15 lat, ale bywam kilka razy w roku u rodziców
Podziel się: