reklama
U nas wieczorem zapalimy aniolka dla naszych aniolkow.
Pamietamy tez bo M na dzien ojca dostal drzewo oliwne od Oliwki i mamy misia Michalka. Nasze dzieci sa mocno obecne w naszym zyciu
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamietamy tez bo M na dzien ojca dostal drzewo oliwne od Oliwki i mamy misia Michalka. Nasze dzieci sa mocno obecne w naszym zyciu
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
@Destino ...nasze Aniołki zawsze będą częścią naszego życia... my jemy kolację i jedziemy na cmentarz
Kupiliśmy znicza latarenke z aniołkami i myśl że spotkam kiedyś nasze dzieciątka nie pozwoliła mi dziś płakać wczoraj się pożegnalam doglebnie ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiliśmy znicza latarenke z aniołkami i myśl że spotkam kiedyś nasze dzieciątka nie pozwoliła mi dziś płakać wczoraj się pożegnalam doglebnie ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Tymoteusz skończy w piątek 20.10 już 6 miesięcy. Z dnia na dzień jest coraz bardziej kochany. Daje jeszcze czasem w kość, ale idzie znieść [emoji12]. Zdobywa nowe umiejętności. Jest bardzo pogodnym dzieckiem, często się śmieje (w ogóle na widok telefonu).Asiu, co u was? Ile juz Tymus ma?:*
@bea25ta, dzięki wiesz, ze mnie nowicjusz, ale juz skarcilam siebie za panikę. Wysluchałam sobie na youtube Akt zawierzenua Jezusowi, jak mi to zawsze pomaga...
A tak wczoraj imprezował u babci.
Załączniki
bertha
Tymoteusz skończy w piątek 20.10 już 6 miesięcy. Z dnia na dzień jest coraz bardziej kochany. Daje jeszcze czasem w kość, ale idzie znieść [emoji12]. Zdobywa nowe umiejętności. Jest bardzo pogodnym dzieckiem, często się śmieje (w ogóle na widok telefonu).
A tak wczoraj imprezował u babci.
Zobacz załącznik 825850
To już tyle czasu minęło??? ale duży już chłopak
reklama
iveo
U nas w Kościele nikt nawet nie wspomniał że Dzień Dziecka Utraconego. Dziwne tak bronią życia poczętego a tu taka dyskryminacja. Przykro mi było z tego powodu
@marshia życzę Ci szybkiego pobytu w szpitalu. Skoro już musisz tam iść to oby jak najkrócej. Myślę o Tobie i mam nadzieję że niedługo Ci się uda!
@marshia życzę Ci szybkiego pobytu w szpitalu. Skoro już musisz tam iść to oby jak najkrócej. Myślę o Tobie i mam nadzieję że niedługo Ci się uda!
Podziel się: