reklama
roxie123
Fanka BB :)
Dzień dobry ;*
Piękne wiersze ...
Też byłam bardzo zawiedziona ze że u nas w kościele nie wspomniano nawet ... cóż nie ważne...my byliśmy na cmentarzu po 20 . Pojechaliśmy jak już było ciemno bo pięknie świeciły znicze i latarnia z ulicy. Mieliśmy taka chwilę refleksji nad tym co było i co będzie.
Nie poplakalam się...stalam tam i powiedziałam tylko , że mama zawsze będzie Was kochać i nosić w sercu... spojrzałam na M mówiąc mamy Aniołki , ale jeszcze będziemy mieć dzieciątko które będziemy tulić i troszczyć się na codzień...
Nie poddam się caly czas wierzę ze niedługo będę w zdrowej ciąży...ze przyjdzie piękny dzień, który wpuści słońce do naszego życia
@marshia ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne wiersze ...
Też byłam bardzo zawiedziona ze że u nas w kościele nie wspomniano nawet ... cóż nie ważne...my byliśmy na cmentarzu po 20 . Pojechaliśmy jak już było ciemno bo pięknie świeciły znicze i latarnia z ulicy. Mieliśmy taka chwilę refleksji nad tym co było i co będzie.
Nie poplakalam się...stalam tam i powiedziałam tylko , że mama zawsze będzie Was kochać i nosić w sercu... spojrzałam na M mówiąc mamy Aniołki , ale jeszcze będziemy mieć dzieciątko które będziemy tulić i troszczyć się na codzień...
Nie poddam się caly czas wierzę ze niedługo będę w zdrowej ciąży...ze przyjdzie piękny dzień, który wpuści słońce do naszego życia
@marshia ;*
marzycielka81
Na razie sie do niczego sie nie odniose. Maz ma w posiewie eserichia coli. Powinien byc leczony tylko on czy mogl mnie zarazic?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
@marzycielka81 z tego co mi wiadomo trzeba się razem przeleczyć , ale niech reszta się wypowie też
Marthi
@Destino - powodzenia na krzywej! dasz radę i zaraz będzie po! ;* to okropne badanie, wiem...
@marzycielka81 - czy to jakaś poważna bakteria? moim zdaniem tez oboje powinniście to przeleczyć.
@marzycielka81 - czy to jakaś poważna bakteria? moim zdaniem tez oboje powinniście to przeleczyć.
Maciejka78
@Marthi nie wiem czy wytrwam do 8 tyg. Juz mi chodzi po glowie by przesynac wizyte. W glowie juz mi sie roi, ze moze fraxi powinnam miec 0.6 a nie 0.4 i tak dumam, ze moze powinnam usg wczesniej zrobic. Oj a wydawalo mi sie, ze jestem oaza spokoju i cierpliwosci ...
Jestem aktualnie na acardzie 0.75
Fraxiparinie 0.4
Encortonie 15 lacznie biore
Dupek 2x + podjezykowo lutka 1×
Metyle + mama dha plus( witaminki)
Wit d3
Zdecydowalam, ze zapisze sie do Pasnika i pogadam o zwiekszeniu fraxi do 0.6 i bhcg powtorze
Poza tym tylko albo az cyce nadal daja znac. Innych objawow niestety brak.
Jestem aktualnie na acardzie 0.75
Fraxiparinie 0.4
Encortonie 15 lacznie biore
Dupek 2x + podjezykowo lutka 1×
Metyle + mama dha plus( witaminki)
Wit d3
Zdecydowalam, ze zapisze sie do Pasnika i pogadam o zwiekszeniu fraxi do 0.6 i bhcg powtorze
Poza tym tylko albo az cyce nadal daja znac. Innych objawow niestety brak.
@marzycielka81 niestety razem powinniscie sie przeleczyc.
@weronikawiersz to wszystko zalezy od ciebie i lekarza. Jest problem z zagniezdzeniem i warto zrobic chocby podstawy typu hormony cyklu, posiewy u ciebie i m, zbadac plemniki.
@Marthi ja w tej ciazy strasznie cukru nie znosze. Najgorsze juz za mna. Zaraz drugi wynik i uciekam stad. Byle nie zwymiotowac, bo ciogle mnie ciaga i nie zemdlec. Duszno okropnie. [emoji38] marudze jak stara baba u lekarza [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@weronikawiersz to wszystko zalezy od ciebie i lekarza. Jest problem z zagniezdzeniem i warto zrobic chocby podstawy typu hormony cyklu, posiewy u ciebie i m, zbadac plemniki.
@Marthi ja w tej ciazy strasznie cukru nie znosze. Najgorsze juz za mna. Zaraz drugi wynik i uciekam stad. Byle nie zwymiotowac, bo ciogle mnie ciaga i nie zemdlec. Duszno okropnie. [emoji38] marudze jak stara baba u lekarza [emoji1]
Marthi
Maciejka, kochana, a który dziś dokładnie tc?
A powiedz, np. nie czulas klucia jajnikow "juz po", przelewania w brzuchu, wybuchów ciepła, czy takiego zamroczenia chwilami?
Ja tak np. mialam w drugiej, w pierwszej sobie takich objawów nie przypominam...
Ja w zaleceniach od gina mam podobnie (jakbym zaszła):
- clexane 0,4
- duphaston 2x dziennie
- accard 0,75
- metylowane b6, b9, b12
- witamina D3,
- cefasel 1x (biore na czczo z Letroxem)
- letrox n75
Nie mam tylko Encortonu. Mówiła, że mi przepisze jak bardzo będę chciała, ale... na razie nie naciskam. Nie jest to mój "must have".
@Destino- wcale Ci sie nie dziwie!!! Mialam raz to badanie i tez ledwo znioslam.... tyle odruchow mialam, czarno przed oczami, duszno, goraco, masakra!!! ale juz blizej niz dalej u Ciebie ;*
A powiedz, np. nie czulas klucia jajnikow "juz po", przelewania w brzuchu, wybuchów ciepła, czy takiego zamroczenia chwilami?
Ja tak np. mialam w drugiej, w pierwszej sobie takich objawów nie przypominam...
Ja w zaleceniach od gina mam podobnie (jakbym zaszła):
- clexane 0,4
- duphaston 2x dziennie
- accard 0,75
- metylowane b6, b9, b12
- witamina D3,
- cefasel 1x (biore na czczo z Letroxem)
- letrox n75
Nie mam tylko Encortonu. Mówiła, że mi przepisze jak bardzo będę chciała, ale... na razie nie naciskam. Nie jest to mój "must have".
@Destino- wcale Ci sie nie dziwie!!! Mialam raz to badanie i tez ledwo znioslam.... tyle odruchow mialam, czarno przed oczami, duszno, goraco, masakra!!! ale juz blizej niz dalej u Ciebie ;*
reklama
@Maciejka78 poczatki sa niezwykle trudne w naszym wykonaniu. Dzielnie sobie radzisz. Cokolwiek cie niepokoi konsultuj z lekarzem. A niech ma cie dosc, ale tym sie nie przejmuj on zrozumie. Mysle, ze nie ty pierwsza. Powodzenia kochana
@Marthi [emoji3][emoji178]
@weronikawiersz progesteron o tyle nie jest problematyczny, ze jak od konca cyklu lub poczatku ciazy obstawia cie lekami typu duphaston, luteina, prolutex to cialo sobie poradzi. Warto jednak sprawdzic, czy nie ma innych czynnikow zaburzajacych zagniezdzenie, czy tez przeszkadzajacych ciazy w rozwoju.
@Marthi [emoji3][emoji178]
@weronikawiersz progesteron o tyle nie jest problematyczny, ze jak od konca cyklu lub poczatku ciazy obstawia cie lekami typu duphaston, luteina, prolutex to cialo sobie poradzi. Warto jednak sprawdzic, czy nie ma innych czynnikow zaburzajacych zagniezdzenie, czy tez przeszkadzajacych ciazy w rozwoju.
Podziel się: