@kwiatuszek23 widzisz dobrze ,ze piszesz[emoji4]
@Porzeczka1234 ja wlasnie planowalam ten klin,bo kolezanka mi chwalila ale wole zeby monior oddechu dobrze dzialal,wiec moze zrobie tak jak mowi Kas.
Czyli na plasko.[emoji4]
@kas90 a moze to skurcze przepowiadajace?macica cwiczy?mojq siostra dlugo je miala ,jakies 3 tyg na pewno.
Nie wydaje mi sie zeby to bylo cos dziwnego[emoji5]
Za to mi wczoraj brzuch sie raz postawil ale na tym etapie to tez podobno normalne,przeszlo jak polozylam sie na boku i nie bolalo.
Tez planowalam wlasnie na poczatku zeby niunia w rozku spala,bo raz ,ze cieplo,dwa nie narzuci sobie nic na buzke a trzy podobno dziecia jest tak dobrze jak maja ciasno bo czuja sie jak w brzusiu.
@Destino kochana a Ty jak planujesz?musze wszystko wiedziec,
@bea25ta juz sie wypowiedziala[emoji16]a Ty
@matulkaa? I w ogole to jak sie macie?bo malo sie odzywasz?
@magda1208 ale grudzien coraz blizej ,licze na niego[emoji5]
@bertha nooo co Ty?na chlopski rozum im nizesy wynik tym rzadsza krew,jak to nie monitoriwac?bez sensu,ja juz nic nie kumam.
Powiem Ci ,ze ja w ogole reagowalabym juz wczesniej bo 3 tyg temu miamam 27 sek ale jakos tak nie zaglebialam sie w wyniki,patrzalam tylko ,ze w normie i ok a malo tego myslam ,ze im nizej tym lepiej a to nie jest tak jak z d-dimerami np.
Chyba sie rabnela,nosz watpie zeby taka niedouczona byla,jak tak to nie idz tam wiecej[emoji4]
Trzymam kciuki za pecherzyki niech wyrosnie jeden piekny i dorodny[emoji8]
@Destino wiadomo spokoj nas uratuje ale i tak mamy reke na pulsie[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom