Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że szczepienia nie przyniosła porzadanego rezultatu i nie wytworzyłaś przeciwciał do ochrony zarodka trzeba się dalej szczepić.Czy wiecie co oznacza wynik w teście MLR gdzie pisze brak hamowania?
Rozumiem.dziekiŻe szczepienia nie przyniosła porzadanego rezultatu i nie wytworzyłaś przeciwciał do ochrony zarodka trzeba się dalej szczepić.
@Funia90 napij sie szklankę ciepłego mleka połóż na lewym boku na pewno się będzie ruszać ach te schizy jak ja Cię dobrze rozumiem
Aha....my mieliśmy dopiero 3 szczepienia;(@roxie123 moja koleżanka też ma tocznia wiem , że jak się czyta w necie o nim to można zejść ale ona zaczeła się leczyć i jest dobrze dodam , ze jak wykryli jej chorobe miała 25 lat. U niej zaczeło się od złej morfologi coś z nerkami podejrzewali . To moga być przyczyna poronień a jak wcześniej nie badała to trudno powiedzieć czy to miała czy nie grunt , że będą ją leczyć teraz.
@malutkikaczorek nie najgorszy oznacza ,że twój organizm nie zareagował na szczepienia ja miałam 10 szczepień zanim miałam mrl 47 % i mogłam się starać o dzidzię