reklama
dżoł
Fanka BB :)
No wlasnie. Nie mam zadnej mutacji stwierdzonej, nigdy tez nie bylo serca, raz zarodek. Wiec chyba typowe odrzucenie. Mam nadzieje ze to mu starczy do zalecenia szczepien albo lekow. Gorzej jak teraz nic nie wyjdzie i bede robic kolejne badania[emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
marshia
burczuś
Nie znam się na tym,nie pomogę:* Też jestem mocno niewyedukowana w porównaniu do dziewczyn...@dżoł z naszych ciąż wychodzi mi, ze mamy podobny problem u mnie tez tylko raz na 4 był zarodek.
Pytanie do wszystkich:
A p/c p.jadrowe ANA taki panel podstawowy wystarczy? Bo u mnie w labie jest jeszcze rozszerzone ANA. Mi to podstawowe wyszło ujemne. Jest sens robić rozszerzone?
pixi.nova
@marshia Mi ten prof. z wawy mowil, ze Ana jak i zespol antyfosolipidowy po kazdej ciazy moze sie zmieniac. Moze warto to powtorzyc? Ostatnie badanie jak dawno temu robilas?
Dziewczyny od Pasnika powiedzcie prosze ile trwa pierwsza wizyta? Jest szansa pogadac, wypytac o wszystko? Ile w ogole kosztuje? Zapomnialam z wrazenia wypytac
Dziewczyny od Pasnika powiedzcie prosze ile trwa pierwsza wizyta? Jest szansa pogadac, wypytac o wszystko? Ile w ogole kosztuje? Zapomnialam z wrazenia wypytac
magda1208
Kochane czytam was , ale jakoś weny brak na mądre wskazówki i porady walczę z przeziębieniem i chorym gardłem. Nieustannie za wszystkie staraczki trzymam kciuki i kibicuję. Życzę trafnych diagnoz i owocnych cykli.Wierzę głęboko , że każdej z nas się uda potrzeba tylko silnej motywacji i determinacji niezachwianej wiary w cud co bywa czasami ciężkie.
Brzuchatki cieplutko pozdrawiam już nie długo .takie piękne brzuszki będą do zgarnięcia więc trzeba się spieszyć .
Mamusią jak zwykle dużo sił i zdrówka w wychowywaniu pociech samych radosnych chwil.
U mnie bez zmian więc czekam na @.
Brzuchatki cieplutko pozdrawiam już nie długo .takie piękne brzuszki będą do zgarnięcia więc trzeba się spieszyć .
Mamusią jak zwykle dużo sił i zdrówka w wychowywaniu pociech samych radosnych chwil.
U mnie bez zmian więc czekam na @.
iveo
@marshia Malina bada wszystkie ANA.
@dżoł @pixi.nova a znacie osoby którym ten Pasnik pomógł?
Ja bardziej wierzę w Maline bo jest ginekologiem i całościowo ogarnia temat
A przy Pasniku musicie mieć jeszcze dobrego gina żeby sprawdzić wszystko
@magda1208 napisz czy bierzesz aspiryne czym leczysz te przeziębienia bo nie wiem co można
@dżoł @pixi.nova a znacie osoby którym ten Pasnik pomógł?
Ja bardziej wierzę w Maline bo jest ginekologiem i całościowo ogarnia temat
A przy Pasniku musicie mieć jeszcze dobrego gina żeby sprawdzić wszystko
@magda1208 napisz czy bierzesz aspiryne czym leczysz te przeziębienia bo nie wiem co można
marshia
@magda1208 przeziebienie baaaardzo dobrze wróży. Razem z tym progesteronem. Rób dziewczyno test lub betę, żeby leki wdrożyć jak coś. Który masz dc?
Moja beta 18 682. Dwa tygodnie temu była 1400. Jak na 2 tyg to mało, wiec obstawiam spadek już. Albo wzrost na etapie końcowym, czyli minimalny.
Moja beta 18 682. Dwa tygodnie temu była 1400. Jak na 2 tyg to mało, wiec obstawiam spadek już. Albo wzrost na etapie końcowym, czyli minimalny.
pixi.nova
@iveo dziekuje za wiadomosc odpisze w wolnej chwili bo teraz umieram na migrene... i generalnie umieram..
Jezeli chodzi o Pasnika znam go tutaj tylko z forum. Osobiscie poza forum w ogole nie znam ludzi z takimi problemami.. wiec nie mam sie kogo poradzic. Lekarze w Poznaniu znaja Malinowskiego ale kazdy mi tlumaczy, ze nie ma medycznych dowodow itd.. ciagle ta sama gadka.
Ja bym wolala Maline bo jest ginem ale jak mowilam ja jestem pechowa i boje sie, ze po szczepieniach bede miec problem jak @burczuś z zajsciem.. Dlatego rozwazam sprobowanie jeszcze raz na lekach od Pasnika. Nie wiem to zalezy co mi wyjdzie w badaniach. Bo jak Pasnik stwierdzi, ze tylko szczepienia to wybiore Maline i wizyte mam juz umowiona nawet.
Jezeli chodzi o Pasnika znam go tutaj tylko z forum. Osobiscie poza forum w ogole nie znam ludzi z takimi problemami.. wiec nie mam sie kogo poradzic. Lekarze w Poznaniu znaja Malinowskiego ale kazdy mi tlumaczy, ze nie ma medycznych dowodow itd.. ciagle ta sama gadka.
Ja bym wolala Maline bo jest ginem ale jak mowilam ja jestem pechowa i boje sie, ze po szczepieniach bede miec problem jak @burczuś z zajsciem.. Dlatego rozwazam sprobowanie jeszcze raz na lekach od Pasnika. Nie wiem to zalezy co mi wyjdzie w badaniach. Bo jak Pasnik stwierdzi, ze tylko szczepienia to wybiore Maline i wizyte mam juz umowiona nawet.
reklama
Marthi
@marshia jak mi ANA podstawowe wyszło złe i wtedy hematolog kazała mi zrobić dopiero wtedy rozszerzone ANA, czyli ANA3 (Tak sie u mnie w labie nazywalo).
Mi podstawowe wyszlo złe, a pozostale mialam w porzadku, wiec hematolog zgonila to na hashimoto....reszte mialam ok.
@magda1208 - trzymam kciuki, zeby jednak @ nie nadszedl
@marshia - juz masz wyniki? szybko... Hmm, a ile powinna wynosic teraz beta???
Mi podstawowe wyszlo złe, a pozostale mialam w porzadku, wiec hematolog zgonila to na hashimoto....reszte mialam ok.
@magda1208 - trzymam kciuki, zeby jednak @ nie nadszedl
@marshia - juz masz wyniki? szybko... Hmm, a ile powinna wynosic teraz beta???
Podziel się: