reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 - to chyba tak dziala, ze jak dodaje sie komentarz z komorki to sie sygnatura nie wyswietla, a jak sie dodaje przez strone internetowa to juz widac ;)

PIXUNIA za Ciebie dzis wielkie kciuki, badz dzielna i wynies z wizyty jak najwiecej :) :*

Czy wiecie co oznacza wynik w teście MLR gdzie pisze brak hamowania?
Że szczepienia nie przyniosła porzadanego rezultatu i nie wytworzyłaś przeciwciał do ochrony zarodka trzeba się dalej szczepić.

@Funia90 napij sie szklankę ciepłego mleka połóż na lewym boku na pewno się będzie ruszać ach te schizy jak ja Cię dobrze rozumiem

@Funia90 Kochanie kurcze nie znam się ale jesli tak jest jak mówią , to bij wieczorem 1,5 i już a jutro wbijaj do lekarza ... nie stresuj się bardzo bo wiesz żeby Asi nie denerwowac ;* będzie dobrze na pewno !
A jak masz jakieś dziwne przeczucia to jedź na szpitala niech zrobią chociaz podstawy usg itd powiedz jaka masz sytuacje i musisz wszystko kontrolować...
@Porzeczka1234 w zasadzie to nie wybadali pod kątem poronień... jej to się chyba zrobiło po...ale teraz już tego nie wie nikt . Badania poszła robić ,bo strasznie jej stawy nawalały i kości , ma 30 lat nigdy nie pracowała fizycznie ani nic nie miała z czego upadać na zdrowiu . No i poszła do lekarza zlecił jej badania jakieś tam i wyszły złe normy wtedy zlecił jej na a. tocznia i wyszło . Leczenie jest straszne z zasadzie nie da się wyleczyć tego ... leki , które sa bardzo drogie sprowadza nie wiadomo skąd ;/ i to tylko hamuje chorobę , żeby nie znalazła się na wózku . Ogólnie lekarze jej mówią ,że z toczniem żyje się 5 lat bez leczenia a z leczeniem róznie ... masakra . Chciałaby jeszcze starać się o kolejne ale boi się o swoje życie i kropka gdyby był więc odpuściła chyba .
@bertha powodzenia chce za niedługo widziec Twój teścior !
@pixi.nova &&& za wizytę :) przyjdź z nowymi info i namieszaj nam w głowach heheh żartuję , ale oby wizyta Cię uspokoiła i dała nadzieje
@magda1208 kochana widzisz rokowania pozytywne więc trzeba byc dobrej myśli :)
@malutkikaczorek hm nie znam się na tym zupełnie ;/

@roxie123 moja koleżanka też ma tocznia wiem , że jak się czyta w necie o nim to można zejść ale ona zaczeła się leczyć i jest dobrze dodam , ze jak wykryli jej chorobe miała 25 lat. U niej zaczeło się od złej morfologi coś z nerkami podejrzewali . To moga być przyczyna poronień a jak wcześniej nie badała to trudno powiedzieć czy to miała czy nie grunt , że będą ją leczyć teraz.

@malutkikaczorek nie najgorszy oznacza ,że twój organizm nie zareagował na szczepienia ja miałam 10 szczepień zanim miałam mrl 47 % i mogłam się starać o dzidzię

reklama
@roxie123 moja koleżanka też ma tocznia wiem , że jak się czyta w necie o nim to można zejść ale ona zaczeła się leczyć i jest dobrze dodam , ze jak wykryli jej chorobe miała 25 lat. U niej zaczeło się od złej morfologi coś z nerkami podejrzewali . To moga być przyczyna poronień a jak wcześniej nie badała to trudno powiedzieć czy to miała czy nie grunt , że będą ją leczyć teraz.

@malutkikaczorek nie najgorszy oznacza ,że twój organizm nie zareagował na szczepienia ja miałam 10 szczepień zanim miałam mrl 47 % i mogłam się starać o dzidzię
Aha....my mieliśmy dopiero 3 szczepienia;(

Do góry