reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kwiatuszek23 widzisz dobrze ,ze piszesz[emoji4]

@Porzeczka1234 ja wlasnie planowalam ten klin,bo kolezanka mi chwalila ale wole zeby monior oddechu dobrze dzialal,wiec moze zrobie tak jak mowi Kas.
Czyli na plasko.[emoji4]

@kas90 a moze to skurcze przepowiadajace?macica cwiczy?mojq siostra dlugo je miala ,jakies 3 tyg na pewno.
Nie wydaje mi sie zeby to bylo cos dziwnego[emoji5]
Za to mi wczoraj brzuch sie raz postawil ale na tym etapie to tez podobno normalne,przeszlo jak polozylam sie na boku i nie bolalo.
Tez planowalam wlasnie na poczatku zeby niunia w rozku spala,bo raz ,ze cieplo,dwa nie narzuci sobie nic na buzke a trzy podobno dziecia jest tak dobrze jak maja ciasno bo czuja sie jak w brzusiu.

@Destino kochana a Ty jak planujesz?musze wszystko wiedziec,@bea25ta juz sie wypowiedziala[emoji16]a Ty @matulkaa? I w ogole to jak sie macie?bo malo sie odzywasz?

@magda1208 ale grudzien coraz blizej ,licze na niego[emoji5]

@bertha nooo co Ty?na chlopski rozum im nizesy wynik tym rzadsza krew,jak to nie monitoriwac?bez sensu,ja juz nic nie kumam.
Powiem Ci ,ze ja w ogole reagowalabym juz wczesniej bo 3 tyg temu miamam 27 sek ale jakos tak nie zaglebialam sie w wyniki,patrzalam tylko ,ze w normie i ok a malo tego myslam ,ze im nizej tym lepiej a to nie jest tak jak z d-dimerami np.
Chyba sie rabnela,nosz watpie zeby taka niedouczona byla,jak tak to nie idz tam wiecej[emoji4]
Trzymam kciuki za pecherzyki niech wyrosnie jeden piekny i dorodny[emoji8]

@Destino wiadomo spokoj nas uratuje ale i tak mamy reke na pulsie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 sloneczko u nas dzieci z charakterkiem, ale tez planuje rozek a potem spiworek. Poscieli narazie nie planuje kupowac. Chyba ze mama mi uszyje. Chcialam poduszke klin ale nie wiem, czy kupowac od razu. Zobacze. Tym bardziej ze nasze dzieci nie ulewaly. Nie zawsze tak sie dzieje

@kas90 taki mocno twardy szpiczasty brzuch nazywaja stawianiem sie i to normalne. Jedno co trzeba uwazac na szyjke, bo ja moze skracac. Dla ciebie to chyba lepiej bo wieksza szansa nawczesniejszy porod. A poniewaz u ciebie juz blisko to mozesz tak czesciej miec, bo macica cwiczy juz przed porodem. To naczesciej robi sie jak lezymy na plecach. Na boku lezenie rozluznia i wtedy odpuszcza.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I jak się modlić mam do Ciebie Panie
Kiedyś mi zabrał moje miłowanie
I jak mam nie mieć żadnych wątpliwości
Kiedyś pozbawił mnie całej radości
I jak mam silną być,jak wierzyć
Pokaż mi Panie ,jak to wszystko przeżyć
Pokaż mi Panie,jak mam wyjść do ludzi
Jak się z cierpienia na nowo obudzić
Pokaż mi Panie ,podaj swoją dłoń
I moje dziecko w swoim raju chroń...

20171015_112320.png

Załączniki

• 20171015_112320.png
    20171015_112320.png
    83,3 KB · Wyświetleń: 488
reklama
@agatush czyli juz wiem ,zeby klina nie kupowac[emoji4]a Michasia Ci duzo ulewa?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie Michaska nie ulewa. Dlatego uważam że warto najpierw zobaczyć jak dziecko się zachowuje zanim taki klin się zamontuje.

My byliśmy na Mszy, później pojechaliśmy na cmentarz.... Ale wiecie co... Mam mój wymarzony cud... Moja Michaske, ale jak zapalalismy znicze, to i tak łzy leciały mi po policzkach...

Światło dla naszych Aniołków (*)(*)

Do góry