reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziś wszystkim nam lecą łzy...♡
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 451
reklama
@Destino ...nasze Aniołki zawsze będą częścią naszego życia... my jemy kolację i jedziemy na cmentarz
Kupiliśmy znicza latarenke z aniołkami i myśl że spotkam kiedyś nasze dzieciątka nie pozwoliła mi dziś płakać wczoraj się pożegnalam doglebnie ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Asiu, co u was? Ile juz Tymus ma?:*

@bea25ta, dzięki :) wiesz, ze mnie nowicjusz, ale juz skarcilam siebie za panikę. Wysluchałam sobie na youtube Akt zawierzenua Jezusowi, jak mi to zawsze pomaga...
Tymoteusz skończy w piątek 20.10 już 6 miesięcy. Z dnia na dzień jest coraz bardziej kochany. Daje jeszcze czasem w kość, ale idzie znieść [emoji12]. Zdobywa nowe umiejętności. Jest bardzo pogodnym dzieckiem, często się śmieje (w ogóle na widok telefonu).
A tak wczoraj imprezował u babci.
IMG_20171014_173928.jpg

Załączniki

• IMG_20171014_173928.jpg
    IMG_20171014_173928.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 564
Tymoteusz skończy w piątek 20.10 już 6 miesięcy. Z dnia na dzień jest coraz bardziej kochany. Daje jeszcze czasem w kość, ale idzie znieść [emoji12]. Zdobywa nowe umiejętności. Jest bardzo pogodnym dzieckiem, często się śmieje (w ogóle na widok telefonu).
A tak wczoraj imprezował u babci.
Zobacz załącznik 825850

To już tyle czasu minęło??? :) ale duży już chłopak :)

reklama
U nas w Kościele nikt nawet nie wspomniał że Dzień Dziecka Utraconego. Dziwne tak bronią życia poczętego a tu taka dyskryminacja. Przykro mi było z tego powodu
@marshia życzę Ci szybkiego pobytu w szpitalu. Skoro już musisz tam iść to oby jak najkrócej. Myślę o Tobie i mam nadzieję że niedługo Ci się uda!

Do góry